Overnatting i Bali

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Bali

Feriehus og Leiligheter i Bali

Tilsynelatende endeløse, hvite sandstrender, frodig jungel, gamle templer og et avslappet tempo i livet er noen av grunnene til at folk fra hele verden besøker øya Bali i Indonesia. Du vil kunne oppleve frisk og spennende mat full av lokale smak, nyte en drink og en dans i en av klubbene i Kuta eller surfe på en av øyene fantastiske strender. Enten du liker det livlige nattelivet, ønsker en fredelig strand å hvile på i Sanur, eller ønsker en ny opplevelse i jungelen i byen Ubud har denne øya noe for alle. Fra ferieleiligheter på Bali til bed and breakfast i Split og overnatting i Toronto, kan Wimdu tilby deg et flott sted å tilbringe ferien!

Se Bali med nye øyne med din egen ferieleilighet

Hos Wimdu finner du ulike typer overnattinger slik at du kan finne en hel ferieleilighet eller et rom fra en lokal innbygger når du skal besøke vakre Bali. Du får få et innblikk i den ekte byen og kulturen, samtidig som du får muligheten til å bli kjent med nye mennesker. Klikk deg gjennom Wimdu.no og se gjennom bilder av ulike apartments og lese anmeldelser fra tidligere gjester, og til og med kontakte verten din på forhånd før du med noen enkle steg kan booke og betale sikkert for ditt opphold. Spar både tid og penger med Wimdu!

Slapp av i komfortabel stil

Har du kanskje tenkt på å oppleve en ny kultur ved å overnatte i en leilighet med bed and breakfast på vakre Bali? Høres det ikke fristende ut å få frokosten servert på balkongen med utsikt over jungelen eller stranden? Med bed and breakfast kan du få dette samtidig som du kan få de beste innsidetipsene. Unn deg det lille ekstra på turen din og la verten ta godt vare på deg på Bali mens du sparer penger med Wimdu. Bo like komfortabelt som på et hotell, men med et personlig preg, egen vert og alle fasiliteter tilpasset dine behov og nyt fordelene mens du slapper av på herlige Bali.

Apartmens hos Wimdu som passer dine behov og ditt budsjett

Wimdu er perfekt for de som liker det utradisjonelle og vil unngå de vanlige turistfellene. Ønsker du spennende tips om hvor du finner de beste bølgene for surfing eller de vakreste templene, er verten din der for å gi deg den beste opplevelsen. Takket være vårt sortiment kan du velge en rimelig og privat ferieleilighet etter din egen smak. Det er opp til deg om du vil bo i en romslig toroms leilighet med basseng, en varm studio apartment rett på stranden eller et helt hus med hage ute i jungelen – valgmulighetene er mange. Klikk deg gjennom hjemmesiden og finn din perfekte ferieleilighet på Bali, en varm loftapartment i Fethiye, billig rom på Hawaii eller en trendy leilighet i Dubai med eget basseng. Bli med Wimdu på en ny reise - Travel like a local!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter