Overnatting i Buenos Aires

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Buenos Aires

Ferieleiligheter og Apartments i Buenos Aires

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina, og hjem til over 15 millioner mennesker, eller 40% av hele landets befolkning. På grunn av sterk europeisk innflytelse på kultur, mat og arkitektur, har det fått tilnavnet "Sør-Amerikas Paris". Buenos Aires byr på tango, fotball, opera og strender. Byen er et perfekt reisemål for en strandferie fylt med kjas og mas. Er du interessert i argentinsk kultur og historie, er et besøk til National History Museum et gitt element av ferien. Et besøk i San Telmos bohemske nabolag vil gi deg et mer autentisk bilde av byen hvor det historiske distriktet er byens best bevarte. Stemningen i San Telmo er munter og avslappet, loppemarkedet på søndager med tangodanser er et forfriskende element. Selv et besøk til Colonateatern anbefales som dette er regnet som verdens vakreste teaterbygg. Med Wimdu kan du bestille din ferie i Buenos Aires og vi har alt fra moderne leiligheter til luksuriøse feriehus ved sjøen, men også billigere alternativer som mindre hytter og studioer. I denne guiden vil vi gå over de forskjellige tingene du kan se og gjøre i byen. Ditt Wimdu team ønsker deg en fantastisk tur til Buenos Aires!

Morsomme Fakta

 • Buenos Aires regnes som fødestedet til tango, en sjanger av musikk og dans som utviklet seg i de fattige innvandrermiljøene i løpet av slutten av 1800-tallet.
 • Argentinsk fotball er som en religion, og Buenos Aires er hjem til to av landets beste lag, Boca Juniors og River Plate.
 • Standard hilsen i Buenos Aires er et kyss på kinnet mellom menn og kvinner og mellom medlemmer av samme kjønn.
 • Oppkalt etter Argentinas uavhengighetsdag er Avenida 9 de Julio det bredeste aveny med 16 filer!
 • Byen Colonia del Sacramento i Uruguay kan lett besøkes på en dagstur fra Buenos Aires gjennom en kort fergetur.

Buenos Aires Barrios

Buenos Aires har 48 distrikter, eller såkalte barrios og alle er veldig spesiell på sin egen måte. De viktigste distrikter for turister inkluderer:

Palermo er den største samlete blokken i byen, og et populært sted for turister å bo under sitt besøk. Palermo kan deles inn i en håndfull av forskjellige områder, hver med sin egen sjarm og personlighet. En av disse er Palermo Soho, den nylig fasjonable området fylt med restauranter, barer og små butikker. I nærheten ligger Palermo Hollywood hvor det også er en mengde kafeer og restauranter men som er mer kjent for sine klubber og natteliv.

Micro Centro - downtown, et ideelt sted for besøkende å være i nærheten av de viktigste historiske stedene i den argentinske hovedstaden. Florida Street er en berømt handlegate som mange turister kommer til. På Plaza de Mayo er regjeringshuset Casa Rosada, samt den vakre Metropolitan katedralen. En annen arkitektonisk perle er Palacio Barolo, som ble bygget i samsvar med Alighieris «Den guddommelige komedies" kosmologi. I denne bydelen ligger også tangopalasset nummer en i Buenos Aires, Confiteria Idealer.

Recoleta er et av de rikeste områdene i byen. Det er mange bygninger i fransk stil, store grønne områder og mange førsteklasses restauranter. Kirkegården "Recoleta" ligger i området, og er en elegant siste hvilested for prominente innbyggere. De forseggjorte gravene ble bygget over bakken fordi likene ville flyte til overflaten i den myrlendte bakken. På Recoleta er også skuespilleren og førstedamen Eva Peron gravlagt. I nærheten av kirkegården ligger den meget vakre kirken Iglesia del Pilar. I området finnes også Nasjonalmuseet for kunst Museo Nacional de Bellas Artes med flere kjente impresjonistiske verk representert. Dessuten er det gratis adgang til museet, så dette bør du definitivt ikke gå glipp av hvis du befinner deg i Recoleta.

Belgrano er et rolig boligområde med rolige gater som fører til ulike butikker, restauranter, arkitektoniske relikvier og store grøntarealer. I Belgrano er det også en "Chinatown" å sjekke ut samt Rio Plate Stadium, som er hjemmearena for den argentinske fotball landslaget.

San Telmo er et nabolag hvor gamle hus i kolonistil er bevart, med vakre smijernslamper som linjer de trange brosteinssmug. I San Telmo, inhalerer man Buenos Aires historie med hvert skritt du tar. I Manzana de las Luces eller "Opplyste området" er der de viktigste religiøse, utdannings-og kulturinstitusjonene i Buenos Aires er, som daterer seg fra 16 - og 1700-tallet. Det er en mystisk underjordisk tunnel som forbinder de ulike institusjonene. For en dose historie kan du også besøke museet Museo Historico Nacional og den viktigste arkitektoniske mesterverket i byen, El Zanjon de Granados, som har over 500 års historie. Eller dra til Buenos Aires neste eldste torg, Plaza Dorrego, som er vert for et antikkmarked på søndager og tango på søndag kveld.

Overnatting i Buenos Aires

Wimdu har mange ulike typer overnatting i Buenos Aires. Hos oss kan du enten velge å bo privat eller med en vert som kan fungere som personlig guide under turen. Vi tilbyr for eksempel privathus i utkanten av byen, men også billigere leiligheter og rom i sentrum. Uansett hvilken type du er ute etter vi er sikker på at du kan finne det med oss!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter