Overnatting i Brighton

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Brighton

Ferieleiligheter og Feriehus i Brighton

Brighton er en avStorbritannias mest kjære og denne lille vakre byen har nok å by på. Brighton har trukket til seg et mangfoldig assortement av folk, mye på grunn av de mange Londonere som kommer hit for å trekke seg tilbake fra storbyens mylder. Det er mange slike, små sjarmerende byer rundt om kring i England, men Brighton skiller seg dog litt ut og er vel verdt noen dagers besøk. Dersom du planlegge et besøk til Brighton burde du forsøke å leie en privat ferieleilighet gjennom Wimdu. Da kommer du tett innpå byen og unnslipper upersonlige, dyre hoteller. I tillegg kan verten din sikkert gi deg noen gode tips om hvor du finner den beste full England.

Artige fakta

I følge folketellingen fra 2001 lever flesteparten av Storbritannias Jedi i BrightonMange berømte personligheter bor i Brighton&Hove, som Nick Cave og Steve Coogan. Dronning Victoria pleide også bo her Storbrittanias første kasino åpnet her ved Metropole Hotel i 1962.

Ting å gjøre i Brighton

Så, hva er det å ta seg til i Brighton? Royal Pavillion er en paviljong fra 19-tallet og fremviser en interessant miks av indisk og gotisk stil. Hopp på en omvisning slik at du kan studere det imponerende dekadente interiøret. Det er nok av informasjon om møblene og dekorasjonen til å holde oppmerksomheten lenge. Brighton Museum and Art Gallery er et flott sted å besøke dersom regnfall skulle kaste kjepper i hjulene for utendørsplanene. Men når solen skinner må du ta turen til Brighton Pier, spise en iskrem og prøve radio bilene. Nyt en kopp te i Kemptown, et stille distrikt øst for sjøkanten. Ta bussen ut av sentrum til University of Sussex for en forfriskende tur gjennom skog og mark før du ankommer en sjarmerende liten landsby.

Shopping

North Laines er en shoppers paradis. Her kan du finne retro-klær, romstere i bruktbutikker eller besøke pulserende platesjapper. Brightons alternative side er godt representert i North Laines og her kan du finne artige gaver, klær og mote-idéer. North Laines burde ikke forveksles med The Lanes, et område som gir ytterligere muligheter til å utforske hva Brighton har å by på av kunst, håndverk og smykker langsetter tette gater som kringler seg rundt. Alt dette er bare et stenkast unna sjøsiden. Er du på utkikk etter de store merkevarene og butikkene er Churchill Square og Brighton Marina stedet å være, begge har et rikt utvalg av kjente butikker.

Mat og drikke - Brightons natteliv

Brigthon er berømt for sitt rike kulinariske utvalg. Her finner du også et imponerende utvalg av pubber, klubber og barer. Om natten er Brighton et spennende sted som kan by på mye fest og moro. For en god matbit kan vi anbefale LangLees som ligger på grensen til berømte North Laines. Et fantastisk sted å besøke for en god lunch, best av alt, i helgene har de kveldsåpent. Vi elsker også Planet India kåret til en av de beste budsjett restauranter. Denne Indiske vegetar restauranten serverer byens beste curry, har en stor øl-meny, og en barbent servitør. Naan brøded og cumin risen er vell verdt en smak! Dersom du ønsker utsikt over sjøen mens du spiser kan vi anbefale Bandstand Café her, i en historisk bandstand, får du servert deilige hjemmelagede bakevarer, ferske salater og østers. Brighton har også et vidt utvalg av pubber og klubber. Så dersom du føler for en kveld på byen fylt med dansing og moro kan vi for eksempel anbefale Basket Makers Arms i North Laines og Fiddlers Elbow ved sjøsiden. The Haunt, nær sjøsiden, er en annen populær klubb som vi kan anbefale å ta turen innom dersom du er i formen.

Komme seg rundt

Brigthon Shoreham Airport befinner seg nær Brigthon, men du vil antakeligvis benytte Gatwick Airport dersom du besøker området. Gatwick Airport har direktetog til Brighton med hyppige avganger og reisen tar mindre en 40 minutter. Den enkleste måten å komme seg rundt i byen på er til fots. Brighton er relativt kompakt og har mange små gater som best kan oppleves til fots. Brighton Train Station ligger en fin spasertur fra sentrum. Dersom du ikke foretrekker å gå har du en rekke valgmuligheter. Brighton har et utmerket bussnettverk som betjenes av Brighton & Hove Bus Company. Bussene er punktlige og rimelige. Du kommer deg hvorsomhelt i byen for £2.00 og en dagsbillett koster £3.70. En taxi er også rimelig nok for små turer innenfor sentrum. Beliggenheten gjør Brighton perfekt for små dagsturer. Det er enkelt å komme seg til London og å bo i Brigthon kan være et rimeligere alternativ dersom du skal besøke hovedstaden. Sussex South Downs er slående vakkert og for sør-England å være, veldig lite befolket. Kun en liten distanse fra Brighton og vell verdt et besøk.

Overnattning i Brighton

Wimdu har mange forskjellige ferieboliger i Montreal. Hos oss kan du enten velge å bo privat eller med en vert som kan opptre personlig guide under turen. Vi tilbyr, for eksempel, private hytter og hus, men også billigere leiligheter, apartments og rom. Uansett hvilken type du er ute etter vi er sikker på at du kan finne det med oss!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter