Overnatting i Italia

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Italia

Leiligheter & Apartments i Italia

Middelhavslandet Italia er en av Europas mest populære reisemål. Her finner du flere svært kjente steder, byer og severdigheter. Italiensk kultur og mat er meget berømt og du kan finne ting som pizza og pasta over hele verden. Italia spilte en viktig rolle i å etablere europeisk kultur sammen med Hellas og en del av tiltrekningen av å besøke Italia er å fordype seg i den rike historien som omgir deg. Italia er et land av kontraster og det er flere vilt forskjellige regioner i nord og sør.

Overnatting

Wimdu har et bredt utvalg av tilbud om overnatting i hele Italia og har vi noe for ethvert budsjett og behov - uansett om du er ute etter en villa i Toscana eller selvbetjent overnatting i hjertet av Roma. Du må velge hvor du bor nøye. Hvis du ønsker å fylle dagene med kultur og interessante aktiviteter så kanskje den nordlige delen av landet er mer egnet for deg. Hvis du ønsker å komme vekk fra alt og slappe av, da er den sørlige delen av Italia eller Sardinia hvor du bør dra til!

Morsomme fakta

 • Den første pizzaen ble tilberedt i Napoli i 1860.
 • Pianoet kommer fra Italia.
 • 50 millioner turister besøker Italia hvert år!
 • Nesten 80% av Italia er fjellrikt eller kupert!

Italia - ting å gjøre og steder å dra

Italia kan deles inn i flere forskjellige regioner, hver med sin egen karakteristiske landemerker, kultur og levemåte. La oss begynne i den nordlige delen av landet ...

Nordvest-Italia

I nordvestlige delen av Italia finner du noen av landets største industriområder, samt den vakre italienske rivieraen som inkluderer fiskerlandsbyen og det populære målet for seilingsreiser, Portofino, og området Cinque Terre. To av Italias største byer med mest økonomisk betydning ligger i den nordlige delen av landet - Milano og Torino. Milano er en av Europas mote- og shopping-hotspots mens Torino er hjem til noen av Italias flotteste bulevarder. Comosjøen er et enormt populært turiststed som tiltrekker seg mange mennesker som er fascinert av den vakre innsjøen og området rundt.

Nordøst-Italia

Hvis du trodde nordvestlige Italia var full av interessante ting å se og gjøre, så vil du bli overrasket over å høre om nordøst! Det er mange interessante fasetter til denne regionen, inkludert panoramalandskapene og skianleggene i Cortina d'Ampezzo, vakre byer som Verona og Palma, kulinariske hovedsteder som for eksempel Bologna og selvfølgelig romantikkens sentre Venezia! Det er nok i denne regionen for å holde deg opptatt i flere dager. Vi er sikker på at du vil bli forelsket i de vakre kanalene i Venezia og maten i Bologna, som er blant den beste du finner i hele Italia!

Sentral-Italia

Sentrale Italia er der du finner hovedstaden Roma. Roma er uten tvil Italias mest berømte og vakre sted. Denne byen er et levende museum med historie på hvert hjørne. Romerrikets under finnes over alt og Trevifontenen er en spesielt svimlende stykke design, akkurat som den verdensberømte Colosseum. I Toscana finner du renessansebyen Firenze med sin spektakulære Duomo og til øst ligger det skjeve tårnet i Pisa!

Sør-Italia

Jo lenger sør du setter kursen i Italia, desto mer landlig blir landskapet. Trygt plassert i dette vakre og ofte kuperte landskap er flere av Italias mest elskede attraksjoner. Napoli er en levende og hektisk by verdt å utforske, akkurat som den ruinerte byen Pompeii som står i sterk kontrast til Napoli. Det er mange hundretalls kilometer av vakre, uberørte strender over hele Sør-Italia. Et godt eksempel er den romantiske Amalfikysten og Calabria. Disse steder er muligvis Italias minst besøkte regioner, men er blitt stadig mer populært som ordet sprer seg av sin storslagne skjønnhet, fredelige livsstil og gode kjøkken.

Sicilia

Den femte regionen i Italia er den store øya Sicilia som sitter utenfor den sørlige kysten av Italia. Øya er kjent for vakker arkitektur, store strekninger av utsøkt kystlinje og flott kjøkken. Mange mennesker er tiltrukket av den ville skjønnheten på øya og spesielt siciliansk vin holder folk til å komme tilbake år etter år!

Sardinia

250 kilometer vest for Italia er den rolige øya Sardinia. Det er et populært reisemål for ferierende og øya byr på blant annet flotte bademuligheter, seiling, camping og windsurfing. Strendene er kanskje øyas største aktivum, her finner du nemlig noen av Italias absolutt beste plasser for sol og bad! Det er alltid en mulighet for at du vil snuble over din egen øde strand som du kan nyte av helt selv! Wimdu anbefaler strendene i Cala Mariolu og Cala Goloritze.

Komme seg rundt

Italia har flere store flyplasser, og blir ofte referert til som slagmark for lavprisflyselskaper som tar turister på pakketurer fra ulike europeiske land til Italia. Alle Italias store byer som Roma, Bologna, Milano og Torino har flyplasser. Landet er svært tilgjengelig. Å komme seg rundt landet er greit takket være et godt utbygget jernbanenett og gode veier. Å leie bil vil tillate deg å velge akkurat hvor du drar til og lar deg utforske og oppdage interessante hjørner av landet!


Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Hilde Dons
Hilde Dons
8 Veldig bra
oktober 2017
Amazing Terrace apartment in Trastevere

Leiligheten har en perfekt beliggenhet, det er og en fantastisk terrasse! Kjøkkenet er lite, men tilstrekkelig, særlig når man bare spiser frokost i leiligheten. Gangavstand til det meste, 5 minutter for å krysse over Tiberen til sentrum...

Helge
Helge
8 Veldig bra
juli 2017
Apartment with Coastal View

Veldig fornøyd med denne leilighet. Meget fin utsikt, godt utstyrt, god plass, fin romløsning, godt rengjort. Hjelpsom vert med hjelpere. Lett kommunikasjon på engelsk. Eneste minus: Dobbeltseng var litt hard. Område rundt leilighet: F...

Jan
Jan
10 Utmerket
september 2016
Lovely Cottage + Large Terrace

Trevligt hus med en fantastisk utsikt över dalen

Kirsten
Kirsten
8 Veldig bra
august 2016
Trevi Fountain lovely nest for 5 people

Fantastisk beliggenhet! Utrolig deilig med så mye plass! Men Litt mange forbud/trusler og pekefingre. Vi vasker selvfølgelig opp det vi bruker i kjøkkenskapet men savnet tørkehåndkle f.eks. Greit med masse informasjon om søppelsorteri...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter