Overnatting i Bucharest

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Bucharest

Ferieleiligheter og Apartments i Bucharest

Bukarest er hovedstaden og den største byen i Romania, og en populær by blant turister. Noen av byens mest kjente landemerker inkluderer revolusjonstorget, Parlamentpalasset som er verdens største sivile administrative bygg, og den historiske gamlebyen Lipscani. Det finnes utallige kirker å besøke, den ene mer vakker enn den andre Den mest populære er Curtea Veche, bygget i det 16. århundre. Et annen kjent landemerke er Arcul de Triumf, kopiert etter orginialen i Paris, som ble reist i 1935 til minne om at Romania kom seirende ut av første verdenskrig. Det er nok å oppleve i denne vakre byen, og da er det bra å ha god overnatting for å gjøre turen komplett. Wimdu kan hjelpe deg finne det som passer ditt behov, enten det er leiligheter, bed and breakfast, eller andre typer apartments.

Velg blant leiligheter i Bukarest

For mange reisende er tanken på å overnatte i et kjedehotell uattraktivt. Da er det perfekte valget å overnatte i leiligheter. Særlig for deg som er interessert i å oppdage den rumenske kulturen, er det apartments som setter deg i midten av alt. Nyt frokosten din på morgenen på balkongen med utsikt over Dâmboviţa elven. Og gjennom din vert kan du få all informasjon du trenger for å se det beste Bukarest kan tilby deg, se de beste severdighetene og oppleve den mest autentiske maten. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn dine reisedatoer på Wimdus hjemmeside og du vil kunne se ledige innkvarteringer som passer dine behov.

Opplev en ny komfort på turen med bed and breakfast

Har du vurdert å overnatte i en leilighet med bed and breakfast i Bukarest og virkelig oppleve den ekte bed and breakfast kulturen? Verten din vil servere deg en herlig frokost som kan nytes med utsikt over byen og kan deretter guide deg og vise deg byens skjulte skatter. Unn deg det lille ekstra på turen din og bli tatt godt vare på av verten din i Bukarest samtidig som du sparer penger med Wimdu. Nyt fordelene av et personlig preg, din egen vert gjennom oppholdet og alle fasiliteter, samtidig som du bor like komfortabelt som på et hotell.

Prisvennlige Wimdu apartments for alle behov

Leiligheter er rimelige, idelle og ofte det beste valget for reisende på et budsjett. Apartments er mye billigere enn et hotell, mer personlig enn et trangt hostel og med leilighetene Wimdu tilbyr deg får du med en vert som kan gi deg et større innblikk i den rumenske kulturen og tradisjonene. Du velge selv hvilken type innkvarteringer du ønsker å bo i på din reise, enten det er en leilighet med balkong i sentrum, koselig studio apartment med utsikt mot elven eller et hus i utkanten av byen med B&B. Hos Wimdu kan du søke etter ledige leiligheter, lese anmeldelser, kontakte verten din og booke og betale - alt trygt online. Se Bukarest gjennom øynene av en lokal innbygger – Travel like a local! Chicago | Roma | Bogota | Istanbul | Barcelona | Montevideo | Shenzhen | Dresden | Cape Town

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter