Overnatting i Amsterdam

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Amsterdam

Ferieleiligheter og Feriehus i Amsterdam

«I Amsterdam» står det skrevet med tredimensjonale bokstaver rundtomkring på mange av byens åpne plasser. En velkomsthilsen til besøkende som viser hvor stolte innbyggerne er av byen sin, og dens kulturelle samt kommersielle suksess. Som besøkende ønsker du naturligvis å finne et overnattingssted som passer ditt budsjett og reiseplan. Med Wimdu kan du enkelt finne en ferieleilighet av lik eller bedre standard sammenlignet med hoteller i samme prisklasse. Ønsker du en mer unik ferieopplevelse har vi også noen utradisjonelle overnattingsmuligheter. Hva med for eksempel en husbåt eller en skikkelig retro camper ?Med det beryktede nattelivet rundt Dam området, museer som blant annet huser mesterverkene til Van Gogh og Rembrandt, og en solid posisjon i det internasjonale finansmarkedet er Amsterdam byen for forretninger så vel som kultur og fornøyelse. Om kveldene er de opplyste broene som speiler seg i kanalene nok til at man kan bli forelsket der å da, og tulipanfeltene i full blomst om sommeren er en sanseopplevelse som desidert burde oppleves.

Viste du at

  • De tre kryssene som ofte figurerer som dekorasjon er fra byens våpenskjold, som ellers består av to løver som støer en krone.
  • Byens motto er «Djerv, Standhaftig, Barmhjertig»
  • At Amsterdam på 1600-tallet opplevde en økonomisk boble omtalt som «Tulipan mani» hvor prisen på tulipaner i en periode var kraftig oppblåst før det uunngåelige tulipan krakket.

Se

Amsterdams historiske sentrum er et av Europas eldste, og kan skryte av over 7000 registrerte historiske bygninger. Her er historien fremdeles levende, og enkelte steder som Zeedjiik gate finner du en middelalderbygning av tre som har overlevd til i dag. Det er vanskelig å ikke la seg sjarmere av den unike stilen som dominerer langs kanalene i bysentrum. De høye tynne husene, ofte dekorert av kreative eiere, innynder seg fort i hjertet til besøkende, det samme med de åpne torgene hvor dagliglivet på mange måter ikke ser ut til å ha forandret seg så mye siden de fleste byggverk her var av tre.Det notoriske «Red Light District» er også et område mange turister velger å legge turen innom. Det kan dog være greit å huske på at fotoapparatet burde ligge igjen i leiligheten og til tross for hvor sikkert området er, at man burde ha øynene med seg for å unngå lommetyver o.l. Men for de besøkende som ikke lett lar seg støte er syndens kvartal å regne som en i rekken av byens mange attraksjoner og vil garantert gjøre et inntrykk.

En by på to hjul.

De fleste tilreisende stifter raskt kjennskap med sykkelen, det foretrukne fremkomstmidlet for mange av byens innbyggere. Dersom du våger er dette den absolutt letteste måten å navigere det til tider uoversiktlige gateplanet. Det kan dog anbefales å forsøke seg frem i litt mindre trafikkerte strøk for å finne balansen før en begir seg ut på tur i Amsterdam sentrum. Når man har blitt vant til de uskrevne reglene som gjelder i trafikken finnes det knapt noe bedre en å løfte sykkelen ut av døren til ferieleiligheten og legge av sted med vinden i håret.Dersom du ikke føler deg hjemme på to hjul kan vi trøste med at i tillegg til å sverge ved sykkelen kan Amsterdams innbyggere med rette være stolte av det godt utbygde trikkenettverket som lett bringer deg fra Vondelpark til Van Gogh Museet, og de fleste andre steder.

Musikk

Amsterdam har en levende musikkscene og er hjem til mange festivaler samt et fast stoppe sted på tourplanen til mange internasjonale artister. De mest kjente spillestedene er Heineken Music Hall, Melkeweg og Paradiso hvor en rekke kjente band har spilt oppgjennom årene. Paradiso er en konvertert kirke, og det er noe spesielt med å se et band spille foran et vindu av farvet glass. Det er også en godt etablert undergrunnsscene her, og mange lokaler forsøker å opprettholde okkupasjonsfølelsen fra 1970 tallet. Byens Metropole Orchestra spiller ofte med internasjonalt omreisende musikere ved speiielle anledninger i byen. Amsterdam er elsket av mange artister som kommer for å slippe nye album eller forsøke seg på nye idéer i byen.

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Halvor
Halvor
8 Veldig bra
juli 2017
Modern Apartement at Quiet Canal

Leiligheten ligger I 2. etasje med utsikt mot en kanal i et rolig strøk av Amsterdam. Metro og trikk er like i nærheten. Leilighetens standard er gjennomgående god. Sovrommet ligger mot en stille bakgård. Det eneste man bør være obs på ...

Hege
Hege
10 Utmerket
juli 2017
Luxurious Apartment Well Located

Perfekt leilighet, perfekt beliggenhet, perfekt vertskap. Romslig moderne leilighet med alt tenkelig utstyr. Ligger i et fint område. Noen minutter å gå fra Metrostasjonen. Gangavstand til alt. Fint å gå langs kanalene inn til sentrum. ...

Geir
Geir
10 Utmerket
november 2016
Cozy Flat Near The Center Amsterdam

Meget fin leilighet i rolig strøk. Hyggelig vertinne.

Grethe K.
Grethe K.
10 Utmerket
september 2016
Solrik leilighet med utsikt på Rembrandt park

En fin leilighet med alt man trenger av utstyr. Fine og rolige omgivelser, nærtorg med cafeer og butikker og lett med kommunikasjon inn til de større bydelene.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter