Overnatting i Lake Maggiore

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Lake Maggiore

Feriehus og Leiligheter i Lake Maggiore

Lago Maggiore er en av tre store prealpine innsjøene i Europa og den nest største sjøen etter Gardasjøen og ligger på grensen mellom Italia og Sveits. Maggiore er 54 kilometer på det lengste og 12 kilometer på det bredeste stedet. Rundt sjøen finnes flere vakre byer og landsbyer og midt i sjøen finnes øyer som tilbyr mange attraksjoner og aktiviteter for den som reiser hit. Klimaet er meget mildt både sommer og vinter og naturen her er utrolig med vakre hager, fjell og eksotiske planter.

I byene ved Lago Maggiore er man vant ved turisme og det finnes mange overnattingssteder man kan velge mellom. Vi på Wimdu har mange tilbud i området som kan gjøre ferien din enda bedre. Vi har feriehus, hytter, ferieleilighter og gjesterom for alle budsjetter og smaker. Uansett om du planerer ferie med hele familien eller alene med kjæresten din er vi sikre på at vi har akkurat det passende for deg. I denne guiden ønsker vi å fortelle det om det beste som finnes å se og gjøre ved Lago Maggiore.

Ting å se og gjøre ved Lago Maggiore

 • Isola Bella fikk navn etter kong Carlo III:s kone, den bella Isabella i det 17. århundret, da øyas midtpunkt Palazzo Borromeo ble bygget for familien Borromeo. Det barokke palasset, som ligger over 10 nivåer av terrasserte haver , inneholder verker av Tiepolo og van Dyck samt flamske gobeliner og skulpturer av Canova. Velkjente gjester inkluderer Napoleon og Josephine i 1797 (du kan se senga de sov i) og prins Charles og prinsessen Diana i 1985. Familien Borromeo bruker fortsatt palasset som sin sommerresidens og opptar andre etasje under august og september men de nedre etasjene er fortsatt åpne for besøkende. Under et 23m høyt tak i det tidligere konsert rommet er en 200 år gammel tremodell av palasset og øya.
 • I den imponerende festingen Rocca di Angera oppe på en bakke ved Lage Maggiores østkyst finnes museet Museo della Bambola der Borromeo familiens uvurderlige samling kunst vises.
 • Klosteret Santa Caterina del Sasso er en av de mest spektakulært beliggende stedene i Nord-Italia. Klosteret klamrer seg til den høye steinete siden ved den sørøstlige kusten av Lago Maggiore, ca 13 kilometer nord for byen Angera og kan nås med en spiral trapp. Kirken er faktisk lappa sammen av en serie av kapeller fra 13. og 14. århundrene å bilder en merkelig helhet fylt med utrolige fresker.
 • Båter glir over Lago Maggiore til denne liten flekk av en øy som er kalt Isole di Brissago, som er kjent for sin botaniske hager utformet i det 19. århundret. Magnolia, orkideer, yuccas og agaveplanter er blant de 1700 artene som trives her.
 • I palasset Palazzo Pancaldi ligger museet Museo Comunale d´Arte Moderna der du kan se malerier av blant annet kunstnerne Paul Klee, Ben Nicholson, og Hans Arp.
 • I byen Verbania er et interessant sted, med et stramt nett av gater i det gamle sentrum og byens høydepunkt, Villa Taranto. I 1931 kjøpte bueskytteren og skotske kapteinen Neil McEacharn villaen fra Savoy-familien. Han plantet rundt 20.000 arter over 30 år, og i dag regnes som en av Europas flotteste botaniske hager. Båter stopper ved Pallanza direkte foran villaen.
 • Det var i Arona, 20km sør for Stresa, hvor sønnen til greven av Arona og Margherita de Medici, San Carlo Borromeo (1538-1584), ble født. Hans fødested, Rocca Borromea slottet ble senere ødelagt av Napoleon. Men Aronas helgen er langt fra glemt: i tillegg til en kirke og flere kapeller, bærer åsen dedikert til ham et ærverdig religiøst monument, Sancarlone. Den 35 meter høye bronse- og kobberstatuen, som ble reist mellom årene 1614 og 1698, kan bestiges og fra toppen åpner seg en fantastisk utsikt.
 • På Alpino midstation 803 meter over havet blomstrer mer enn 1000 alpine og sub-alpine arter i Giardino Botanico Alpina, en botanisk hage fra 1934.
 • I den meget barnevennlige parken Parco della Villa Pallavicino i den sørlige delen av Stresa streifer eksotiske fugler og dyr fritt rundt.
 • Hvis du har mye energi eller barn som har det, ska du stoppe ved Lago Maggiore Adventure Park i Baveno, der det finnes masser med moro for hele familien. Her finnes klatrevegger, trampoliner og sykkelbaner. For de litt trøttere, finnes et kafé med praktfull utsikt over innsjøen.

Byene ved Lago Maggiore

 • Locarno er hovedstaden i distriktet Locarno i Sveits. Her bor ca 15 000 innbyggere og her organiseres hvert år i august en filmfestival, Festival Internazionale del Cinema di Loncarno.
 • Også Ascona ligger i Locarno og er en liten by som er et meget populært turistmål. Her organiseres New Orleans Jazz Festival Ascona.
 • Den lille byen Rocno sopra Ascona rett ved Ascona er en by med bare 676 innbyggere og dekker et areal på bare 5 km². Under 1900-tallet utviklet seg bondelandsbyen til en kunstnerlandsby og et fristed for tyske flyktinger fra nasjonalsosialistene. For eksempel Erich Maria Remarque, Paulette Giddard og filmregissøren Kurt Hoffmann flyttet hit og er begravet i byen.
 • I regionen Piemonte i Italia finner du byen Stresa som har 5000 innbyggere. Turismen har fra tidlig på1900-tallet vert den viktigste inntekten for byen. Her finnes flott landskap og masse interessant arkitektur.
 • Den lille byen Luino ligger nær grensen til Sveits på den østlige bredden av Lago Maggiore i Lombardia. Byen er kjent for det ukelige markedet som er hver onsdag og sies være de største i Europa.

Lago Maggiore er et perfekt reisemål for alle mennesker som ønker dra på en uforglemmelig ferie i Europa. Her kan man se historiske attraksjoner, dra på museer, gå på tur og sporte. Hele Wimdus team ønsker deg en fantastisk ferie ved Lage Maggiore!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter