Overnatting i Ibiza

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Ibiza

Feriehus og Leiligheter i Ibiza

Den vakre øyen Ibiza er en fantastisk Spansk feriedestinasjon med mye å tilby turister og besøkende. Ibiza er en av de Baltiske Øyene som blant annet også inkluderer Majorca and Menorca. Byen Ibiza er full av historie og gamlebyen er en sann fryd å vandre omkring. Kjent som en ‘Hvite Øyen’ på grunn av den store andelen hvite hus. Ibiza er mye mer en ryktet som party-destinasjon skal det til. Øyen har forvandlet seg mye de siste 20 årene og tar imot over 2.8 millioner turister hvert år. Ikke overaskende er det en rekke hoteller og hosteller. Fra luksus overnatting til helt OK rom for de som planlegger å bruke mesteparten av tiden på stranden eller klubben. Det er så mange hoteller at styringsmaktene vedtok en lov i 2007 som sa at alle nye hoteller måtte bygges til fem-stjerners standard for å motvirke at utbyggere oppførte billige hoteller. Wimdu tilbyr privat overnatting på Ibiza som er billigere og mer personlig en et hotell. Vi tilbyr leiligheter, gjesterom og villaer på Ibiza som vil gi deg en mer autentisk opplevelse av livet på øyen. La det bli den beste strandferien i hele dit liv!

Artige fakta

Egentlig er Eivissa det offisielle navnet for øya.Når Ibiza ble grunnlagt i 656 f.kr hadde den navnet Ibossim.Ibiza har ingen innsjøer eller elver. Den siste elven på øyen tørket inn på 70-tallet.Ibiza er en vakker by og svøpt i over 2,500 år med historie.

Ting å gjøre på Ibiza

Det er en rekke ting å se og gjøre på Ibiza. Nattelivet er så klart en viktig del av hvorfor folk besøker , men det er er mer å gjøre en kun å dra på byen! Vi anbefaller offroad sykling. Sommeren 2010 avdekket Ibiza 13 terrengruter på forskjellige steder rundt om på øya. Disse stiene lar deg se øyas vakre landskap på en artig måte. Alle løypene er farvekodet og skiltet. Ibiza har også nok av kulturhistorie, og ikke bare i gamlebyen. I den antikke byen Dalt Vila som skuer utover Port Ibiza finner du noen av de eldste strukturene langs middelhavet. På sinnsiden av veggene til Dalt Villa ligger et slott, et palass, en katedral og en rekke gode museer. Yoga på stranden er en populær fritidssyssel og en flott måte å komme seg til sansene på etter natt med festing. Mange yogatimer finner sted i avsidesliggende viker og strender slik at du kan ta en svømmetur etterpå, perfekt! Ibiza her også kjent for sine hippie marked som stammer fra når alternative tenkere først kom til øya. På disse markedene vil du finne mange interessante gjenstander, klær og smykker.

Natteliv på Ibiza

Den største attraksjonen på Ibiza er nok nattelivet. Mora stopper aldri på denne øya og du vil finne nok førsteklasses klubber og restauranter til å underholde deg lenge. Det meste av nattelivet kretser rundt Puerto de Ibiza og vestenden av San Antonio. Det er en rekke rimelige barer nær Puerto som gir en god start på kvelden. Det er vanskelig å plukke ut de beste klubbene på en øy som er full av de, men disse er som regel på en topp 5 liste: Amnesia, Pacha, Space, Ushuaia og Privilege. Klubbsesongen markeres med en stor åpnings og avslutningsfest. Space sies å ha den største åpningsfesten. Klubbsesongen begynner i slutten av May og fortsetter til slutten av August og begynnelsen av September. Wimdu anbefaler at du tar turen innom Café del Mar hvor du kan nyte chill-out rytmer og en nydelig solnedgang.

Ibiza her også en rekke gode restauranter. Det finnes en rekke nydelige tradisjonelle retter som det er verdt å smake på. Som bullit de peix en nydelig fiskerett og borrica de ratajada en smakfull såfrø og potet tallerken. Ibiza er også hjem til en kjent dessert; flaó, en krem terte med ferk ost, egg og mint. Det er verdt å legge turen inn La Paloma som serverer mat med grønnsaker fra sin egen hage. S’illa des Bosc er en annen vakker restaurant som ser utover skjønne Cala Conta.

Komme seg rundt

Ibiza er kort distanse fra mange europeiske flyplasser, som regel 2.5 timer. Ibiza Airport ligger 6 kilometer utenfor Ibiza Town. Om sommeren går det busser fra flyplassen inn til Ibiza Town hvert 15 minutt. Om vinteren går bussene hvert 30 minutt. Reisen tar 15 minutter. Busser fra flyplassen tar deg til de fleste store resorter på øya og du vil se hvor lett det er å få oversikt og finne fram. Den maksimale lengden på Ibiza med motorvei er 42 km og det er dersom ikke vanskelig å ta seg fra et sted til et annet. Den tidligere nevne Formentera Øya er et bra sted å dra på en dagstur. Det er også en artig øy og en rekke båter kobler den med Ibiza. Du kan til og med seile med en båt som spiller techno musikk under reisen. Ha en flott reise til Ibiza!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter