Overnatting i Gran Canaria

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Gran Canaria

Feriehus og Overnatting i Gran Canaria

Et godt stykke på Atlanterhavet finner du den vakre øya Gran Canaria - et paradis som venter på å bli oppdaget. Den vulkanske landskapet på øya gir en uvanlig vær system som gjør det til et ideelt reisemål når som helst på året. Lokalbefolkningen er over hele verden kjent som den vennlige og deres avslappet livsstil vil inspirere deg! Natur, historie og gylne strender er bare noen av de store attraksjonene som venter deg i Gran Canaria. Pakk sekken!Wimdu tilbyr mange forskjellige muligheter for overnatting i Gran Canaria - vi har alt fra private hus med basseng som delte leiligheter med terrasse. Du vil også finne rom og studioer, samt flere rimelige boliger, så du vil helt sikkert finne noe som passer ditt budsjett. Vi her på Wimdu er alltid der hvis du trenger hjelp til å finne eller fullføre din bestilling, samt å komme i kontakt med verten. Wimdu håper du får en fantastisk tur til Gran Canaria - nyt!

Visste du at..

Før han oppdaget Amerika, bodde Cristobal Colón på Gran Canaria.

Gran Canaria fra det latinske ordet "Insula Canaria" og betyr "hundenes øy".

Carnival Øyene, Gran Canaria er blant de beste i verden, sammen med de i Brasil og Venecia.

Guanchene er en innfødt sport til Kanariøyeneog er svært lik bryting.

Kanariøyene er mye nærmere Afrika enn Europa og også nærmere ekvator enn fastlands- Spania.

Ting å se og gjøre i Gran Canaria

I nordlige og sentrale Canaria

I den nordøstlige delen av øya er hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria. Det er den største og tettest befolkede av alle byene på Kanariøyene. Byen ble grunnlagt i det femtende århundre, og den vakre gamlebyen kalles når Vegueta. Dette har nå blitt et eget område av byen med attraksjoner som Casa Regental hvor presidenten i Gran canrias domstol bor, samt rådhuset Casas Consistoriales. Dette området er også biskopens palass Episcopal Palace, og også den imponerende katedralen Catedral de Santa Ana. Fortsetter i Vegueta -området vil du også finne den gamle Augustinerklostrets kirke, den barokke kirken San Francisco de Asis, det er ganske dystre gamle Seminar og sist men ikke minst, Museo Canario (kanariske Museum).

Triana er hvor du vil finne katedralen med sin fantastiske neoklassisk fasade, barokk altertavle og plateresca sakristiet. Pass på å også besøke Casa de Colón, et sett av bygninger hvor Christopher Columbus bodde før sin avreise til Amerika. Området Port er kjent for sitt natteliv området er full av barer og klubber, er det også der Gran Canaria Karnival finner sted. Ikke gå glipp av Playa de las Canteras, som regnes som en av de beste urbane strendene i verden!

p Det er også verdt å merke seg de naturlige bassengene i nord og sentrale Gran Canria - de beste enhetene Agaete. Det er flere sjarmerende byer og landlige Tejeda, Arucas, Artenara og Teror.

Sør

Den sørlige delen av øya er der fokuset er på turisme og det er der de beste strendene er. Maspalomas har vært verdensberømtesanddyner, og det er også Faro de Maspalomas, et ikonisk fyr som ble bygget i 1886. Vi anbefaler at du får her på solgången for en fantastisk utsikt! I Maspalomas er det nok for de små i tillegg, noen få kilometer utenfor Maspalomas er parker som Aqualand Maspalomas, ( øyas største badeland), Holiday World ( en stor fornøyelsespark med pariserhjul), Palmitos Park (en fugl park med akvarium, butterfly huset og orkideer ), Sioux City ( en temapark med Wild West) og fascinerende Mundo Aborigen (som av den kanariske regjeringen er " et kulturelt, sosialt og historisk interessant sted " ).

Playa del Ingles er en flott strand i sør som er over 3 km lang. Det er uten tvil den mest berømte stranden på øya, og er alltid full av folk. Det er også en nudiststrand der! Playa del Ingles har det beste miljøet for en natt ute, fordi den er full av puber og barer hvor det er fint å ha en drink og danse til morgengry

Gastronomi

Apropos mat - Gran kanarisk mat er fantastisk! En tradisjonell rett er skrukkete poteter sammen med de rike kanariske saus kalt mojo . Den røde saus er laget med hvitløk, pepper, olivenolje og paprika og er det ideelle supplement til kjøtt og poteter. En annen grunnleggende ingrediens på kjøkkenet er gofio som er ristet korn mel. Kanariske spise den på alle mulige måter, sammen med et glass melk eller en suppe, varm eller kald til dessert - ikke gå glipp av utsøkt mousse gofio heller! Oster på Kanariøyeneer også veldig bra, faktisk har noen få steder i nordvest ( Gáldar, Moya og guide) en beskyttet lisens av sine oster.

Været

Været på Kanariøyeneer verdensberømte og øyene har fått tilnavnet " den lykkelige øyer" på grunn av det fantastiske været! Dette er grunnen til Gran Canaria kan stolt skryte av å ha temperaturer om vinteren og sjelden faller under 20 ° C! Du kan tilbringe julaften på stranden! Summers er også svært mild, med en gjennomsnittstemperatur på rundt 29 ° C med friske brisen fra passatvindene. Nedbør er svært lav også. På øyene er det også flere mikro-klima - og temperaturer mellom disse kan variere sterkt.

Transport

p Som Gran Canaria er en øy det er bare to alternativer for å komme dit - med fly eller sjøveien. Gran Canaria Airport ligger 18 km fra hovedstaden og ca 25 km fra den sørlige turistområde. Selv om flere busser i drift er den beste måten å komme seg rundt på øya er med bil - det er mange bilutleieselskaperrundt øya. På den måten kan du utforske øya og besøke de mer avsidesliggende strender og attraksjoner. Dra nytte av oppholdet i Gran Canaria og besøke noen av de andre øyene - Tenerife og Lanzarote er det nærmeste. Du kan ta et fly og komme på mindre enn en halv time, eller ta en båt som tar litt over en time.

Overnatting på Gran Canaria

Det er en stor mengde hoteller og herberger i Gran Canaria. Disse er vanligvis overbefolket i høysesongen og ikke gi tilgang til sitt eget kjøkken. Wimdu tilbyr mange feriehus i Gran Canaria, og du kan velge mellom alt fra leiligheter, hytter og sommerhuse. Våre ferieleiligheter er utstyrt med kjøkken og kanskje til og med et basseng eller terrasse. Trenger du et sted å bo som er egnet for barn eller som tillater husdyr er alternativene for deg også. Vi håper du finner din perfekte overnatting i Gran Canaria og få en virkelig fin tur!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Odd Rane
Odd Rane
8 Veldig bra
mars 2018
Appartement in Patalavaca

Flott og koselig leilighet med fantastisk utsikt. Smale dører og intet Internett drar ned helhetsinntrykket. Trivelig vertskap

Solfrid
Solfrid
10 Utmerket
februar 2018
Bungalow-private garden near YUMBO/CITA. 200 meters from the sea.

Meget vakker bungalow , fantastisk vert som raskt svarer på spørsmål. Utrolig mottagelse vin,øl, frukt og vann var en velkomst hilsen. Aldri opplevd slik service noen steder vi har leid. Vi skulle hvert 2 par , men dessverre ble det sy...

Tore
Tore
10 Utmerket
januar 2017
Studio First Line of a Beach

Vi er svært fornøyd med oppholdet i Las Palmas. Veldig fin leilighet og god plassering. Polina og Daniel, takk for god service!

Linda Marie
Linda Marie
10 Utmerket
februar 2016
Luxury Studio Mogan

Både verten og assistenten var helt topp, og alt fungerte veldig bra. Knallfin, ny leilighet med beliggenhet midt i smørøyet av Mogan, men det bør nevnes at det er 68 trappetrinn opp dit. Det er bratt, men med både "trillevei" og trapper...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter