Wimdu tips for gjester

Reisetips

Del flotte opplevelser med dine Wimdu verter. Bli kjent med hverandre og kanskje til og med vennskap vil blomstre. Vi jobber hardt for å sikre en problemfri opplevelse for utleier. For å gjøre mest ut av Wimdu, se våre tips:

Fullfør Wimdu-profilen din

Fortell oss om deg selv

Wimdu verter ønsker ofte å vite hvem som bor hos de. Derfor bør du bruke muligheten du har gjennom din Wimdu profil til å fortelle om deg selv. Skriv hvor du er fra, hvorfor du liker å reise, hva dine hobbyer er, og hvilke språk du snakker. Å dele disse tingen på forhånd kan hjelpe til å gjøre ditt opphold mer personlig.

Bruk ditt nettverk

Hvis du allerede har en Facebook konto, kan du med et enkelt klikk koble til Wimdu via Facebook. Dette gjør vedlikehold av din Wimdu profil mye enklere, samt at du kan se hvilke av dine venner som allerede har benyttet Wimdu.

Last opp et bilde av deg selv

Bildet i profilen din er prikken over i’en. Kommunikasjon med verten vil være hyggeligere og mer komfortabel dersom du kan knytte et ansikt til kontakten. Dette hjelper å få til en morsom og vennlig atmosfære før din ankomst.

Planlegg turen din

Se hvem du skal bo hos

Se på vertens Wimdu profil. Her kan du se om dere har noen felles interesser og finne ut av om dere snakker de samme språk. Gjennom Wimdu sitt beskjedsystem kan du stille spørsmål og ordne opp i mulige problemer før du ankommer.

Dobbeltsjekk detaljene i tilbudet

Bildene lar deg se hva du kan forvente, bruk god tid på å studere husreglene når du har sett på beskrivelsen av rommet. På denne måten er du sikker på at dette virkelig er den rette innkvarteringen for deg. Vurderinger fra tidligere gjester kan også være uvurderlig informasjon angående kvaliteten på verten og deres leilighet.

Bruk Wimdu

Wimdu verifiserer gyldigheten og kvaliteten til hver vert som annonserer. Vi tar oss av betalingen fra deg til verten og overføring av innkvarteringsinformasjon. Dersom en vert forsøker å omgå Wimdu, vennligst rapporter hendelsen til vårt serviceteam.

Nyt oppholdet ditt

Ta en god kikk på rommet

Wimdu sender kun penger til verten 24 timer etter din avtalte innsjekking. Dersom noe ikke er i stand i henhold til hva som var forventet, vennligst informer oss umiddelbart slik at vi kan jobbe med å få til en løsning. Dersom noe i leiligheten er skadet, vær sikker på å dokumenter dette med bilder slik at du ikke kan holdes ansvarlig.

Diskuter alt med verten

La verten gi deg en detaljert omvisning av innkvarteringen når de gir deg nøklene. Her har du sjansen til å spørre spørsmål og bli bedre kjent. Du kan til og med få noen insider tips fra verten om byen du bor i. Så, ha en fin tur og travel like a local!

Gi verten en vurdering

Når reisen er ferdig bør du bruke muligheten til å skrive en vurdering av verten. På denne måten kan du komme med forslag til forbedring og forsikre fremtidige gjester at verten er til å stole på.