Overnatting i Gdansk

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Gdansk

Ferieleiligheter og Feriehus i Gdansk

Vakre Gdansk er en av Polens fineste og kjæreste byer. Moderne Gdansk er en skjønn by ved havet med en vakker gamleby og avslappet atmosfære. Gdansk er Polens sekste største by og ligger ved det baltiske hav. Vår og sommer er spesielt vakre i Gdansk når barene løfter bord og stoler ut på gatene. Gdansk sin historie er vill og involverer århundrer med handel og makt kamp. Byen ble nesten fullstendig tilintetgjort under annen verdenskrig. Gamlebyen har blitt restaurert med mye kjærlighet og er en god restaurering hva som en gang var et vakkert sted. På 1980 tallet var Gdansk sentrum for solidaritetsbevegelsen som kjempet for retten til å ha fagforeninger under kommuniststyret av byen. Verftene hvor mange slike kamper tok sted er fremdeles intakte og inspirerende. Veien til Frihet Museet dokumenterer disse spente øyeblikkene på 80-tallet. Det er en rekke hoteller og hosteller i Gdansk, men dersom du ønsker å bo billigere og mer personlig kan du finne en ferieleilighet eller gjestehus via Wimdu. Da får du se byen fra perspektivet til innbyggerene og kommer nærmere på den autentiske opplevelsen. Vi har alt fra luksuriøse feriehus og leiligheter, til de velutstyrte sommerhuse og billige hytter. Uansett hvilken type du er ute etter, vil du sikkert finne det her! Din Wimdu teamet ønsker deg en behagelig reise til Gdansk!

Artige Fakta

De første skuddene i annen verdenskrig ble avfyrt i Gdansk.Gdansk er den eneste byen i Polen med to rådhus!Gdansk er gammel - etablert i 997!

Ting å gjøre i Gdansk

Gamlebyen er definitivt byens mest populære attraksjon blant turister. Et vakkert sted å ta en spasertur hvor du vil finne mange steder å spise eller ta en drink langs etter sjarmerende bakgater. Det er noen interessante bygninger å se også. Det gamle rådhuset er nå et museum som fremstiller byens historie. Det er også Langgaten og Langmarkedet en handelsgate som ender på en rund markedsplass. Veldig fint og du finner mange artige butikker i området. Neptun Fontenen bygget i 1549 befinner seg i langemarkeddet og er et av Gdansks landemerker.

Oliwa Katedralen er en annen av Gdansks stolheter. En i rekken av Polens mange flotte katolske kirker og befinner seg rett utenfor sentrum. Orgelet er av særinteresse i denne katedralen og det avholdes gratis orgelkonserter. En annen essensiell ting å få med seg, og som sies å være det beste museet i POlen, er det Europeiske Solidaritetsmuseet. Det ligger kort gange fra verftene, og gir ett innblikk i kampene til solidaritetsbevegelsene i byen. Det er viktig å ta innover seg den historiske betydningen av denne bevegelsen. De Tre Kors Monumentet er også et viktig symbol på frihet og komlimenterer et besøk til det Europeiske Solidaritets museet. Designet for å bli sett fra mange områder av byen men verdt å besøke det på nært hold for å sette ris på størrelsen til det gigantiske korset og de tre ankrene som er “korsfestet” til strukturen.

Natteliv i Gdansk

Gdansk begynner å bli en hot destinasjon for de som søker heftig og svingende natteliv. Brovania er det lokale ølet som kan måle seg med både sine Belgiske og Tyske konkurenter. Byen har en rekke gode nattklubber og barer som vi anbefaler at du besøker for en bra kveld på byen. Begynn med å prøve øl utvalget ved Degustatornia Dom Piwa. Deretter kan turen gå til Kabaret Wean en av de eldste klubbene i byen. I kjelleren kan du se vill burlesk dansing og stedet har en dekadent Moulin Rouge følelse over seg. Nede ved verftene finner du en rekke områdeder med gode barer, klubber og restauranter som er vell verdt å få med seg!

Komme seg rundt

Gdansk Lech Wałęsa Lufthavn ligger 12 kilometer nordvest for Gdansk og har gode forbindelser med Berlin, Amsterdam, Barcelona og Storbrittania. Ved ankomst i Gdansk er den beste måten å komme til sentrum på å ta buss 210. Reisen tar mellom 35 og 50 minutter. Dersom du vil komme raskere frem går det shuttlebusser men disse er dyre. Når du har kommet til sentrum er de fleste tingene av interesse for turister innen gangdistanse. Gdansk er rimelig kompakt og har billig kollektivtransport.

Overnatting i Gdansk

I Gdansk er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du enten velge å bo hos en vert som kan fungere som privat guide under turen, eller bestille overnattingssteder som er privat, bare for deg! Ellers vil verten vise deg de aller beste attraksjonene byen har å tilby, og restauranter som kan lage mat på lokale spesialiteter i akkurat den rette måten. Du kan velge å bo i en ferieleilighet, men enda enklere rom og hytter for de som reiser på budsjett. Wimdu ønsker deg en fantastisk tur til Gdansk!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Supaporn
Supaporn
10 Utmerket
juni 2018
Comfortable Apartment Gdańsk

Vi var svært godt fornøyd med oppholdet og leiligheten. Den var relativt ny og moderne og hadde utmerket kjøkken og bad og var generelt godt utstyrt. Vi satte også pris på at den var lys og hadde veranda. God instruksjon for å komme ...

Harald
Harald
8 Veldig bra
august 2017
Leilighet i gamlebyen i Gdansk!

Grei leilighet, veldig sentralt beliggende i Gdansk. Et steinkast fra Neptun statuen, samtidig stille og rolig. Gdansk anbefales, fin by, spennende historie, ikke langt ut til gode badestrender ved Østersjøen.

Kjetil
Kjetil
10 Utmerket
juli 2017
Apartment Irlandia

Pen leilighet, med 2 soverom, og to bad, men kun dusj i badekaret. Sto til forventningene.Bildene lyver ikke. Ca 20 minutter å gå til gågaten i Sopot. Ca 10 minutter å gå til stranden.

Supaporn
Supaporn
10 Utmerket
juni 2017
Old Town Veranda Apartment

Jeg er godt fornøyd med oppholdet. Leiligheten var OK, lys og fin og med veranda. Den hadde en utmerket beliggenhet i gamlebyen. Kunne vært noe mer utstyr på kjøkkenet som kaffetrakter og ostehøvel og et par dype tallerkener til, men ...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter