Overnatting i Dublin

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Dublin

Ferieleiligheter og Apartments i Dublin

Å finne overnatting i Dublin som er både komfortabel og rimelig er ikke så enkelt som du kanskje først skulle tro. Her i byen er det en rekke hoteller og vandrerhjem, men ønsker du unnslippe turistatmosfæren kan det lønne å leie en privat leilighet, feriehus eller apartment. Gjennom Wimdu leier privatpersoner ut sine hjem til reisende, og tilbyr rimelig og komfortabel innlosjering med en lokalfølelse og hjemmekos! Vi er sikre på at den beste måten å oppleve Dublin sin sjarm på er fra perspektivet de lokale. For at du skal få mest ut av ferien, ønsker vi i tillegg til fantastiske overnattingsmuligheter, også presentere deg med noen gode tips for hvordan få mest ut av ditt Dublin besøk.

Men viste du at..

Nær halvparten av Dublins befolkning er under 35 år.Phoenix Parken i Dublin er Europas største.Mannen bak romanen om Dracula, Bram Stoker var fra Dublin. Nvnet Dracula sies å komme fra det Irske „droch ola“ – ondt blod

Dublin By

Dublin er en levende by med høyt tempo. En av Europas raskest voksende turistdestinasjoner og stappet full av severdigheter og aktiviteter for besøkende i alle aldere. Dublins natteliv har rykte på seg for å være legendarisk, og besøker du Temple Bar distriktet kan du velge og vrake mellom en plethora av barer og utesteder. Vi anbefaler også at besøkende benytter seg av de utmerkede severdighetene som presenterer Dublins folkelige historie og dagligliv. Ved The Guinness Storehouse får en bryggeriomvisning og er en attraksjon som det anbefales å få med seg. Her presenteres historien til ‘the black stuff’ og Guinness viser frem et utvalg av sine morsomme og spreke markedsføringskampanjer over tidene. Ved turens slutt blir man belønnet med en fersk «pint» Guinness i Gravity Bar som befinner seg på taket av bygget og gir en fantastisk utsikt over Dublin mot Wicklow fjellene.

I tillegg er det verdt å besøke The Chester Beatty Library som har en utsøkt kolleksjon av bøker og manuskripter fra Beatty sin egen samling. I tillegg til den tidligere nevnte Phoenix Park er det en rekke grønne områder i Dublin, og Doublin Zoo. St Stephens Green er et annet sted for en kan hvilke føttene etter en dag tettpakket med aktiviteter.

Irsk Matlaging

Irsk mat er fyldig, mangfoldig og rik på smak. Hva er vel bedre en å begynne dagen med en ekte Breakfast Roll; en fransk bagett fylt med friterte godsaker som gir deg overskudd til å utforske. Til middag kan Dublin friste med Seafood Chowder eller Irish Stew. Sistnevnte er allestedsnærværende og bør helst nytes i en koselig bar sammen med en Guinness. I tillegg har man de kjente Irske merkevarene innen for te og smakstilsetning. Hold også øynene åpne i supermarkeder etter Club Orange, en forfriskende leskedrikk. Sørg for å ha litt ekstra plass i kofferten til å ta med deg noen smaksprøver hjem.

Dublins Natteliv

Dublin er kjent for sitt brede utvalg av barer, og alternativene sannelig mange. Stedene man kan velge mellom for å slappe av med en «pint» eller en «Irish Coffee» er nesten endeløse. Litt sør for bysentrum ligger The Bernard Shaw i Richmond Street. En klassisk Irsk bar som gjenskaper den heseblesende atmosfæren i vest Irland og det hedonistiske nattelivet i Galway Town. Parkert i den store øl haven står det en Double-Decker buss hvor du kan stige om bord og mette deg med et stykke italiensk pizza! Denne baren er definitivt en hit med vennegjengen.

Det er også verdt å legge turen innom The Porterhouse , som befinner seg i hjertet av Temple Bar distriktet. Her serveres det hjemmelaget øl som virkelig smaker! Forsøk en Oyster Stout - den lokale varianten av Guiness, brygget med østers!

Dublin utenfor allfarvei

Denne byen belønner de som utforsker på egenhånd! Det er ikke bare bortgjemte barer og mikrobryggerier som venter den nysgjerrig, og Dublins mange sider vil åpenbare seg for den eventyrlystne-. The Dublin Flea Market er et gigantisk loppemarked som avholdes den siste søndagen i hver måned. Det tar sted sør-vest for Newmarket Street og blant loppene er det også forlokkende matboder, det ryktes også om at det er her du finner byens beste kaffe. Glasnevin Botaniske Have har gratis inngang og her kan en se (og ikke minst lukte på) over 20,000 forskjellige plantearter! Ta buss nr 13a, 19 elelr 134 fra sentrum så får du her med deg en av Dublins ukjente skatter. Din Wimdu Vert vil nok også kunne gi deg noen gode tips om hvor du finner den beste puben, den fyldigste Chowder, eller bortgjemte perlen.

Transport

Dublin Lufthavn befinner seg omtrent 30 minutter fra bysentrum, og det er hyppige bussavganger. Vi anbefaler ikke at du tar taxi – da ruten mellom flyplassen og byen listes som verdens 12 dyreste! Fra Dublin kommer du deg med ferje over til Wales, og med en Sails & Rails ticket til omtrent 40 Euro kommer du deg hvorsomhelst i Storbritannia via tog og ferjenettverket. I Dublin sentrum er det er apostlenes hester tilstrekkelig transport, men to trikker betjener området nord og sør for Liffey Elven. Så ikke nøl med å bestille din neste reise til Irland og fnn en perfekt ferieleiligheter eller ekte Irsk apartment gjennom Wimdu!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter