Overnatting i Frankrike

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Frankrike

Feriehus og Leiligheter i Frankrike

Frankrike er et av Europas mest karakteristiske, individualistiske og givende land å besøke. Landet som er beligget i sentrum av Vest-Europa, er kontinentets mest populære turistmål og mottar i gjennomsnitt 80 millioner turister hvert år. Frankrike har mange ansikter: de populære skistedene i de franske Alpene tilbyr verdenskjente skimuligheter, mens vakre, gylne strender strekker seg langs Middelhavet i sør for den som elsker sol og bad. Frankrike har mange spennende og vakre byer - spesielt hovedstaden Paris, Toulouse, Montpellier, Nice og Lyon. Hver av disse har sin egen sjarm og karakter. Frankrike grenser til Tyskland, Spania, Belgia, Luxembourg, Sveits og Italia, og som et resultat deler landet mye av sin kultur og verdier med disse. Frankrike er et land som legger stor vekt på mat og drikke og landets geografi spiller en stor rolle i utformingen av kulturen i Frankrike.

Overnatting i Frankrike

Å bo i en koselig fransk villa eller bed and breakfast er en av livets store gleder! Å nyte en lat frokost med kaffe, croissanter og fersk fransk baguette er hva mange anser for å være den perfekte måten å våkne opp på ferie! Du vil finne mange fantastiske selvbetjente hytter, leiligheter og villaer på Wimdu lokalisert rundt noen av Frankrikes mest attraktive regioner og byer. Finn din franske drømmeferiehjem i dag!

Morsomme fakta

 • Frankrike er ikke bare Europas mest populære turistmål, men det er samtidig verdens mest populære også!
 • Frankrike er kjent for deilig ost og landet produserer over 400 varianter!
 • 20% av franskmenn bor i Paris og de omkringliggende distrikter.
 • Det er over 40.000 slott i Frankrike!
 • Frankrike ble opprinnelig kalt Lutetia!
 • Den berømte franske croissant ble faktisk først laget i Østerrike!

Oppdag Frankrike i dag!

Nord-Frankrike

Hva Frankrike har å tilby besøkende? Alt og litt mer! Alle bør på et tidspunkt i livet besøke Paris, en av verdens vakreste og mest gjenkjennelige byer. Paris er hjemmet til slike landemerker som Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvre, og ikke minst mange kilometer av vakre gater med sjarmerende kafeer og restauranter, som serverer det beste av fransk mat. Paris har så mye å tilby at du vil ønske å tilbringe noen dager å få en følelse for stedet og nyte av den franske hovedstadens legendariske tempo. Men det er selvfølgelig mye mer å se i Nord-Frankrike enn Paris! Lille, nær grensen til Belgia, har en viss sjarm og er hjem til den beste pommes frites i Frankrike! Bayeux, i nærheten av den engelske kanalen, er hjem til Bayeux-teppet, en brodert duk som er nesten 70m lang! Regionen Bretagne i nordvestlige Frankrike er en berømt feriemål for turister fra Europa og det er mange attraktive strender og byer langs kysten. Brest i særdeleshet er en klassisk by i Bretagne og er kjent for sitt store utvalg av restauranter og kafeer som serverer det beste fra det franske kjøkken.

Sentral-Frankrike

Sentrale Frankrike har mye å tilby turister, inkludert den berømte Loire-dalen, hvor Frankrikes beste vin blir produsert. Bordeaux er også et stort vinproduserende region med en stor historie i å eksportere fransk vin utenlands. Burgund er også en av Frankrikes ledende vinregioner og er også lokalisert i sentrale Frankrike. Dijon er en berømt tidligere romersk bosetning som har gjort et navn for seg selv rundt om i verden på grunn av Dijonsennep som lages i byen.

Sør-Frankrike

Jo lenger sør du setter kursen i Frankrike, desto sterkere blir middelhavsklimaet, det rolige tempoe og det vakre landskapet. Sør-Frankrike er en enormt populær feriedestinasjon og tiltrekker seg mange millioner av besøkende hvert år. Det er villaer og selvbetjente boligalternativer i hele denne regionen som passer alle budsjetter og behov. Kystbyen Nice har vært de foretrukne feriedestinasjonen av engelske konger og dronninger som Dronning Victoria i mange århundrer og er berømt for sin vakre arkitektur. Byene Toulouse, Marseille og Montpellier har alle sine unike sjarm og de mange vakre små byer og landsbyer rundt disse er vel verdt et besøk for å få en smak på livet i Sør-Frankrike.

De franske Alpene

Mot sørvest i Frankrike finner du de verdensberømte franske Alpene. Denne utrolige fjellkjeden er legendarisk for kvaliteten på ski som tilbys og det er mange skianlegg som ligger i fjellene. For de som er mer interessert i å gå i stedet for å stå på ski i fjellene, tilbyr fjellkjeden Pyreneene på grensen til Spania den perfekte anledning til å vandre gjennom vakker natur.

Vin og ost

Franskmenn tar mat på alvor, noe som er gode nyheter for de som besøker Frankrike! Franske oster er kjent stinkende og deilige - sjekk ut Roquefort blåmuggost , kremet Camembert og Emmentaler, som er ofte kjent som sveitsisk ost. Fransk vin som Merlot og Sauvignon Blanc er berømt over hele verden og fransk cider fra nord i landet blir mer og mer populært. Vi bør selvsagt nevne rekke bakevarer tilgjengelig også! Baguetter, croissanter og macarons kan finnes i hele verden! Franskmennene vet virkelig hvordan å spise!

Komme seg rundt

Frankrike er tredje største landet i Europa og er absolutt et utrolig stort land å reise rundt i! Å komme fra den ene enden til den andre er absolutt et foretak! Det finnes ulike måter å komme til Frankrike, den mest populære er med fly. Paris Charles de Gaulle Airport er Frankrikes største internasjonale flyplass og håndterer mesteparten trafikk som kommer fra utenfor Frankrike. Det er også store flyplasser i Bordeaux, Lille, Marseille og Toulouse. For besøkende som kommer fra Storbritannia er det flere ferger som opererer mellom England og Frankrike. De mest populære rutene er Portsmouth-Cherbourg og Dover-Calais. Kanaltunnelen, The Channel Tunnel lenker også Dover med Calais. Den beste måten å komme til Frankrike fra Tyskland, Italia og Nederland er via tog og flere snabbe togavganger forbinder Paris med Amsterdam, Brussel, Torino og selv Porto i Portugal og San Sebastian i Spania. Frankrike har et godt utbygd motorvei system og å se landet med bil er en god måte å forstå og verdsette Frankrikes mange forskjellige sider.


Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Thomas
Thomas
10 Utmerket
mars 2018
Bodil Milly
Bodil Milly
10 Utmerket
juli 2017
Beautiful Flat Near Bastille

Etter mange og lange timar med reise, var det utruleg godt å bli møtt av Mitty når vi kom fram. Ho gav tryggleik, som om ein hadde kjent henne heile livet.... Leiligheta var heilt ideell for oss! Vi kalla den "heimen vår" den veka vi bud...

Hanne
Hanne
10 Utmerket
september 2016
Comfortable and charming apartment 3 rooms, Paris

Vi, tre damer i voksen alder synes at det var kjempefint å bo i 13de arrondisement. Der bor man blant franskmenn og får innblikk i hvordan deres hverdag er. Leiligheten var veldig fin og kan trygt anbefales. Vertskapet var veldig behjelp...

Harald Inge
Harald Inge
10 Utmerket
juli 2016
Elegant Apartment In Natural Park

Leiligheten lå I første etasje med utgang til en stor og solrik balkong. Rommene I leiligheten er store og stilfullt innredet, og har alle de bekvemmeligheter som ferierende trenger. Oppholdet var meget vellykket. Jeg returnerer gjerne.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter