Overnatting i Andalusia

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Andalusia

Feriehus og Leiligheter i Andalusia

Den vakre regionen Andalusia i Sør-Spania, som grenser ved Middelhavet, Portugal, Gibraltar og Spania. Sevilla er hovedstaden i regionen, men det er mange flotte små byer og landsbyer å besøke. Andalusia består av ytterligere syv provinser, Cadiz, Cordoba, Jaen, Huelva, Almeria, Malaga og Granada. Andalucia er mye mer enn bare flamenco og tyrefekting, her vil du finne koselige landsbyer, fine restauranter og flotte strender med lun bris og klart vann. Med en kystlinje på over 500 kilometer og et ekstremt godt utvalg av flotte sandstrender og turstier langs kysten. Andalucía er utrolig sjarmerende, personlig og unik med sine pittoreske "hvite landsbyer" og magiske strender. Lei en bil eller sykkel og utforske denne fantastiske regionen. Svøm i imponerende Playa del Monsul, spis utrolige tapas og bare slappe av i denne fantastiske regionen. Wimdu har mer enn 500 boliger i Andalucía, alt fra moderne leiligheter og studioer til luksuriøse villaer og fritidsboliger ved sjøen. Uansett hvilken type bolig du er ute etter, finner du det hos oss!

Morsomme fakta

 • Andalusia er den nest mest fjellrike regionen i Europa etter Sveits.
 • Andalucia har 27 offentlige astronomiske observatorier!
 • Pablo Picasso ble født i Malaga i 1881.
 • Andalusia er hjem til den eneste regnskogen langs hele Middelhavskysten, den praktfulle Alcornocales!
 • Andalusia har flere arter av flora og fauna enn noe annet sted i Europa. Det er virkelig en hotspot for biologisk mangfold.

Fjell i Andalucía

Det er endeløse ting å finne i Andalusia: kan man gå fjellet, bade i sjøen, danse flamenco, drikke sangrias og bare nyte som en sann spanjol. Sjøen Negratin ligger ved foten av fjellet Jabalcon som en av Europas største innsjøer, er det absolutt verdt å se, spesielt for den flotte månelandskap som omgir det. Det er en kunstig strand hvor du kan slappe av hele dagen, en rekke restauranter rundt omkring sjøen, og på en solrik dag kan du leie en pedalbåt, noe som kan føre deg til rosa flamingoer og andre interessant dyreliv. Fjellet Jabalcon er også betydelig, ta en tur opp til toppen (hele 1492 meter over havet), og opplev en flott utsikt. På vei opp blir du møtt av Ermita de la Virgen de la Cabeza kapellet, som du bør definitivt sjekke ut. For de ekstra vågale - hvorfor ikke prøve paragliding og se Andalusia fra fuglenes perspektiv?

Sierra de Grazalema er et grønt, kupert område omgitt av pittoreske landsbyer med hvitkalkede hus. Her kan du gå i et utrolig vakkert landskap med dype kløfter og kalksteinsklipper. Oppdag Pueblos Blancos (hvite byene) som Zahara de la Sierra og Cortes de la Frontera som bringer tankene til den varierende grensene mellom den arabiske og kristne kongedømmene som styrte regionen. Sierra Nevada er et annet fjellområde som er svært populær blant både lokalbefolkningen og turister. Det er, i tillegg til en nasjonal park full av ville dyr og over 2000 forskjellige plantearter, også et sted med muligheter for å gå på ski om vinteren. Landsbyen Laujar de Andarax ligger i nærheten, og her kan du nyte en piknik eller spise på restauranter i naturlige skogsmiljøer. Andre fjell som er verdt å nevne er Sierra Maria, Sierra Gador, Sierra Cabrera, Sierra Alhamilla, Sierra Estancias og Sierra Filabres - som alle har fantastisk flora og fauna. Besøk så mange som du muligens har tid til, det er definitivt verdt det!

Sol, sand og vakre strender

Levante strendene, fra nord til sør, omfatter kommunene Pupli, Cuevas del Almanzora, Vera, Carboneras, Garrucha og Mojacar. Her vil du finne mange uberørte strender med rent og klart vann, omgitt av fantastisk natur. Bortgjemte steinete bukter tilbyr isolasjon for ro og avslapning, fiske og snorkling. De viktigste byene, sentrert rundt de små fiskeværene, pleier å være lavmælt og uten store turistmassene. Her kan du få en lokal spesialitet under en parasoll eller et stråtak og bare nyte stillheten. Det er også strender hvor flere mennesker samles, der du også kan prøve en rekke vannsport som windsurfing, kite surfing, dykking, seiling og så videre. Kjente band strender inkluderer: Playa Cantal, Playa Calypso, Sandy Cove, Isla de Terreros, Paseo de San Juan, Playa Carolina, Playa Cerrada, Playa Garnet Illa, Playa el Sombrerico og Isla de San Andres. Det er endeløse strender i Andalusia, noe der du kjemper med turister og andre hvor du kan være helt alene og ikke høre annet enn fuglekvitter og bølgene som slår mot land. Los Alcornocales - Naturreservatet Alcornocales er rikt på arkeologisk historie og særlig flora og fauna. Det er mange turer og muligheter for andre aktiviteter i parken, men du trenger egen bil før å få det beste ut av det. Denne store (1700 kvadratkilometer) og vakre naturpark strekker seg 75km nord nesten fra Gibraltarstredet til grensen av Parque Natural Sierra de Grazalema. Det er en spektakulær virvar av åser og fjell, som i hovedsak er dekket av Los Alcornocales (kork-eik skogsområder). Det er også fascinerende grotter, Cueva del Tajo de las Figuras som må besøkes - her er det blitt funnet gamle hulemalerier!

Mat i Andalucia

Som i resten av Spania finnes det mye tapas, vin og andre godbiter i Andalusia. Men i denne regionen kan man finne noen verdensberømte spesialiteter som: Gazpacho - en kald tomatsuppe, stekt fisk, også kalt Pescaito Frito, Iberico-skinke Jabugo, Valle de los Pedroches, Trevélez, samt Jerez viner og særlig sherry. I Spania kan du nyte maten, her er det ingen hets, du bør nippe vin lange og sitte og snakke til langt på natt, benytte anledningen når du er her for å virkelig ta på seg en virkelig spansk mañana -ånd.

Overnatting i Andalucia

Med Wimdu kan du bestille alle typer overnatting du ønsker i Andalucia. Å ha egen leilighet eller hus i løpet av ferien gir deg full frihet og muligheten til å oppleve hvordan lokalbefolkningen lever i byen! Wimdu tilbyr luksuriøse feriehus ved sjøen og pittoreske hytter i fjellet. Selvfølgelig har vi også ferieleiligheter og nye leiligheter i Andalucias byer, og enda enklere alternativer som billige rom og studioer. Uansett hva du er etter at vi er sikker på at du vil finne din ideelle hjem med oss!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Anne-Britt
Anne-Britt
10 Utmerket
oktober 2017
Modern and Cozy Style Flat

En stor, lys og flott leilighet. Svømmebasseng i hagen. Fint hageanlegg. Verten kan legge ved en beskrivelse på hvor og hvordan man tar buss 5 fra leiligheten og til Malaga og til Plaza Major der det er togstasjon for tog til Malaga , fl...

Anne Elise
Anne Elise
8 Veldig bra
september 2017
Lion - Penthouse in Malaga city centre

Vi var en barndomsvenninnegjeng på 5 "godt voksne" som har bodd i "Lion-leiligheten i Malaga i 5 døgn- vi er godt fornøyd med leiligheten - og i særdeleshet takterassen og de muligheter denne gav oss for hyggelig uteliv , spesielt om ett...

Bente
Bente
8 Veldig bra
juli 2017
APARTMENT IN THE OLD CADIZ, CLOSE TO THE BEACH

Fin leilighet sentralt i Cadiz, kort vei å gå til både strand og sentrum i den gamle, koselige bydelen. Vi var tre voksne sammen på ferie, og leiligheten var passe stor for oss. Badet var veldig lite, men vi klarte oss godt.

Grete
Grete
10 Utmerket
juni 2017
Bright Holiday Home by Beach

Vi var seks voksne damer som har hatt hatt et utmerket opphold. Fint hus med alle fasiliteter. Uteplass på begge sider av huset og stort svømmebasseng få meter unna. 1 minutt å gå til stranda. Ca 30 minutter med buss inn til Malaga sentr...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter