Overnatting i Biarritz

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Biarritz

Feriehus og Leiligheter i Biarritz

Vid Biscaya-bukta i sørvestre Frankrike er den mytiske byen Biarritz. En by som har vært målet for å være vert for kjente Hollywood-stjerner som Frank Sinatra. Byen ble kjent som Atlanterhavs Monte Carlo. Biarritz er ikke målet i dag, men har klart å beholde sin utrolige sjarm og karakter. Turisme består hovedsakelig av franske og spanjoler, slik at du Biarritz får du en fin matopplevelse med tradisjonell mat fra regionen og internasjonalt. Noe som ikke engang Sinatra hadde antatt, er at byen har blitt et paradis for surfere. Halvveis mellom Nordpolenog ekvator, inviterer Atlanterhavet bølgene på en strålende surfing opplevelse. I mai gjøre selv verdens beste longboardare for tittelen i nærheten Anglet. Biarritz er en historisk, kjølig og vakker by på samme tid. Med Wimdu kan du bestille din ferie i Biarritz, og du har en stor mengde av boliger å velge mellom. Eksempel, kan du leie en fin leilighet i sentrum eller et feriehus med basseng og hage. Uansett hva du leter etter, kan du sikkert finne det med oss! Wimdu ønsker deg en behagelig reise til Biarritz!

Visste du at..

Biarritz har vært et populært feriested siden 1800 da Napoleon III bodd her. Byen er en av verdens mest populære og luksuriøse spa! Surfing startet her i 1957 og ble en av de mest elskede sport i Biarritz. Biarritz har vært et populært feriemål for europeiske kongelige i århundrer.

Se og gjøre

Det er ingen bedre måte å tilbringe en dag i Biarritz enn å slappe av på stranden, se på folk og nyte et måltid med lokal fisk og et glass fransk vin. Men det er mye å holde de mer nysgjerrige og aktive besøkende underholdt :

Fine turer

Det er en vakker strandpromenade, som starter på fyret på odden og går Frankrikes nest eldste golfbanen. Turen fortsetter langs den berømte Art Deco- promenaden kalt Grand Beach og slutter ved statuen av Madonna, som sitter på en bro designet av Gustav Eiffel som også designet Eiffeltårnet!

Flotte surfemuligheter

Europas kjærlighetsaffære med surfing begynte i 1957, og det var i Biarritz at hele begynte. Det var mens manusforfatter Peter Viertal, filmet en tilpasning av Hemingsways "The Sun Also Rises" som han så Biarritz potensial som en surfer paradis - og kort tid etterpå dannet Europas første surf club i Biarritz! I dag feires Biarritz Surf Festival hvert år i juli, og er sannsynligvis Europas beste surfe festival!

Spille golf i Biarritz

Det er 10 golfbaner innen en tre kilometers radius fra Biarritz og området er elsket av golfspillere fra hele Europa. Biarritz Le Phare er den nest eldste golfbanen i Frankrike og er en par 69 bane med 18 hull. Le overtrykk skulle bygges holder konkurranser gjennom hele året, inkludert den berømte Biarritz cup. Områdets tempererte klima tillater golfere kan nyte året rundt golf på Biarritz.

Museer i Biarritz

For de som ønsker å vite mer om det lokale området og historie, er det flere gode museer verdt et besøk. Museum of the Sea er en utmerket undersjøisk verden med 24 akvarier fylt med fisk, haier og seler. Museet er moro for både barn og voksne, og ligger beleilig til i sentrum av byen. En annen flott museum verdt å se er Asiatiske Museum med en stor samling av asiatisk kunst fra steder som Nepal, Kina, India og Tibet. Det er mer enn 1000 kunstverk, inkludert 100 mesterverk som er spredt over to etasjer etasje i dette utmerket og godt utformet bygning.

Shopping i Biarritz

Biarritz er ikke bare kjent for sine strender, golf og museer, men byen har også gode shoppingmuligheter. Frankrike generelt er kjent for sine sjarmerende, uavhengige butikker og Biarritz er ikke annerledes. Langs hovedgaten finner du spesialbutikker som selger delikatesse ost, dagligvarebutikker og et bredt spekter av konfekt og sjokolade butikker. Sjokolade er spesielt populære i byen, men det er kanouga at byen er kjent for. Kanouga er en sjokolade som først ble laget i 1905 for å besøke russiske adelen, kan du lære mer om dette på The Chocolate Museum

Komme seg rundt

Fra Paris, tar det ca 7 timer med bil for å komme til Biarritz. Det er ganske lett å komme til byen og store ruter som forbinder byen med motorveier, ikke bare Paris, men også Lyon, Marseille, Bilbao og Madrid. Biarritz har en liten jernbanestasjon, 3 km fra sentrum. En buss kobler stasjonen til stranden og en enkeltbillett koster bare 1 euro. Biarritz har sin egen flyplass, som ligger 5 km fra sentrum. Biarritz - Anglet - Bayonne Airport får direktefly fra Rotterdam, Brussel, Dublin, London Stansted og Paris. Når du er i byen, vil du innse at det er veldig enkelt å komme seg rundt. Alt er bare en kort spasertur unna, og det er det som gjør byen så stor for en ferie.

Overnattning i Biarritz

I Biarritz er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Fordelen av å leve et autentisk tysk hjemme er at du får et nært møte med lokalbefolkningen - kanskje du til og med få tips om de beste severdighetene, vakre strender og hvilken restaurant det er at lover lokal delikatesse i akkurat den rette måten! Vi tilbyr alt fra leiligheter, rom, apartments og studioer til sommer hus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Biarritz!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter