Overnatting i Kissimmee

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Kissimmee

Feriehus og Leiligheter i Kissimmee

Er du og familien føler som et eventyr, og som vil forbli i minnene for alltid? Vil barna møter Mikke Mus, Askepott og andre eventyr tegn eller hvorfor ikke se lego figurer i menneskestørrelse? I USA er det rundt hundre fornøyelsesparker, men ikke i så konsentrert område i Orlando. I denne sørlige delstaten har tid du aldri blir lei. Antall hoteller og herberger, men begrenset, og ofte dyrt og tungvint hvis man skal holde seg innenfor en temapark. I stedet velger den billigere og mer spennende alternativ å bo i Kissimmee er det beste utgangspunktet for alle som ønsker å oppleve så mye som mulig i løpet av sin tid i Orlando. Ligger i den sørlige delen av staten og like ved den vakre Tohopekaligasjön hvor du kan fiske hele året, gjør Kissimmee tilbyr varierte aktiviteter for alle aldre. Stavovce ikke blant turister på de overfylte herberger og dyre hoteller, prøv i stedet Wimdu der i stedet kan du oppleve en mer ekte måte. Med Wimdu kan du bestille ferien overnatting i Kissimmee, tilbyr vi alt fra luksuriøse feriehus og leiligheter, til de velutstyrte villaer og billige hus. Uansett hvilken type du er ute etter, vil du sikkert finne det her! Din Wimdu team ønsker deg en hyggelig tur til Kissimmee!

Se og gjøre

I Kissimmee er mulighetene for moro og eventyr er uendelige. Det kan være lurt å fly over vannet på en spennende airboat og oppdag en verden av tropiske fugler, skilpadder og legendariske alligatorer. Du kan også liker å reise til Gamlebyen, som er en temapark/kjøpesentre med mange spesialbutikker, restauranter og ritt. I gamlebyen kan du også se levende musikk og forestillinger, samt 325 klassiske biler, hot rods og antikke biler som glir gjennom gatene i gamlebyen. Det er også en gratis pariserhjul her som tar deg høyt opp slik at du kan sveve over hustakene i gamlebyen! Warbird Air Museum, Osceola Heritage Park og Silver Spurs Arena er populær blant turister så vel. En av de mest spennende ting å gjøre i området, er å gå til " EcoSafari ", hvor du kan ri på zipline, ridning og andre morsomme aktiviteter. "Forever Florida " er en 4700 øko - ranch og bevaring område der det er dyr som alligatorer, svartbjørn og over 200 arter av fugler - fantastisk! Hvis all moroa og eventyr var ikke nok, er Kissimmee bare en kort kjøretur fra Orlando, noe som betyr at du er svært nær den fantastiske temaparker Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, og SeaWorld Orlando. Videre Kissimee en drøm reisemål for golfspillere - med varme hele året og mange gigantiske golfbaner er svært godt vedlikeholdt.

Komme seg rundt

Det er forskjellige måter å komme til Kissimmee. Orlando International Airport er det der de fleste av folk på vei til Florida landing på flyplassen, og håndterer både internasjonale og innenlandske flyreiser. Fra flyplassen, ligger Orlando bare en 25 minutters kjøretur langs L - 4. Hvis du lander på Orlando flyplass var klar over at køen for sikkerhetskontrollen kan være lang og ikke bli overrasket hvis du er forventet å vente minst en time, spesielt i den travle sommersesongen. Orlando har også en liten flyplass som mottar mange passasjerer på vei til Walt Disney World, Sea World, Universal Studios og Orange County Convention Centre. Det er imidlertid hovedsakelig av mindre innenlands flyreiser. Med bil er den beste måten å få til Kissimmee via Florida Turnpike og ta avkjørsel 242 eller 249. Tullbås i drift langs utgangene så vær forberedt med noen kontanter på hånden. Interstate 4 tar rytterne fra Central Florida til Tampa og Daytona Beach. AMTRAKs går daglige tog på linjene Silver Star og Silver Meteor. En gang i Kissimmee, skjønner du at det er ganske lett å komme seg rundt - men fordi det er en amerikansk by, så det er forventet at du har en bil for å komme seg rundt enkleste. Forvent lunger i sentrum av Orlando, men bortsett fra at det er en hyggelig opplevelse. Lynx busselskapet opererer busser i og rundt Orlando.

Overnattning i Kissimmee

Det finnes en masse overnatting i Kissimmee, må man imidlertid være forsiktig med å bestille i tid når det blir fullt på de fleste hoteller og herberger ganske raskt. Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Vi tilbyr alt fra leiligheter, rom, apartments og studioer til sommer hus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Kissimmee!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter