Overnatting i Berlin

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Berlin

Ferieleiligheter og Feriehus i Berlin

«Tysklands hovedstad er kjent som en smeltedigel av kultur og ideer i fine omgivelser. Enten du ønsker en avslappende ferie i hjertet av Europa full av historie og kultur, eller en opplevelsesreise rundt på gallerier og trendy nattklubber så har Berlin det du søker. En virkelig grønn by med vakre parker som strekker seg over et stort område og med et så bredt aspekt av livsuttrykk at det er vanskelig å summere opp hva som gjør byen så spesiell, annet en at den er så mange ting, for så mange mennesker, samtidig.Berlin er delt opp i en rekke distrikter alle med sin sjarm og særegne preg. Det hektiske historiske sentrum Mitte, med severdigheter som Checkpoint Charilie og en rekke musser, står i kontrast til det mer avslappede Charlottenburg hvor dagene fort kan bli døsige i parken om sommeren. Dersom du ordner ferieleiligheten med Wimdu vil du sikre deg et flott opphold i Berlin, enten du er her for fornøyelser eller forretninger.

… Men viste du at

Berlin er ni ganger større en Paris. Europas første trafikklys ble satt opp på Postdamer Platz i 1924. Berlin har rundt 960 broer, flere en Venezia.

Storbyferie med egen leilighet i Berlin

En typisk ferie i Berlin inkluderer de historiske stedene fra under og etter annen verdenskrig og kjente monumenter som Brandenburger Tor og seierssøylen i Tiergarten. Og med en ekte Berlin apartment fra Wimdu, er du aldri langt unna de viktigste monumentene på din reiseplan. Samtidig ønsker mange å få med seg nattelivet i Kreuzberg og Friedrichshain. Verdenshavene i Marzahn-Hellersdorf hvor en kan se haveplanlegging fra hele verden er om sommeren en bortgjemt perle som må besøkes. Dersom besøket faller på en kampdag og du er fotballinteressert kan du se de hvite og blå Hertha Berlin på hjemmebane og få med ekte Berlinsk supporter stemning.Som kjent er Berlin stedet for unge kreative mennesker og aspirerende kunstnere. I hippe Friedrichshain og Kreuzberg (men ikke utelukkende)finner du små gallerier og koselige butikker som det til tider kan virke som åpner og stenger på samme dag. For en rolig avslutning på reisen kan en sykkeltur langs innsjøen i den mindre travle, men vakre, bydelen Köpenick anbefales.

Oversikt

Berlin er altså en virkelig storby, og med et areal på 892km2 er det ikke lett å skulle få med seg alt under ett besøk. Heldigvis finnes det en rekke muligheter til å få et bedre overblikk over byen. Bundesdag bygget har en glasskuppel som gir flott utsikt, det tilbys også en guidet tur rundt parlamentet, men vær oppmerksom på at sikkerhetshensyn har øket de siste årene, så være tidlig ute og forbrett på sikkerhetskontroll.I den historiske bykjernen I Mitte dominerer TV Tårnet horisonten, og en tur til topps gir en fantastisk utsikt som kan nytes med en kopp kaffe, eller litt varm mat fra restauranten. Det kan være lurt å sjekke værmeldingen dagen før du stiller deg i kø, slik at ikke væromslaget gjør ventingen fåfengt. Med en leilighet fra Wimdu glir du rett inn i dagliglivet til Berlins innbyggere og du bor med ekte hjemmefølelse uten å ofre komfort eller kvalitet, så book din Berlin apartment i dag!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Randi
Randi
10 Utmerket
juli 2018
Feeling like home in the heart of Berlin

Meget vellykket opphold. Superhyggelig leilighet, romslig og velutstyrt. Sentralt beliggende i hyggelig område med parker, restauranter og små butikker. Bakeri med frokostservering 10 meter unna. Gode kommunikasjoner. NB egner seg ikke v...

Magnar
Magnar
10 Utmerket
juli 2018
(007) Cerntral Flat at Nollendorfplatz

Fin og stor leilighet med god beliggenhet.

Randi
Randi
8 Veldig bra
november 2017
Trendy Apartments

Meget vellykket opphold, fin og velutstyrt leilighet selv om bygget og de nærmeste omgivelser er noe shabby. Litt usentralt, men meget gode kommunikasjoner.

Tordis
Tordis
10 Utmerket
januar 2017
Lovely and Spacious Apartment (K4)

Vi var 4 personer. Følte oss veldig godt ivaretatt av eier, selv om det hadde oppstått problemer med sykdom hos familien som bodde der vi egentlig skulle bo og de måtte forlenge oppholdet. Vi fikk 2 mindre leiligheter som erstatning. Rei...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter