Overnatting i Bangkok

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Bangkok

Ferieleiligheter og Apartments i Bangkok

Når man tenker ferie, tenker man fort leilighet i Aten eller kanskje leilighet i Nice. Det er tid å tenke litt lenger. Thailands hovedstad, Bangkok, er en av de mest besøkte turistdestinasjonene i Asia. Byen inneholder stor variasjon med sine spektakulære templer, tradisjonelle småhus ved stranden, luksushotell og storbytrafikk. Turen til Bangkok vil ikke være komplett uten å besøke Wat Arun, Wat Pho eller Wat Traimit, og etter en lang dag med sightseeing kan man benytte seg av de mange spafasilitetene byen har klar til deg. Det er opp til deg hva du vil fylle ferien din med, enten det er øde paradis, kuturopplevelser, sol og strand, unike smaksopplevelser eller et hipt nattliv i storbyen. Wimdu kan hjelpe deg med å finne fantastisk overnatting, om det er leiligheter eller bed and breakfast, slik at du kan nyte hvert sekund i Bangkok og ta inn alt byen har å tilby.

Se Bangkok fra innsiden med egen leilighet

I stedet for å bo i trange og upersonlige vandrehjem, kan du bo i en mer personlig og trendy bolig, hjemme hos en lokal innbygger. Verter leier ut sine ledige innkvarteringer på Wimdus hjemmeside, og du finner alt fra herlige leiligheter med og uten B&B, hus med bakgård eller en koselig loft apartment. Wimdu gir deg overnatting som er like prisgunstig som et hostel, men med flere fordeler. Dra nytte av alle fasiliteter, samt la verten fortelle deg hvor du finner den beste maten og de mest spektakulære severdighetene.

Har du vurdert en flott bed and breakfast som overnatting?

Gi deg selv muligheten til å oppleve den ekte bed and breakfast kulturen ved å bo i en leilighet med bed and breakfast i Bangkok.Du vil nyte fordelene av å bo like komfortabelt som på et hotell, men med et personlig preg og alle fasiliteter. Verten din vil servere deg en tradisjonell thailandsk frokost som kan nytes med utsikt over byens vakre severdigheter og deretter kan verten guide deg rundt byen og gi deg nyttige tips. Unn deg det lille ekstra på turen din ved å booke en B & B og bli tatt godt vare på av verten din i Bangkok samtidig som du betaler prisvennlige priser.

Wimdu apartments sparer deg penger

Planlegger du en avslappende tur til Bangkok med familien eller en morsom, minneverdig tur med venner? Wimdu tilby deg et rimelig utvalg av leiligheter, hvilken du velger er opp til deg. Fordi disse leilighetene er eid av private mennesker, kan du være sikker på at disse apartments er rene, komfortable og viktigst av alt rimelige. Unngå turistfellene og få et helt unikt syn på den thailandske kulturen de fleste turister ikke vil kunne oppleve med guideboken i hånd.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter