Overnatting i Hong Kong

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Hong Kong

Ferieleiligheter og Apartments i Hong Kong

Når det kommer til muligheter, 24 timers livsstil og siste mote, så konkurrerer Hong Kong på lik linje med både London, New York og Paris. Dog føler de lokale at Hong Kong har mer til felles med Sicilia, en annen øy nasjon. Det er så mye å gjøre i Hong Kong, og en rekke hoteller å velge mellom hjertet av byen. Korttidsleie av apartments, leiligheter og feriehus er et annet alternativ når du besøker denne fengende byen, og velger du denne typen innkvartering får du muligheten til å oppleve distrikter og områder du ellers kanskje ikke ville få sett. Hos Widmu har vi nesten tusen boliger i denne vakre stad. Vi er sikre på at du vil finne den rette akkurat for deg.

Så hva kan man gjøre i Hong Kong? Til å begynne med anbefaler vi Victoria Point et kjent utsiktspunkt som vil gjøre det åpenbart hvorfor man sammenligner Hong Kong sin horisont med New York. Den utsmykkede hagen Nan Lian er en annen av Hong Kongs mest kjente attraksjoner og går for å være byens vakreste sted. En ornamental hage med stener, vann, og treskulpturer.

…men viste du at

Hong Kong betyr ‘duftende havn‘.Det er flere Rolls Royce per person i Hong Kong en noe annet sted i verden.Folk fra Hong Kong er smarte. Byen har med 107 poeng verdens høyeste gjennomsnitts IQ.Menneskene i Hong Kong konsumerer tre ganger så mye te som gjennomsnittet: 1,4 kg per person og år.

Om Hong Kong

Hong Kong er kjent som ’verdens veikryss’ hvor østlig kultur møter vestlig kultur. Byen har en unik historie og strålende fremtid – moderne Hong Kong er en kombinasjon av over fem tusen år med kinesisk tradisjon og mer en 150 år men kolonial innflytelse. Hong Kong består av fire forskjellige områder: Kowloon, Hong Kong Island, New Territories og Outlying Islands. En vanling oppfattelse er at Hong Kong er en by, men det er faktisk en øygruppe på over 260 øyer. Majoriteten av befolkningen bor i området Kowloon der det finnes mye å se og gjøre. Hong Kong Island ble annektert av britene i 1842 når øyen kun bestod av noen få fiskelandsbyer. Øyene ble returnert i 1997, men årene med kolonialt styre forandret Hong Kong til en blomstrende internasjonal by. En kan fremdeles skimte den koloniale historien, ikke minst i arkitekturen i sentret av Hong Kong, hvor du finner en rekke bygninger i kjent britisk stil. Med en befolkning på over 7 millioner er Hong Kong i dag et av verdens tettest befolkede steder. Hong Kongs fire områder er alle svært forskjellige, du kan gå langs en bulevard i Kowloon eller sitte ved en øde strand er på av de utenforliggende øyene.

Utenfor allfarvei

Vi vil gjerne benytte oss av denne muligheten til å tipse deg om noen steder i Hong Kong som vanligvis ikke nevnes i turistbøkene. Hong Kong har mange ansikter og det ville være synd å ikke få med seg de mindre kjente stedene. De fleste turister finner veien til Tsim Sha Tsui promenaden ved vannet, men det finnes andre promenader med minst like imponerende utsikter av Hong Kongs berømte silhuett. Vi anbefaler West Kowloon Waterfront Promenade eller den imponerende Kwun Tong Promenade.

Shopping

Hong Kong er berømt for shopping og her vil du finne nok av handlesentre og utendørsmarkeder. Mote er veldig viktig i Hong Kong, og et sted å stikke innom for å få med seg de siste asiatiske motene er GOD. GOD er en forkorting for «goods of desire» og butikken er kjent for sine cutting edge klær. Denne ‘livsstils butikken’ finner du i Mongkok området av Kowloon. Mongkok er trolig akkurat det du tenker på idet du forestiller deg Hong Kong: gater fulle av skilter, gatemat og gatehandlere. Fuglemarkedet i Mongkok er stedet å være for å iaktta en fascinerende gammel kinesisk tradisjon. Den eldre garde i Hong Kong samler gjerne på fugler. Ikke bare på grunn av fuglenes skjønnhet men også for stemmene deres. Markedet i Mongkok er et seriøst sted hvor fugler kjøpes, selges og byttes. Deltagerne i handelen snakker sammen og bytter historier mens de holder fuglene sine, på samme måte som andre går tur med hunden og sosialiserer med andre hundeeiere. Som med det meste i Hong Kong er det best å komme tidlig for å få med seg hele opplevelsen.

Transport

Hong Kong International Airport befinner seg vest for Kowloon. Den beste måten å Kowloon på er via ekspresstoget som har avgang hvert 10 minutt og som bruker snaue 24 minutter til Kowloon stasjon. Det er mange måter å komme seg frem på i Hong Kong og byen har en av verdens beste offentlige trafikk. Det er akkurat det samme hvor du overnatter, det er alltid enkelt å komme seg rundt. Hong Kongs tunnelbane heter MTR og er den beste måten å ta seg fra en plass til en annen. Fra Kowloon kan man ta ferjer til de utenforliggende øyene.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter