Overnatting i Jerusalem

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Jerusalem

Ferieleiligheter og Apartments i Jerusalem

Jerusalem er en av verdens eldste byer, og trolig også en av de mest berømt på grunn av sin rolle som en betydelig religiøs severdighet, er det en hellig by for tre religioner ( islam, kristendom og jødedom ). City of Gold, som byen kom til å bli kjent på hebraisk, er et fascinerende unikt sted hvor det første århundre gnir skuldre med det tjueførste århundre, hvor all kamp om legitimitet og plass, og der pittoreske " gamle "blokker er overfylt med glinsende kontor tårnene og høyhus. Reis hit fra hele verden på pilegrimsreiser, eller bare for å oppleve et unikt sted med en rik historie og en overflod av attraksjoner.Det er en rekke hoteller og hosteller i Jerusalem, men dersom du ønsker å bo billigere og mer personlig kan du finne en ferieleilighet eller gjestehus via Wimdu. Da får du se byen fra perspektivet til innbyggerne og kommer nærmere på den autentiske opplevelsen. Vi har alt fra luksuriøse feriehus og leiligheter, til de velutstyrte sommerhuse og billige hytter. Uansett hvilken type du er ute etter, vil du sikkert finne det her! Din Wimdu teamet ønsker deg en behagelig reise til Jerusalem!

Jerusalems distrikt

Jerusalem er en stor by, og kan deles inn i flere distrikter:
 • Den gamle byen og dens vegger er en UNESCO World Heritage Site. Denne lille gamle byen er hjem til hellige steder for jøder, kristne og muslimer, og er det viktigste stedet i Jerusalem.
 • Vest-Jerusalem er udiskutabelt jøde - israelske delen av Jerusalem, også kjent som det nye Jerusalem, er det den moderne kommersielle sentrum av byen, og har blitt fokus for utviklingen av hovedstaden fra tidspunktet for opprettelsen av staten Israel i 1948 fram til seksdagerskrigen i 1967.
 • Øst-Jerusalem er om østsiden av Jerusalem, som består av territoriet tatt av Israel fra Jordan under seksdagerskrigen i 1967. Det er nå hjem til nesten 200.000 jøder mens de fleste av Jerusalems muslimske og kristne befolkning på rundt 250.000 lenge har levd her.
 • Me'a Shearim, Jerusalem -området bebodd hovedsakelig av ultra - ortodokse jøder, et sted som krever moderat kjole. Området ser ut som en gammel polske byen fra 1800-tallet.
 • Den tyske koloni er et område av Vest-Jerusalem, sørøst for sentrum av byen. Det er et flott sted å drikke kaffe og spise på restauranter. Du kan høre mer "Anglos" som snakker engelsk enn hebraisk på disse gatene.
 • Ein Kerem er et relativt bortgjemt strøk i Vest-Jerusalem, som har en liten by føler. Det er omgitt av pittoreske åser med oliventrær og sypresser, hjem til kunstnere og skulptører som har åpnet mange gallerier her. Flere kirker ble bygget på stedet der det antas å være fødestedet til døperen Johannes. Før 1948, stedet var en arabisk landsby som heter Ayn Karim og før det, den jødiske landsbyen Beit HaKerem.
 • Gamlebyen

  Gamlebyen er den stemningsfulle historiske kjernen av Jerusalem omgitt av murer fra den osmanske perioden, fylt med steder av massiv religiøs betydning. Vær imidlertid oppmerksom på at områdene er ofte spesifikke for en bestemt religion, kan noen områder være at ikke-troende ikke besøker og enkelte kleskoder gjelder andre steder. Den hellige gravs kirke eller Oppstandelseskirken er en kirke på slutten av Via Dolorosa, i den kristne delen av den gamle bydelen. Det er det mest hellige kristne området i verden. Den første kirken på stedet ble bygget av dronning Helena, mor til keiser Konstantin. Den hellige gravs kirke i Jerusalem hvor kristne pilegrimer som kommer, og så er det dette veldig menneskelig.

  Tempelhøyden er viktig for både jøder og muslimer, i den grad at blodtørstige internasjonale konflikter har oppstått over det. I midten av fjellet er det en stein som sies å være stedet der Abraham nesten ofret Isak, i Genesis, et sted så kalt Mount Moriah. På samme sted skal Muhammad Ifølge islamsk tradisjon å ha begynt sin himmelfart. Over klippen er Klippedomen bygget, og et lite stykke unna er Al-Aqsa-moskeen, som er det punktet hvor islams profet, Mohammad, antas å ha steget opp til himmelen. På Tempelhøyden, bygget kong Salomo den første tempel i det tiende århundre f.Kr. Tempelet ble ødelagt babylonerne i 586 f.Kr. og det sjette århundre f.Kr. bygget andre tempelet, som støttes av den persiske kong Kyros II. Dette tempelet ble ødelagt i sin tur av romerne i år 70 e.Kr. Av andre tempelet som gjenstår er Vestmuren, som i den kristne tradisjonen kalles Klagemuren.

  Den jødiske kvarteret i Gamlebyen ble gjenoppbygd helt i 1969 etter at den arabisk- israelske krigen i 1967. Den har fortsatt mange gamle mesterverk Cardo fra 700 f.Kr. som er en typisk romersk gate som består av virksomheten mellom to rader med kolonner, Burnt House er restene av et hus som ble ødelagt av romerne da de ødela Jerusalem for 2000 år siden, og den vestlige Klagemuren (50 t kr.) som er et hellig sted for jødene fordi veggen var en del av tempelet og nær det Hellige av hellig inne i tempelet.

  Attraksjoner

  Jerusalem kan holde seg opptatt i flere uker hvis du ønsker å se alle de interessante og religiøst viktige steder. Vil du også har tid til å sluke opp atmosfæren, spise god lokal mat og gå til markedene du må begrense deg litt. De beste, og kanskje de viktigste landemerkene i vårt syn er:

 • Israel Museum er det største museet i Israel. Museet er den største kulturinstitusjonen i Israel og er rangert som en av de ledende kunst og arkeologimuseérna i verden. Blant annet inneholder museet den største samlingen av arkeologi relatert til Bibelen og det lovede land. Museet inneholder "alter av boken" hvor Dødehavsrullene holdt. Den har også en stor - skala modell av Jerusalem i antikken.
 • Yad Vashem er Israels Holocaust Museum. I museet er det omkring 62 millioner dokumenter, bilder og videoer, samt en katalog over alle de jødiske ofrene. Yad Vashem ligger på Har HaZikaron, Remembrance Høyden i Jerusalem. Avdelingen er også den rettferdige hagen. Hagen er et sted for å hedre "Rettferdige blant nasjonene", det vil si hedninger som beskyttet jøder under andre verdenskrig. Her, blant annet plantet Oskar Schindler et tre.
 • Graven i hagen på Nablus Road i Øst-Jerusalem markerer hva mange mener er stedet for Golgata og Jesu grav. Graven ligger i en stor, grønn hage som er en god pause fra kjas og mas som foregår kontinuerlig i Øst-Jerusalem.
 • Oljeberget er et høydedrag øst for den gamle Jerusalem, som ofte nevnes i Bibelen som stedet for ulike viktige hendelser. Det har vært en jøde gravplass for 3000 år, og om lag 150 000 mennesker er begravet her. Ifølge jew tror, det første som oppstandne når Messias kommer tilbake, enten de er gravlagt der. På står fjellet blant annet Dominus Flevit og Fader vår kirke, sistnevnte på et sted hvor en hule identifisert som stedet hvor Jesus tilbrakte natten da han var i Jerusalem. På sørsiden av Oljeberget er Betania hvor Jesu Venner Martha, Maria og Lasarus må ha levd.
 • Overnatting i Jerusalem

  Wimdu har mange forskjellige ferieboliger i Jerusalem. Hos oss kan du enten velge å bo privat eller med en vert som kan opptre personlig guide under turen. Vi tilbyr, for eksempel, private hytter ved sjøen, men også billigere leiligheter og rom. Uansett hvilken type du er ute etter vi er sikker på at du kan finne det med oss!

  Vi er Wimdu ...

  Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

  bookings guests properties numbers review triple-check save
  • Over 10 millioner overnattinger booket

   Vi er Europas største byleilighetsportal.

  • Wimdus trippelsjekk

   Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

  • Trustpilot

   Vår Trustpilot poengsum er
   Flott (8.9/10)

  ... og vi elsker våre leiligheter