Overnatting i Algarve

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Algarve

Feriehus og Leiligheter i Algarve

Algarve-området i Portugal er landets turisme hotspot og tiltrekker seg turister fra hele Europa. De rene strendene, varierte landskap, vakre arkitekturen og relativt gode verdien for overnatting og fritid gjør det et fantastisk sted for en ferie. Algarve har mye å tilby turister - fra livlige, fartsfylt feriesteder til rolige kystlandsbyer. Det er over 100 strender på kysten av Algarve og klimaet er et typisk middelhavsklima. Nyt en fantastisk solferie i Algarve!

Algarve er enormt populær blant turister og deretter er det et stort utvalg av hoteller og herberger på tilbud for besøkende. Hvis du ønsker en annen type av opplevelse i Algarve, eller bare foretrekker å leie din egen leilighet eller villa så ta en titt på det store utvalget av gode overnattingsalternativer Wimdu tilbyr i Algarve. Med en privat overnatting, blir solferien din enda bedre. Uansett om du reiser med hele familien din eller bare kjæresten din, er vi sikre at du finner den perfekte ferieboligen på sidene våres.

Morsomme fakta

 • "Algarve" kommer fra det arabiske ordet for 'vest'.
 • Algarve er stedet for en av de tidligste bosetningene i Europa.
 • Algarve er en av de minst befolkede regionene i Europa ... men ikke om sommeren selvfølgelig
 • Regionen er en av Europas største turistdestinasjoner - det er 5400 kvadratkilometer attraktivt land her!

Hva er det å se og gjøre i Algarve?

Algarves strålende kystlinje inkluderer sandstrender i øst og ulendte og steinete kyst i vest. Strødd langs kysten er sjarmerende byer og travle fiskelandsbyer. Det er så mye naturlig skjønnhet i Algarve at du vil ikke vite hvor du skal dra til først! Strendene er hovedattraksjonen i Algarve, og de kommer i alle former og størrelser! Kanskje det beste stedet for strender er ved Sagres - det er Portugals svar på Surf City USA! De beste stedene for å surfe rundt Sagres er Arrifana Reef og Monte Clerigo buktene - bølgene er absolutt imponerende der!

Utforsk Algarves sjarmerende byer og landsbyer

Ditt Algarve eventyr bør inneholde besøk til noen av regionens vakreste byer og landsbyer. Kystbyene Tavira og Olhao er begge sterkt anbefalt. Disse drømmeaktige, sjarmerende byene tilbyr en innblikk i livet til lokalbefolkningen i Algarve. Byene har travle fiskemarkeder, små restauranter og vakker utsikt over havet og i innlandet. Faro er hovedstaden av regionen og den gamle bydelen ligger innenfor de imponerende bymurene. Det er også en godt bevart barokk katedral og gode lokale strender.

Utgravingsstedet Ruinas de Milreu ligger i nærheten av Faro og er en av de få imponerende eksempler på romersk styre igjen i Portugal. Hvis du liker slott dra til Silves hvor det er et imponerende rødt slott - det er definitivt verdt å bruke halv dag på å beundre noen av Algarves mange slott! Ingen tur til Algarve ville være komplett uten et besøk til grottene i Lagos. Det er en av de mest berømte stedene langs kysten og vinden og vannet har gravd ut noen fantastiske former og hull i fjellveggen. Lei en båt og reise rundt disse interessante verk av naturen! Roen i regionen er det som gjør dette området så spesielt - hvorfor ikke prøve en spasertur langs en av de mange kystestiene på toppen av klippen - utsikten er fantastisk. Turer med fiskebåtene er også tilgjengelig, og det er ingenting som å se Algarvekysten fra havet - det er utrolig!

Mat og Badeland

Maten i Algarve er utmerket! Vi oppfordrer deg til å "være lokal" og prøve noen av de gode portugisiske retter som er lokalt til regionen. Spis "al fresco" (open air) og prøve de grillede sardiner eller krydret piri-piri kylling. Å spise under stjernene er en fin måte å få kvelden startet. Badeland er stor business i Algarve, og hvis du reiser med barn er de den perfekte løsningen for å holde hele familien underholdt. Du vil finne noen av de beste badeland i Europa i Algarve som har noe for hele familien, inkludert enorme sklier, avslappende mor og baby bassenger og bølgemaskiner!

Komme seg rundt

Algarves hovedflyplass ligger i byen Faro. Det er nok av fly fra hele Europa til regionen - flyreiser fra London Gatwick flyplassen tar ca 3 timer. Om sommeren finnes det også et direktefly med Airberlin fra Oslo til Faro. Det finnes bussforbindelser fra Faros flyplass til byen og den lokale jernbanestasjonen. Derfra kan du ta offentlig transport til de nærliggende byene Olhão og Lagos. Det finnes ulike bilutleiemuligheter tilgjengelig på flyplassen og og i byen. Portugals hovedstad Lisboa ligger i nærheten av Algarve, og er ideell for dagsturer. Det er så mye å se i byen, inkludert en fascinerende gamleby, interessante klostre og vakre, svingete gater. Å komme rundt Lisboa er en opplevelse i seg selv - ta en skylift til høydene i den øvre delen av byen eller en av de gamle trikkene som snor seg gjennom de trange gatene.

Nydelig reise til Algarve ønsker deg hele Wimdus team!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter