Overnatting i Bremen

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Bremen

Ferieleiligheter og Apartments i Bremen

Bremen er en av Tysklands mange sjarmerende byer, og det er masse å gjøre og se. The Free Hansabyen Bremen er et velkjent internasjonalt handelssentrum, og har en rik historie tilbake 1200 år. Elven Weser omgir Altstadt (gamlebyen), et ovalt område i sør-vest, hvor du finner mange kjente severdigheter. Dette området omfatter Schnoor, den flotte gamle kvartal. Etter Schnoor kan du fortsette videre til gaten Böttcherstraße, som har mye å tilby kulturelt og kunstnerisk. Marktplatz (Marketplassen), med sine vakre, gamle arkitekturen og mer enn 600 tyske viner, er et annet område du ikke vil gå glipp av. Og ikke glem Wallgraben, der du kan se byens tidligere vollgraver. Det er så mye å se og oppleve i Bremen, og du har ingen problemer med å finne en B&B apartment eller leie en leilighet nær attraksjonene med Wimdu.

Ta del i den tyske kulturen med leilighet i Bremen

Noe som gjør reiser og oppdagelse av nye byer spennende er det å se hvordan de lokale egentlig bor. Det er enkelt å sjekke inn på et hotell, hostel eller bed & breakfast, men hvis du vil oppleve den ekte byen, hvorfor ikke overnatte i en apartment og møte innbyggerne? Du kan gjøre dette ved å booke gjennom Wimdu. Din private vert kan guide deg rundt byen og gi deg tips på hvor du finner de beste severdighetene og de gjemte shoppingmulighetene. Skriv inn dine reisedatoer og se hvilke leiligheter Wimdu kan tilby deg i ulike prisklasser.

Overnatt i en prisvennlig bed and breakfast

Kunne du tenkt deg å oppleve et avslappende og behagelig opphold i byen ved å velge å bo i enbed and breakfast i Bremen? La verten servere deg en tradisjonell tysk frokost som du kan nyte med utsikt over den vakre byen, samtidig som verten kan guide deg rundt byen slik at du får den ultimate følelsen av å være lokal. Når man reise på ferie er det deilig å kunne komme bort fra hverdagen, og da er det ekstra hyggelig å bli tatt godt vare på av verten din i Bremen. La Wimdu hjelpe deg med å spare penger, unn deg det lille ekstra på turen din.

Prisvennlige Wimdu apartments tilpasset ditt reisebudsjett

Hvis du er interestert i noe med litt mer privatliv, kan Wimdu hjelpe deg med å finne et supert utvalg av leiligheter i Bremenmens eierne er borte. Enten du velger å leie en hel apartment eller bare et rom, er booking og betaling enkelt og trygt. Du sparer penger, samtidig som du overnatter i en leilighet lagt til rette for din smak og dine behov. Unngå turistfellene med verten din og opplev en ny måte å reise på – Travel like a local! Marseille | Dublin | Sydney | Athen | Glasgow | Wien | Buenos Aires | Budapest | München | Praha

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter