Overnatting i Danmark

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Danmark

Feriehus og Leiligheter i Danmark

Når det blir tid å planere din neste ferie, trenger du ikke å lete lenge. Nabolandet våres Danmark, byr på kultur, vakre landskap og mye spennende historie. I Danmark finner du alt fra uberørte sanddyner i Jylland till spennende storbyer som København eller Aarhus. Danmark er kjent for sine unike severdigheter som slott og naturreservater. De danke øyene er også populære blant internasjonale turister som kommer hit for åv oppleve den danske kultur og atmosfære.

Det finnes mye å se og gjøre i Danmark og Wimdu byr på de perfekte overnattingene før å gjøre ferien din enda bedre. Uansett om du drar på storbyferie eller weekendtur til København eller en hytteferie i den danske landsbygda, har vi sikkert noe for deg. På sidene våres finner du et bredt utvalg av ferieboliger og leiligheter over hele landet. Her er noen tips og destinasjoner som kan hjelpe deg at planere ferien din i det vakre Danmark.

København

København er en ekte storby av internasjonal karakter. Byen har flere ganger blitt nevnt som en av verdens vakreste byer og byr på masse opplevelser for hele familien, og har du en egen leilighet i byen, vil det absolutt ikke bli kjedelig her. Besøk for eksempel det verdensberømte Tivoli i sentrum eller den nylig konstruerte Blue Planet i Amager. Tivoli er og har lenge vært den uten tvil mest populære turistattraksjonen i Danmark og bare i 2012 tiltrakk Tivoli seg mer enn 2,7 millioner gjester. For de som er interesserte i kunst, finnes det et bredt utvalg museer og gallerier i København. Du kan for eksempel dra til Ny Carlsberg Glyptotek, hvor det finnes et flott utvalg av kunstutstillinger fra forskjellige perioder av verdenshistorien, fra antikkens Hellas og Rom til verk av noen av Danmarks største kunstnere. Nasjonalmuseet er det største museum for historisk kunst i hele Danmark og her finner du mye fascinerende å se på.

Det finnes mange slott i og rundt København som definitivt er verdt et besøk for alle som kommer till byen. Det vakre Rosenberg Slott finnes ved Kongens have i nærheten av sentrum. Slottet er i dag først og fremst et museum og her finner du blant annet de danske kronjuvelene. Amalienborg slott, som er residensen til den danske kongen er ikke langt fra Rosenborg. Det finnes masse å se i København og byens relativt kompakte størrelse gjør byen lett å utforske til fots.

Odense

Odense på Fyn er kjent som den største landsbyen i Danmark. Byen har en meget spesiell sjarme som ikke finnes andre steder i landet. Odense er fødebyen til den verdensberømte danske poeten og forfatteren Hans Christian Andersen, som er ansvarlig for mange av historiene vi alle vokset opp med. Du må besøke museet Hans Christian Andersen Museum, hvor du kan høre historien om forfatterens liv og verker. Et annet meget interessant museum i byen er jernebanemuseet. Her kan du lære om lokomotivets historie og se spesielle vogner som den pent innredete kongelige vognen som den danske kongelige familien reiste rundt landet med for lange siden. En flott aktivitet for hele familien er også Odense Zoo, der det finnes mer enn 2000 dyr som representerer 140 forskjellige arter. En ferie i Odense tilbyr mye moro for stor og liten!

Aarhus

Aarhus er en moderne by som akkurat som København har en status som en ekte storby. Byen har mer enn en 250 000 innbyggere og byen utvikles stendig videre. Den trolig mest kjente attraksjonen i Aarhus er Gamlebyen. Her kan du møte Danmark som det så ut for 500 år siden. Det er en unik tidsreise som sikkert vil gjøre inntrykk på hele familien. Aarhus er en perfekt feriedestinasjon for deg som liker moderne kunst. Her finnes for eksempel museet for samtidskunst, ARoS. Her finnes mye moderne dansk kunst og på toppen av bygningen har vi den verdensberømte Rainbow Panorama som gir et utsiktpunkt over byen i mange farger.

Roskilde

Middelalderbyen Roskilde ikke langt vest for København tilbyr en utrolig rekke interessante severdigheter. Byen er en av de eldste byene i Danmark slik du kan se i de vakre gamle bygningene i sentrum. Den utrolige kirken Roskilde domkirke har et tårn som med sine 75 meter strekker seg over Roskilde og er byens symbol. Kirken har spilt en mye viktig rolle i den kongelige historie i Danmark og har fungert som en gravplass for at stort antall danke og andre skandinaviske konger og dronninger. Kirken hører til UNESCOs liste med verdensarv og besøkes hvert år av over 125 000 mennesker fra fjern og nær. Roskilde er også kjent som en gammel vikingby og her finnes Roskilde Vikingskiphus som gir en fascinerende innblikk i historien til Danmark. Her kan du se vikingskip i sin fulle størrelse og om sommeren er det mulig å seile i Roskilde Fjord som vikingene gjorde hundrene år tilbake. Roskilde har gode forbindelser med København i for av tog og buss, noe som gjør et besøk veldig enkelt hvis man overnatter i hovedstaden.

Danmark har utvilsomt mye å tilby hele familien. Det er absolutt mye å se og gjøre i våres flotte naboland og uansett om du velger en leilighet eller en hytte vid Nordsjøen er vi sikre på at du kommer ha en deilig ferie!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Kari
Kari
10 Utmerket
juli 2018
Best location cosy family home

Fin og sentral leilighet. Ble møtt av vertens venninne som var veldig imøtekommende og ga oss mange tips om hva vi kunne gjøre i København.

Frøydi
Frøydi
10 Utmerket
desember 2017
Penthouse apartment in Copenhagen

Veldig fin og funksjonell leilighet.

Tore
Tore
8 Veldig bra
oktober 2017
Charming Apartment + Balcony

Vi takker for et flott opphold hos Anna. Det passet oss perfekt å bo i en flott dekorert leilighet og rolig gate. Mvh Tore Hugdahl

Dyveke
Dyveke
8 Veldig bra
juli 2017
Sjarmerende byhus nær byen og stranden!

Vår første Wimdu-opplevelse var meget positiv. Kontakten med Wimdu og huseier Eskil fungerte optimalt før, under og etter oppholdet. Vi trivdes i huset, som lå veldig sentralt. Gangavstand til butikk og strand, lett å parkere utenfor hus...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter