Overnatting i Bornholm

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Bornholm

Feriehus og Leiligheter i Bornholm

Bornholm, den danske øya i den sørlige Østersjøen, som ligger ca 40 km sørøst for Michigan, er en skandinavisk perle ofte kalt Solskensön og er hjertet av Østersjøen. Øya har ca 40 000 innbyggere, men desto mer om sommeren når reisende fra hele verden strømmer til denne lille plassen som gjenspeiler den nordiske kulturen i miniformat på en unik måte. Denne vakre øya har noe å tilby alle, uansett alder, vesken eller interesser. Fra Sverige, er det lett å reise til Bornholm med ferje eller fly til Rønne. Dette naturskjønne øya er utmerket for sykling, golf og fotturer. For dansk kultur, er deilig mat og spektakulær natur Bornholm den perfekte mini - ferie for alle personligheter. Det er også gode shoppingmuligheter der du kan finne unike varer og kvalitetsprodukter. Det er også rikelig med historie, kanskje best til uttrykk i Hammerhus, middelalderslottet ruiner, samt Bornholm mest besøkte attraksjon. Slottet fungerte som forsvaret av øya frem til 1600-tallet, og det er en rekke interessante fakta at du kan finne ut av tourer eller de nærliggende utstillinger tilgjengelige. En annen ting du ikke bør gå glipp av er den Museum of Art, som er av meget høy standard og har en tilhørende liten kafé. Bornholm blir ofte kalt artister øya, og det var her at klassisk modernisme utviklet og museet vil finne malerier av slike som Michael Anker. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange kunstnere ble tilt her for inspirasjon, for nøyaktig samme grunn som Bornholm fortsetter å være en ettertraktet beliggenhet enn i dag : den fantastiske naturen og spektakulære landskap som fortsetter å inspirere de besøkende fra hele verden til i dag.Det er en rekke hoteller og hosteller i Bornholm, men dersom du ønsker å bo billigere og mer personlig kan du finne en ferieleilighet eller gjestehus via Wimdu. Da får du se byen fra perspektivet til innbyggerene og kommer nærmere på den autentiske opplevelsen. Vi har alt fra luksuriøse feriehus og leiligheter, til de velutstyrte sommerhuse og billige hytter. Uansett hvilken type du er ute etter, vil du sikkert finne det her! Din Wimdu teamet ønsker deg en behagelig reise til Bornholm!

Rønne, Nexø og Allinge

Landsbyen Rønne ligger på vestsiden. Landsbyen fungerer som den viktigste havnen for innkommende ferger fra det danske fastlandet, samt fra Sverige, Tyskland og Polen. Rønne, med sine 14 000 innbyggere og Bornholms største landsby - og byr på flere interessante attraksjoner til sine besøkende. I tillegg til landsbyens sjarm og ro, kan du oppleve glass og keramikk laget av lokale Bornholm kunstnere. Vi foreslår et besøk til Bornholm Museum, som fungerer som en workshop hvor du kan se hvordan keramikk er laget, og en stor samling av kunstverk. Man kan også se den vakre kirken St. Nikolai, som er definitivt virkelig verdt et besøk.

Bedårende Nexø ligger på øyas vest og sørvest kysten. Landsbyen er Bornholm nest største, og har historisk sett vært en svært aktiv og viktig fiskehavn. Under andre verdenskrig, Nexø med Rønne tung ild fra russisk side som ødela mye av sentrum av landsbyen. Nå kan du se det røde huset som ble gitt til Nexø som en gave fra Sverige for all ødeleggelsen. Nexø Museum, kan du se og høre mer om landsbyens historie. Sør for landsbyen er den populære Dueodde Beach, kjent for sin veldig fin sand. Sanden her er så bra at du er på en varm sommerdag kan høre knirke under føttene - og jo raskere de brukte stranden her i timeglasset!

Allinge ligger på nordspissen av Bornholm. Landsbyen utstråler klassisk Bornholm idyll som tilbyr herlig avkobling i vakre omgivelser. Er du i havnen, bør du virkelig besøke Alligen Smokehouse - et eldhus som dobler som en restaurant og delikatesseforretning. Butikken har et bredt utvalg av ferske råvarer, ta med deg en god fisk, og sette et sted å drikke i den friske atmosfæren. Et par kilometer vest for Allinge finner du de berømte ruinene av middelalderslottet Hammerhus. Hammerhus bygget i løpet av 1200 -tallet og slottet har en konflikt historie. I dag fortet er mest brukt som et landemerke for turister, og det er det perfekte reisemål for en sykkeltur!

Transport til og fra Bornholm

Bornholm kan nås både til sjøs og i luften. Du kan fly til Bornholm Airport, som ligger sør for Rønne fra Kastrup lufthavn, som tar ca 35 minutter. Du kan også bruke BornholmerFærgen ( ferje ) fra Køge, som har avgang en gang om dagen. Det er også ferger fra svenske Ystad og tyske Sassnitz. Når du er på øya, anbefaler vi at du ser de vakre landskapene fra en sykkel leid overalt og til rimelige priser.

Overnatting i Bornholm

I Bornholm er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du enten velge å bo hos en vert som kan fungere som privat guide under turen, eller bestille overnattingssteder som er privat, bare for deg! Ellers vil verten vise deg de aller beste attraksjonene byen har å tilby, og restauranter som kan lage mat på lokale spesialiteter i akkurat den rette måten. Du kan velge å bo i en ferieleilighet, men enda enklere rom og hytter for de som reiser på budsjett. Wimdu ønsker deg en fantastisk tur til Bornholm!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter