Om Wimdu. Alt det er å vite om oss

Møt vårt team og se hva vi gjør

Aboutus polaroids
 • "Personer med ekstra rom… kan leie ut sine rom til turister og tjene en liten formue…"
  — The Telegraph, 28 Desember 2011
 • " Wimdu er ingen enkeltmannsoperasjon: I Juni fikk vi inn $90m fra kjerneinvestorer. "
  — The Economist, 6 August 2011
 • "Hotell alternativ… Berlin baserte Wimdu vil du holde øye med."
  — New York Post, 26 September 2011
Besøk vår presseside

Selskapet

Wimdu startet i Mars 2011 som et lite internasjonalt team, men har raskt vokst til en tett sammensveiset gruppe med 250 dedikerte ansatte på verdensbasis.

Wimdu vokser fremdeles raskt og er nå en ledende plattform som tilbyr privat innkvartering for alle smaker og budsjett. Ved å koble sammen gjester og verter fra hele verden, tilbyr Wimdu en trivelig og autentisk reiseopplevelse for de som ønsker et smart alternativ til hoteller.

Fra penthouse apartments i New York, feriehus I Mallorca og studioleiligheter i Paris, Wimdu sitt utvalg av over 300,000 eiendommer i mer enn 100 land sikrer at alle kan finne attraktiv og rimelig innkvartering til sin neste reise.

Men det er ikke alt. Wimdu lar deg også leie ut ditt eget sted til de som søker en plass å bo. Å tilby er gratis og lar verter tjene litt ekstra samtidig som det hjelper andre utforske verden.

Fakta

Etablert:
Mars 2011
Hovedkvarter:
Berlin, Tyskland
 • > 15 språk
 • > 150 land
 • > 250 ansatte
 • > 300,000 eiendommer
 • > 1 million registrerte brukere
 • > $90,000,000 i finnansiering
Photograph ceo

Historien

Wimdu ble grunnlagt i 2011 av Arne Bleckwenn og Hinrich Dreiling, to venner som allerede hadde erfaring med å starte firmaer sammen. Etter å ha blitt stadig mer misfornøyd med dyre, anonyme hoteller, bestemte de seg for å skape Wimdu, en nettside som kombinerer teknisk kunnskap med lidenskap for reise, og som hele tiden setter brukernes behov i fokus.

Mot slutten av 2014 besluttet Bleckwenn og Dreiling å gå av som administrerende direktører og i stedet bli en del av styret i Wimdu. De startet derfor letingen etter arvtakere, og fant passende kandidater i Arne Kahlke og Sören Kress, som tiltrådde sine nye verv i begynnelsen av 2015. Begge har lang fartstid i bransjen: Etter å ha startet datingsiden ElitePartner posisjonerte de Parship som Tysklands datingnettsted nummer én. Med sin kompetanse og sine lederegenskaper kommer Kahlke og Kress til å sikre Wimdus videre vekst som en av verdens ledende plattformer innen alternativ innkvartering.

Med over 250 medarbeidere i hovedkvarteret i Berlin og på kontoret i Lisboa, er vi et internasjonalt team med høyt kvalifiserte, entusiastiske ansatte. Vi jobber alle mot samme mål: Å gjøre utleie av private leiligheter til en lett tilgjengelig, global standard. Vi ønsker å tilby et enkelt, rimelig alternativ til det å bo på hotell, hele tiden med et sterkt fokus på kvalitet og valuta for pengene.

Uttalelser

Wimdu kobler sammen verter og gjester fra hele verden

Avatar 1
Ahman

Jason & Sarah var et flott par, og det var hyggelig å møte de. Vi tilbrakte mange timer med prating noe som var både enkelt og lett. De er veldig omgjengelige , ryddige og respektfulle. Alt du ber om i en gjest. Jeg ønsker de hjertelig velkomne tilbake når som helst! Håper dere har det bra! A & B

Avatar 2
Jason & Sarah

Vi er på vår andre bryllupsreise rundt og opplever Europa. Vi benytter oss av Wimdu for å finne overnatting da vi ønsker en lokal og personlig opplevelse, hvor vi kan møte andre mennesker. Vi har bare positive ting å si. Ahman og Bruce var vennlige og gjestmilde. De har et vakkert hjem (…) Vi angrer kun på at vi bare var der i tre dager!

Avatar 3
Anna

Når du åpner døren til ditt hjem for Nicole og Anne føles det som om du ønsker gamle venner velkommen. Vi hadde det så hyggelig sammen med de. Nicole og Anne er veldig vennlige og med høy entusiasme. Vi anbefaler de varmt til andre verter. Vi ønsker både mor og datter alt godt i livet. Takk for at dere valgte oss og dere er hjertelig velkomne tilbake når som helst. Med vennlig hilsen Anna og Jordy, Barcelona :)

Avatar 4
Nicole

Begge vår verter fikk oss til å føle oss velkommen. Sammen med min datter i en fremmed by var det fantastisk å ha huset til Anna og Jordy som vår «hjemme base» -. Det er lett å nå ethvert sted i Barcelona via t-bane eller til fots, at det er så nært Park Guell gjør det ekstra spesielt. (…) Men, vår opphold utmerket seg særlig på grunn av omsorgen som Anna og Jordy viser for sine gjester. Besøk de! Nicole