Om Wimdu. Alt det er å vite om oss

Møt vårt team og se hva vi gjør

Aboutus polaroids
 • "Personer med ekstra rom… kan leie ut sine rom til turister og tjene en liten formue…"
  — The Telegraph, 28 Desember 2011
 • " Wimdu er ingen enkeltmannsoperasjon: I Juni fikk vi inn $90m fra kjerneinvestorer. "
  — The Economist, 6 August 2011
 • "Hotell alternativ… Berlin baserte Wimdu vil du holde øye med."
  — New York Post, 26 September 2011
Besøk vår presseside

Selskapet

Wimdu så dagens lys i Berlin i 2011, og er et internasjonalt team med høyt kvalifiserte, entusiastiske medarbeidere som alle jobber for samme mål: Å gjøre private leiligheter til et enkelt og rimelig alternativ til dyre hoteller. Ved å bringe sammen gjester og verter over hele verden, ønsker Wimdu å gjøre reiseopplevelser av høy kvalitet lett tilgjengelig for alle.

Fra industrielle loft i New York til feriehus på Mallorca og studioleiligheter i Paris – Wimdu tilbyr over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land. Her er du garantert å finne personlig og rimelig overnatting til din neste reise.

Men det er ikke alt. Wimdu lar deg også leie ut ditt eget sted til de som søker en plass å bo. Å tilby er gratis og lar verter tjene litt ekstra samtidig som det hjelper andre utforske verden.

Fakta

Etablert:
Mars 2011
Hovedkvarter:
Berlin, Tyskland
 • > 15 språk
 • > 150 land
 • > 150 ansatte
 • > 350.000 eiendommer
 • > 2,5 millioner registrerte brukere
 • Vitals Financing

Uttalelser

Wimdu kobler sammen verter og gjester fra hele verden

Avatar 1
Ahman

Jason & Sarah var et flott par, og det var hyggelig å møte de. Vi tilbrakte mange timer med prating noe som var både enkelt og lett. De er veldig omgjengelige , ryddige og respektfulle. Alt du ber om i en gjest. Jeg ønsker de hjertelig velkomne tilbake når som helst! Håper dere har det bra! A & B

Avatar 2
Jason & Sarah

Vi er på vår andre bryllupsreise rundt og opplever Europa. Vi benytter oss av Wimdu for å finne overnatting da vi ønsker en lokal og personlig opplevelse, hvor vi kan møte andre mennesker. Vi har bare positive ting å si. Ahman og Bruce var vennlige og gjestmilde. De har et vakkert hjem (…) Vi angrer kun på at vi bare var der i tre dager!

Avatar 3
Anna

Når du åpner døren til ditt hjem for Nicole og Anne føles det som om du ønsker gamle venner velkommen. Vi hadde det så hyggelig sammen med de. Nicole og Anne er veldig vennlige og med høy entusiasme. Vi anbefaler de varmt til andre verter. Vi ønsker både mor og datter alt godt i livet. Takk for at dere valgte oss og dere er hjertelig velkomne tilbake når som helst. Med vennlig hilsen Anna og Jordy, Barcelona :)

Avatar 4
Nicole

Begge vår verter fikk oss til å føle oss velkommen. Sammen med min datter i en fremmed by var det fantastisk å ha huset til Anna og Jordy som vår «hjemme base» -. Det er lett å nå ethvert sted i Barcelona via t-bane eller til fots, at det er så nært Park Guell gjør det ekstra spesielt. (…) Men, vår opphold utmerket seg særlig på grunn av omsorgen som Anna og Jordy viser for sine gjester. Besøk de! Nicole