Overnatting i Las Palmas de Gran Canaria

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Las Palmas de Gran Canaria

Feriehus og Leiligheter i Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas Gran Canarias hovedstad Las Palmas , som ble grunnlagt i 1478, har vært en favoritt siden den første charter flyet landet på Las Palmas. Canaries tiltrekker seg folk fra hele verden med sine vakre strender, god mat og sosialt samvær befolkningen. Las Palmas er en by med mange ansikter, dette er et møte byliv og slappe av i harmoni. Enten du bare vil ligge på stranden hele dagen, dra på shoppingtur eller se historiske bygninger og områder, slik at du kan gjøre det her. Wimdu tilbyr et utvalg av innkvarteringsmuligheter i Las Palmas, og du kan velge mellom alt fra feriehus ved sjøen til leilighetene i sentrum, samt fritidsboliger og villaer i fjellet. Det er enkelt og trygt å bestille med Wimdu, og hvis du trenger hjelp, vår kundeservice på hånden for å hjelpe deg på veien. Vi er lidenskapelige reisende og arbeider aktivt for å gjøre turen så best som mulig. Denne guiden gir deg forslag om noen av våre favoritt aktiviteter og attraksjoner i Las Palmas de Gran Canaria. Vi håper du finner en eiendom som passer deg og at du nyte en fin tur til Kanariøyene!

Visste du at..

 • Før han oppdaget Amerika, bodde Cristobal Colón på Gran Canaria.
 • Guanchene er en innfødt sport til Kanariøyeneog er svært lik bryting.
 • Gran Canaria fra det latinske ordet "Insula Canaria" og betyr "hundenes øy".

Se og gjøre

Den gamle delen av Las Palmas består av bydelene Vegueta og Triana. Kjernen i Vegueta består av Plaza de Santa Ana hvor katedralen med samme navn vises. Catedral de Santa Ana er en av Las Palmas mest ikoniske bygninger. Konstruksjonen begynte rundt 1500, men katedralen ble ferdig i de fire første århundrer senere, har dette resultert i mange forskjellige arkitektoniske stiler som gotisk, barokk og neoklassisk. Katedralens Sydfløyen å finne Diocesano Museo de Arte Sacro ( Museum of Religious Art ), som viser mange verdifulle religiøse kunstverk, her er malerier av nederlandske mestere for eksempel, og samlinger av spanske skulpturer fra de siste fire hundre år.

Bak katedralen er en av de mest fremragende bygninger i Las Palmas, Casa de Colón (Columbus House). I palassene levde øyas første guvernør, men bygningen fikk sitt navn fra den tiden Christopher Columbus anses å ha bodd her da han fikk sitt skip reparert i 1492. Det er en veldig vakker bygning, med dekorerte dører og balkonger, gårdsrom og utskårne tak.

I Vegueta er det mange attraksjoner, noen bemerkelsesverdige er: Casa Regental, en bygning som er hovedsakelig fra 1600-tallet, der presidenten i Gran Canarias høyeste domstol er bosatt, og Casas Consistoriales (rådhuset ), et stilig hus fra 1800 - århundre, og Episcopal Palace (Bispegården), som bare har ornamentert fasade i et fly igjen etter en brann i 1599. II området inkludert Augustinerklostrets kirke hvor høyeste domstol til den barokke kirken San Francisco de Asis, den heller dystre Old seminaret og sist men ikke minst, Museo Canario (Canary Museum). Ikke langt fra museet finner du Plaza del Espiritu Santo - en koselig firkant områingat av historiske bygninger og en imponerende fontene i midten.

I Vegueta er du omgitt av historie og severdigheter i hvert hjørne, og selv om Triana er også en gammel nabolag slik at denne delen litt mer puls når det er Las Palmas hovedsenter for shopping. Med en lang hovedgate og flere merkevare og mindre butikker, kjøpe buffs bli opptatt i timevis. I Triana er også en av Las Palmas fineste parker, Parque San Telmo er et fristed fra det travle av Triana, er denne skyggefulle palmer, benker, lekeplass og musikkpaviljongen. Det er også en hyggelig kafé i artdeco -stil, dekorert med fargerike, lyse fliser, perfekt for en matbit, lett lunsj eller drink.Du sitte under ruvende tretoppene på en liten barokk kapell, Ermita de San Telmo , hellig for sjømenn og fiskere. Litt liten bit her er forsvars hovedkvarter Gobierno Militar hvor Franco startet den spanske borgerkrigen i 1936.

Få byer kan skryte av å ha en av de beste urbane strendene i verden, Playa de Las Canteras . Denne vakre gylne stranden, beskyttet av en naturlig barriere, noe som resulterer i milde strømninger. En spasertur langs avenue er et must, spesielt siden det er i La Puntilla du vil finne noen av de beste fiskerestauranter, noen av de beste restaurantene for å nyte fersk fisk. På den motsatte enden, hvor sanden er mørkere og villere sjø, holder surfere å. Du vil også finne en av øyas mest berømte bygninger, Auditorio Alfredo Kraus , dedikert til tenor født på øya, her kan du gå på konserter med Atlanterhavet i bakgrunnen sett fra konsertsalen enorme vinduer.

Overnatting i Las Palmas de Gran Canaria

Fordi Las Palmas lenge vært et chartermål er det selvfølgelig mange hoteller, herberger og vandrerhjem der. Wimdu passer de som reiser på budsjett, ønsker å bo privat med eget kjøkken eller de som ønsker å bli kjent med en lokal innbygger. Vi har boliger for enhver smak, behov og prisklasser. Enten du er på utkikk etter et leilighetshotell med svømmebasseng, en hundevennlig bygård eller et billigere rom eller studio - så vi er sikker på at du vil finne en bolig som passer deg. Vi her på Wimdu ønsker deg en fantastisk tur til vakre Las Palmas de Gran Canaria.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter