Overnatting i Alicante

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Alicante

Feriehus og Leiligheter i Alicante

Alicante er en av de mest populære byene langs Costa Blanca og ligger på den østlige kysten av Spania, rett ved Middelhavet. Besøkende til byen vil bli forført av det gode været, de vakre palmekantede bulevarder og shoppingområde med vakker arkitektur. Alicante er virkelig et sted med fantastiske strender, avslappende turer og diverse andre utendørs aktiviteter som lar deg velge mellom avslapping og eventyr. Det er mye mer til Alicante enn typiske ferie aktiviteter - byen har en rik og variert historie som er verdt å utforske! Alicante ligger nær de populære feriestedene Benidorm og Santa Pola og det er en flott by å bruke som en base for å utforske regionen som helhet - det er mye å se på Costa Blanca! Hold leser å finne ut mer om Alicante!Det finnes en masse overnatting i Alicante, må man imidlertid være forsiktig med å bestille i tid når det blir fullt på de fleste hoteller og herberger ganske raskt. Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Vi tilbyr alt fra søte hytter, leiligheter, rom og studioer. Vi har også sommer hus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Alicante!

Artige Fakta

Costa Blanca har over 200 km kystlinje - det er mange fantastiske strender! Mer enn 9 millioner mennesker besøker Alicante hvert år! Den største badeland i Europa - Aqualandia - ligger bare 30 minutter fra Alicante!

Se og gjøre

Når du besøker Alicante du absolutt må utforske Santa Barbara Castle er en av de største middelalderske festninger i Spania og ligger sentralt i Alicante. Dette slottet står på toppen av Mount Benacantil og hvis du tar turen opp til toppen av fjellet vil du bli belønnet ikke bare med slottet, men selv med de mest spektakulære utsikten over byen kan man få i området. Selv om det ble bygget i det 14. århundre, er det fortsatt i god stand og gir et innblikk i livet i regionen i det siste! Hvis du ønsker å utforske Alicante historie videre, kan du ta en tur til det arkeologiske museet! Det er en stor bygning som ligger i nordvest i Alicante og inneholder et bredt spekter av romerske, iberisk og greske gjenstander. Det er også en stor interessant mynt samling her! Under oppholdet i Alicante kanskje du har lyst å ta en tur gjennom en av de mange vakre parker i området. Canalejasparken er den eldste parken i byen, og er et flott sted for både barn og voksne. Det inkluderer flotte steinskulpturer ved inngangen sammen med vakre fontener og et fantastisk kart over Spania skåret fra stein. Det er et perfekt sted for å utforske og for en avslappende tur.

Aktiviteter

Hvis du føler for å slappe av i solen på en vakker strand, har du kommet til rett sted! Len deg tilbake, puste inn den friske sjøluften og glemme alle bekymringer i hverdagen. Ikke glem at stranden tilbyr ikke bare avslapping, men også mange morsomme aktiviteter som passer alle aldre. Hvorfor ikke leie en jet ski, dykke, windsurf eller padling rundt i en kano? Du vet kanskje ikke, men Alicante er også kjent for paintball! Paintball Arena er kjent for å tilby et stort eventyr opplevelse! Ikke bare kan du nyte en dag av å slåss med dine venner, men du kan også lære om de ulike teknikker som er involvert og hva som gjør en god scenario! Terra Mitica er en av Europas mest populære fornøyelsesparkene og i nærheten av Alicante. Du kan egentlig velge dine egne eventyr i Alicante!

Komme seg rundt

Alicante flyplass ligger ca 1 mil sør for Alicante. Flyplassen betjenes av en rekke flyselskaper, inkludert Easyjet og Ryanair, og det er daglige avganger til Stockholm. En buss går mellom flyplassen og byen, og går hvert 20 minutt og tar 20 minutter. Komme rundt Alicante er enkel og steder av interesse er tydelig skiltet. Hvis du holder deg til den gamle byen delen av byen, slik at du vil finne de fleste attraksjoner innen gangavstand fra hverandre. Hvis du foretrekker å bruke offentlig transport, vil du finne en effektiv buss-og trikkesystem som forbinder byen. Hvis strender, avslapping og friluftsliv er noe for deg, kan du også sjekke ut øya Ibiza, som ligger nær Costa Blanca. Direct Ferries fra Alicante til Ibiza går daglig i sommersesongen. Det er også en ferge direkte til Palma de Mallorca på Island Mallorca.

Overnatting i Alicante

I Alicante er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du enten velge å bo hos en vert som kan fungere som privat guide under turen, eller bestille overnattingssteder som er privat, bare for deg! Ellers vil verten vise deg de aller beste attraksjonene byen har å tilby, og restauranter som kan lage mat på lokale spesialiteter i akkurat den rette måten. Du kan velge å bo i en ferieleilighet, men enda enklere rom og hytter for de som reiser på budsjett. Wimdu ønsker deg en fantastisk tur til Alicante!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter