Overnatting i Bristol

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Bristol

Ferieleiligheter og Apartments i Bristol

Bristol er en av Storbritannias mest interessante og individualistiske byer. Med beliggenhet sør-vest i england er Biristol regionens hjerte og brennpunkt for mange besøkende til området. Vi anbefaler å ta turen innom enten du er på vei til Wales, Cornwall eller Devon. Kulturen i Bristol er unik og henter inpsirasjon fra mange forskjellige kulturer, mest øyefallene fra Karibien og Nord Afrika. Denne innflytelsen ser du igjen i musikk, konst og mat rundt om kring i byen, noe som gjør Bristol til et spennende sted å bo og besøke. Den beste måten å oppleve byen på er ved å tilbringe litt tid men dens innbyggere. Order du overnatting i Bristol med en leilighet eller et feriehus fra Wimdu får du muligheten til nettopp dette. Du bor sammen med den Bristolianer og kan plukke opp gode tips om de beste plassene og skjulte skattene.

Artige Fakta

Bristol er hjembyen til Banksy en av verdens mest kjente og elskede graffiti artister.Til tross for dens mange åser er Brilstol Storbritannias sykkelhovedstadVerdens største produsent av luftballonger, Cameron Balloon LTD, er basert i Bristo.Våre favoritt ting å gjøre i Birsto. Det er mange artige ting å foreta seg i Bristol, her er noe av hva liker best:

En spasertur over den vakre hengebroen Clifton Suspension Bridge i solnedgangen. Denne 150 år gamle broen ble designet av Isambard Kingdom Brunel og er ett av Bristols underverker. Ta turen over og beundre designet og utsikten, før du kommer til Clifton hvor du kan kjøpe utsøkt lokalprodusert cider hos The Corrie Tap.

Ta med lunch og tilbring en ettermiddag på College Green. Dette er et vakkert grønntområde som ligger i enden av Park Street (et populært handleområde). Her finner du også noen av Bristols vakreste bygninger - Birstol Cathedral og det elegante Council House. Om sommeren er det vakre blomsterbedd her og er det det perfekte setedet å se folk i sentrum.

Beundre graffitien ved See No Evil ustillingen i Nelson Street. I 2012 samlet graffiti kunstnere fra hele verden for å bidra til et prosjekt under navet “See No Evil”- Resultatet er Storbritannias største gatekunstprosjekt. Tidligere en kjedelig passasje mellom Broadmead Shopping Centre og Bristol Sentrum, har Nelson Street blitt omformet til en av verdens mest vidunderlige gater å ga langs. Enorme kunstverk dominerer hver vegg, og viser frem talentene til noen av verdens beste gateartister. Definitivt en av Bristols hovedattraksjoner.

Besøke noen av Bristold mane museer. Sjekk Birstol City Meuseum, gratis og fylt med interessante utstillinger - vi likte særlig den om gamle Egypt. At- Bristol har en rekke interaktive vitenskap utstillinger, live show, og et planetarium. Will Memorial Building, som strengt tatt ikke er et museum har likefremt fantastisk arkitektur. Ta turen til toppen av tårnet om du er sprek nok! Bristol Zoo må også nevnes. En av Storbritannias fineste zoologiske haver som nylig ønsker en baby gorilla velkommen til familien!

Mat og drikke

Tanken om å spise ute i Bristol burde sette munnen i vann hos de fleste. Her finner du en rekke fantastiske restauranter og kaféer spredt omkring byen. Enten du liker kinesisk, indisk, libanesisk marokkansk eller tradisjonell engelsk mat; Bristol har alt. Vårt favorittsted å spise lunch er St. Nicholas Market, her er det en rik seleksjon av uavhengige kjøpmenn, prøv paiene til Pieminister eller Morocca Tagine hos Al Bab Mansur - deilig. For litt take-away som kan nytes i din leilighet anbefaler vi Grecian Kebab Housez i Stokes Croft som serverer nydelig pizza og gresk mat.

Musikk

Bristol har en av Storbrittanias beste musikkscener. Birstol ble kjent på nitti-tallet som fødestedet til ‘trip hip’, en engelsk variant av hip-hop. Band som Portishead, Massive Attack, og Tricky ble verdenskjente og Storbritannias musikkpresse fokuserte sin oppmerksomhet mot Bristol. Fremdeles finner du her en levende musikkscene og vi kan anbefale Thekla en scene ombord en båt som ligger til kai ved havnen. Stig ombord og gå under dekk for en unik opplevelse. Her kan du også et ett av Banksy’s kunstverk på den ene siden av båten. Vi anbefaler også Start The Bus for intime konserter og bra øl!

Komme seg rundt

Bristol er definitivt en av Storbritannias enkleste byer å ta seg frem i. Som mange andre var ikke Bristol designet for den moderne verden og har kjempet for å imøtekomme kravene til en moderne by. Bristol Temple Meads, hovedtogstasjonen befinner seg 20 minutter fra sentrum til fots eller 10 med buss. Når du har kommet deg til sentrum er det meste innenfor rekkevidde. Busser betjener sentrum samt en kobling mellom Broadsmead Shopping Centre og det utenbys sentrumet Cribbs Causeway og Clifton. Bristol Airport ligger 13 km vest for Bristol og det tar 30 minutter med buss til sentrum. Vi anbefaler at du tar en tur til den vakre byen Bath, og skjønne Sommersett, pittoreske Cheltenham eller rett over grensa i Wales; Newport.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter