Overnatting i Göteborg

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Göteborg

Ferieleiligheter og Feriehus i Gøteborg

 Gøteborg Velkommen til Skandinavias midt. Gøteborg strategiske beliggenhet har alltid gjort byen populær, både i turisme og handel. Dessuten er det ikke for ingenting Gøteborgarna er kjent som Sveriges hyggeligste menneskene. Denne vakre byen er både stor og liten på samme tid, siden de fleste av Gøteborg sentrum ligger innen gangavstand. Hvis ikke, kan du alltids slå til de karakteristiske trikker som sirkulerer gjennom denne hyggelige byen. Her kan du ha det gøy i flere dager, enten det handler om å se historiske severdighetene i sentrum eller lytte til de nyeste indieband på en av de største musikkfestivalene Way out West . I Gøteborg, havet, salt og bølgene aldri langt unna. Du har også alltid lukke til museer, attraksjoner, underholdning og et pulserende natteliv. Med Wimdu kan du bestille ditt feriehus i Gøteborg, og du kan velge mellom alt fra luksusleiligheter i sentrum av byen for mindre rom og hytter langs kysten. Uansett hvilken type du er ute, er vi sikker på at du vil her. Vi ønsker deg en hyggelig tur til vestkysten perle!

Visste du at..

 • Gøteborg er en relativt ung by etter europeisk målestokk, det ble først etablert i 1621!
 • Gøteborg er en stor by, den nest største, Skandinavias fjerde største, men har Skandinavias største havn.
 • Den verdensberømte skuespilleren Stellan Skarsgård er født og oppvokst i Gøteborg.
 • Liseberg i Gøteborg er den største berg-og dalbane bygget i tre av alle slike ritt i nord, heter Balder.

City Card

Som turist i Gøteborg er det verdt å vurdere å investere i en City Card . Dette kortet har blitt utviklet for å tilby turister muligheten til å se og oppleve så mye av Gøteborg som mulig, uten mye hassle. Med Gøteborg City Card kommer du gratis inn på flere steder, spesielt Aeroseum , et flymuseum, Albert Åberg Civic , et fantastisk sted for barn, Liseberg er moro for hele familien, vakker Gunnebo House and Gardens samt Göteborg City Museum og mange flere. Du kan også spare mye penger på transport når Gøteborg City Card gir deg gratis offentlig transport under oppholdet, har du tatt bilen til Gøteborg gir kortet deg også gratis parkering i flere steder. Foruten dette har også flere butikker rabatter som bare innehaveren av kortet kan inspisere!

Severtigheter

Det er mye å se i Gøteborg og den beste måten å oppleve byen er ved å gå på en alle trikker, ta en båttur eller leie en sykkel for å bare cruise rundt og ta i atmosfæren. Er du intersserad historiens kanskje du ønsker å besøke Carlsten festning , som ligger på øya Marstrand litt utenfor byen. Fortet tilbyr en unik opplevelse i form av retter tilberedt av snapping egen 300 år gammel oppskrift. Du kan også se hvordan soldatene stasjonert her og levde innenfor festningsmurene. Du vil få oppleve musikalsk underholdning, teater, skattejakt og mye mer. Du bør enten gå tidlig eller gjøre det en dagstur hvor fort ligger omtrent en time nord for Gøteborg sentralstasjon med offentlig transport. Det er mange museer i byen som er svært populære, Aeroseum, Göteborgs Konstmuseum, Universeum, Volvo Museum Göteborg City Museum, Natural History Museum of World Cultures og Sjøfartsmuseet for å nevne noen, i tillegg er det flere kunstgallerier i byen.

Gunnebo Slott og Trädgårdar

Gunnebo slott og hage ble bygget på 1700-tallet, og slottet er en av Sveriges mest prestisjefylte bygninger. Slottet er veldig sentralt, det er ikke mer enn 10-15 minutter fra sentrum med bil eller buss. Gunnebo House and Gardens er åpent hele året, men for å få mest mulig ut av besøket, er det best å komme hit i løpet av våren eller sommeren når blomstene blomstrer. Dette betyr ikke at slottet og hagen er verdt et besøk i høst eller vinter, vil du passere i høst vil det være en høst-markedet, og om vinteren, eller åtminstonei desember ble en koselig julemarkedet her.

Way Out West og Slottsskogen


Hvert år i august måned vil Way Out West til Gøteborg. Way Out West er en festival som først ble arrangert i 2007. Festival avholdes i Slottskogen og en god blanding av Rock, Hip Hop og Electro musikk spilles. Festivalen er nå mer enn bare musikk, vert det flere kulturelle arrangementer som utstillinger, filmvisninger og teaterforestillinger. Festivalen er dessuten ikke begrenset til konserter i Slottskogen , fortsetter festivalen også utenfor festivalområder, med opptredener av ulike band på flere steder inne i Gøteborg sentrum - såkalte Stay out West.

Overnatting i Gøteborg

Gøteborg har mange flotte ting å tilby sine besøkende, er det nok av muligheter til å få noen kultur, få litt shopping, nyte god mat, lære om historien og nyte byens arkitektur. Med en leilighet i Gøteborg kan du gjøre det som om du var hjemme. Wimdu tilbyr selvsagt mange andre alternativer for innakverdering, vi har feriehus og hytter i skjærgården, villaer og paradhus, ferieleiligheter og studioer - alt du kunne ønske å bo i. Vi håper du finner en god innkvartering for ditt opphold i Gøteborg og at du er fornøyd med Wimdus service, fin tur!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Ann Karin
Ann Karin
10 Utmerket
juli 2016
Luksus leilighet i Göteborg

Virkelig å anbefale. Kort vei til sentrum med buss,flott bolig med alt du trenger,rolig nabolag. Vi koste oss og velger helt klart denne bolig neste gang vi skal til Gøteborg.

Maja
Maja
10 Utmerket
mars 2016
Home in a bohemian neighborhood

Veldig fornøyd med Ninas leilighet i Gøteborg. Leiligheten hadde alt vi trengte og var svært praktisk. Rent og pent. Super beliggenhet, lett ( og rimelig) med parkering og bra kollektivtransport. Vår lille datter satte stor pris på lekep...

hava
hava
10 Utmerket
desember 2014
Mini Apartment Near The Center

Vi bar første gang i Gøteborg og så heldige vi var at vi valgte den leiligheten Vi fikk god informasjon om praktiske ting av Roger og hans kone.. Det var veldig koselig leiligheten med alt som man trenger. Den ligger ikke så langt unna s...

Lise
Lise
10 Utmerket
juli 2014
Apartment central Gothenburg

Veldig bra! Praktisk, ryddig og ren leilighet, koselig balkong. Flott beliggenhet i Haga -et svært sjarmerende strøk. Vertskap veldig trivelig. Viste og forklarte alt vi trengte for å bo samt tips om Gøteborg. Vi kommer gjerne tilbake. A...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter