Overnatting i København

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i København

Ferieleiligheter og Feriehus i København

Danmarks hovedstad København sporer sin historie tilbake til vikingtiden. Her blandes det nye med det gamle, det grandiose med det lille, samtidig som den danske hyggen bevares. Ta med familien på tivoli eller nyt en romantisk middag med din kjære. Bruker du Wimdu til å ordne overnatting kan du sikre deg en vakker og rimelig ferieleilighet til ditt opphold i denne spennende byen. Fora t du skal få mest ut av reisen ønsker vi å gi deg noen tips om hvordan få mest ut av byen med flest restauranter i Skandinavia. Ingen ting er bedre enn å oppleve alt København har å by på fra din egen danske apartment eller leilighet. Så bla igjennom Wimdu sitt utvalg mens du planlegger hva du skal gjøre i «Spirenes By»

… men viste du at

København kommer fra ordet kjøpmannshavn.København er den største byen i Skandinavia.Forståelsen av kvantemekanikken som ble utarbeidet av Niels Bohr og Werner Heisenberg kalles København-fortolkningen.Om lag tretti prosent av Danmarks befolkning bor i København.Fra pølsevogn til NomaDen danske kulturen er kjent for å verdsette god mat og drikke. Og de deilige danske smørbrødende må sies å være et godt bevis på dette. En annen regelrett institusjon som binder Københavnere fra alle kår sammen er pølsevognene. På veg tilbake til din leilighet i København burde du unne deg en pølse fra en av disse bevegelige landemerkene. Her kan du slå av en prat med sultne dansker og nyte det gode liv med en Tuborg i den ene hånden og en pølse i brød i den andre. For en bedre middag er bydelene Østerbro og Fredriksberg stedet å være. Disse to distriktene har historisk sett vært rikere en sine naboer, noe som gjenspeiles i store villaer og vide gater. For franskinspirert mat laget fra danske råvarer er Formel B en matkjenners paradis. Geranium i Østerbro er det nye tilholdsstedet til kokk Rasmus Kofoed, vinneren av 2011 Bocouse d’Dor. Med andre ord et skikkelig luksuriøst alternativt til å lage maten selv i din København leilighet. Her finner du ekte lokal gourmet mat som lovprises av restaurantanmeldere og ansees for å være på fronten av den nye nordiske kulinariske trenden. Dersom en smak av Københavns rike restaurantkultur er målet med reisen, kan du finne n perfekt leilighet eller dans apartment med Wimdu slik at du aldri er langt unna dine reisemål.

Fra tivoli to bryggeri

Tivoli Hagen er en veldig vakker del av byen som det er verdt å legge turen innom. Oppført i 1843 og består av en fornøyelespark med attraksjoner, spill og farverike lys. Her har du også verdens eldste rullebane av tre, og det stilles ofte opp teater og ballet produksjoner. Ved siden av ligger Carlsberg Glypotek, dette museet har nord-Europas største samling av middelhavskunst. I hjertet av bygget er en sub-tropisk vinterhave, komplett med palmetre, fontene og fiskebaseng. Museet bærer navnet til dets grunnlegger, Carl Jakobsen, som også startet Carlsberg Bryggeriet. Nasjonalmuseet er et annet av Kjøbenhvans beste musser og huses i et herskapshus fra attenhundre tallet. Her finner du utstillinger og gjenstander som forteller Danmarks natur og kultur historie.

En ekte storbyferie

Med pengene du sparer på å ordne overnatting gjennom Wimdu, kan du sikre deg det lille ekstra som gjør Kjøbenhavnferien ekstra minneverdig. For eksempel kan du ta en dag på Tivoli eller Bakken, sistnevnte er også verdens eldste fornøyelsespark, opprettet i 1583. Eller du kan slå deg løs i handlegaten Strøget. Tar du tyren til Nyhavn kan du kose deg med et smørbrød og en Tuborg blant de vakre skeive husene som er karakteristiske for denne delen av byen. Med en ferieleilighet fra Wimdu kan verten din gi deg gode råd og tips om hvordan du får mest ut av ditt besøk. Som et alternativ til dyre, upersonlige hoteller, tilbyr vi leiligheter som eies av privatpersoner fra hele verden. Du vil garantert finne noe som passer din smak og ditt budsjett. Enten du er ute etter en studio apartment I Nørrebro eller et feriehus I Fredriksberg hjelper Wimdu deg med å sikre at drømmeferien til København kommer i boks med en privat leilighet.

Christiania

Man må nevne Christiania dersom en forteller om København. Dette nabolaget som ligger nær sentrum er Danmarks tredje største turistattraksjon. En tidligere brakke som ble okkupert etter at hæren flyttet ut. Den erklært kollektivt styrste fristaten har stått der siden. Her er det ingen biler, mange gode barer og musikkscener. Vi kan anbefale Solskinnsbakeriet hvor du kan kjøpe deilige bakevarer, og Loppen som er områdets mest kjente musikkscene.

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Kari
Kari
10 Utmerket
juli 2018
Best location cosy family home

Fin og sentral leilighet. Ble møtt av vertens venninne som var veldig imøtekommende og ga oss mange tips om hva vi kunne gjøre i København.

Frøydi
Frøydi
10 Utmerket
desember 2017
Penthouse apartment in Copenhagen

Veldig fin og funksjonell leilighet.

Tore
Tore
8 Veldig bra
oktober 2017
Charming Apartment + Balcony

Vi takker for et flott opphold hos Anna. Det passet oss perfekt å bo i en flott dekorert leilighet og rolig gate. Mvh Tore Hugdahl

Dyveke
Dyveke
8 Veldig bra
juli 2017
Sjarmerende byhus nær byen og stranden!

Vår første Wimdu-opplevelse var meget positiv. Kontakten med Wimdu og huseier Eskil fungerte optimalt før, under og etter oppholdet. Vi trivdes i huset, som lå veldig sentralt. Gangavstand til butikk og strand, lett å parkere utenfor hus...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter