Overnatting i Lisboa

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Lisboa

Ferieleiligheter og Feriehus i Lisboa

Lisboa er en av Europas vakreste og spennende feriedestinasjoner. En fantastisk by stappet full av fantastisk arkitektur, nydelig mat, og en livlig kulturscene. Det er så mye å se i denne byen, monumenter, museer, katedraler , klostre og katedraler. En av de beste tingene med Lisboa sine attraksjoner er at de fleste av de er enten gratis eller veldig rimelige. Lisboa er en fryd å reise rundt og transport er enten gratis eller veldig rimelig. Atmosfæren her er fantastisk, en smak av en “gammel verden”, det finnes ikke en lignende by i Europa. Lisboa var i sin tid hjertet av verdens rikeste imperium og har hatt stor innflytelse på den moderne verden. Det er også her du finner noen av de vakreste strendene i verden som er overaskende lett tilgjengelige fra sentrum. Men en bungalow eller et feriehus fra Wimdu kan du ha strendene mer eller mindre rett utenfor inngangsdøren. Så hvorfor ikke legge turen til tippen av vest-europa? Med Wimdu finner du en perfekt leilighet eller feriehus med lik eller bedre komfor en hoteller i samme prisklasse.

Artige fakta.

Vasco De Gama Broen, rett utenfor Lisboa, er den lengeste i Europa, over 18 kilometer lang!Verdens eldste bokhandel, som åpnet i 1732, ligger i Lisboa.Lisboa er den nest eldste hovedstaden i Europa etter Athen

Ting å gjøre i Lisboa

Vi anbefaler at du kjøper ”Lisboa Card” under besøket. Dette kortet er designet for turister og gir gratis eller rabatert inngang til over 80 av Lisboas attraksjoner og museer. Med dette kortet har du også fri bruk av byens transportmidler, inkludert, buss, trikk og ‘elevadores’ (by-rulletrapp). Dette kortet gir deg friheten til å gjøre hva du vil når du vil - verdt pengene! Lisboa Sentrum er hvor de fleste attraksjonene ligger. Dette er perfekt for besøkende siden det betyr at du slipper å gjøre deg kjent med transportsystemet for å komme deg rundt. Belem Distriktet er vell verdt å utforske. Her ligger blant annet Torre de Belem (Belem Tårnet) er et vakkert befestet tårn som original ble bygget for å beskytte havnen. Nå er det på UNESCO sin liste over verdensarv steder. Fra toppen får du en fantastisk utsikt over over sjøen og havneområdet. Like ved ligger Mosterio de Jeronimos, også på listen over verdensarvsteder. Klosteret er veldig imponerende og et viktig monument i Lisboa. Lik Roma, er Lisboa bygget på syv høyder og byr således på en rekke flotte steder hvor du kan skaffe deg oversikt. Vi liker utsikten fra Miradouro de Santa Catarina, Jaradim Parken eller det ruinerte Castelo Sao Jorge. Det eldste nabolaget i Lisboa er Alfama, et vakkert område å vandre omkring. Her er hvor, Fado, en type melankolsk Portugisisk musikk har sine røtter. Allsang fra barene kombinert med de trange gatene og farverike husene gjør dette til et unikt sted med en fengende atmosfære. En av Lisboas mest spennende attraksjoner er desverre en du antakeligvis ikke kan se. ”Galerias Romanas” (Romerske Gallerier) befinner seg under byens shoppingdistrikt. Denne romerske underverdenene har broer, korridorer og kamre, men er desverre farlig og ofte oversømt. Hvert år foretar trente eksperter en drenering av galerias og klargjør de for to dager i September når de er åpne for offentligheten. Inngangen til galerias er gjennom et lite hull i midten av en gate!

Spise, Drikke og Shopping.

Hoved shopping distriktene er Bairro ALto, Cais do Sodre og Rua da Augustas. Forvent å finne et bredt utvalg av butikker med overkommelige priser. Maten i Lisboa er unik og alltid smakfull. Byen er berømt for sin Pasteis de Belem og du må forsøke denne fantastiske søtsaken. Oppskriften er flere hundre år gammel og fremdeles en godt bevoktet hemmelighet. Lisboas nærhet til havet betyr at sjømaten som tilbys er både frisk og variert. Sushien er spesielt bra! Å spise ute i Lisboa gir deg mye for pengene, men husk at restaurantene stenger mellom 15:00 og 20:00. For en smak av Lisboas natteliv er det best å dra til Bairro Alto distriktet. Her er det et enormt variert tilbud av klubber og barer. Området forvandles på kvelden fra et chic shopping distrikt til et pulserende utelivsområde på noen få timer! Etter at du har opplevd noen av de sjarmerende barene kan det være på tide å utforske noen av Lisboas legendariske klubber. Vi syntes Lux er et flott sted å ende opp. Drinkene er rimelige og musikken er alltid bra. Det er intet under at Lisboa har blitt kåret til den beste weekend destinasjonen i Europa de siste årene!

Komme seg rundt

Lisboa International Airport liger noen kilometer utenfor byen. AuroBus linker flyplassen med downton Lisboa og er veldig billig. Reisen tar 20 minutter. Du kan også benytte deg av bussforbindelsen til resortene vesd Estoril. Taxi til sentrum koster €11 og tar 15 minutter. Som vi sa så bir Lisboa Kortet deg tilgang til gratis transport innenfor sentrum. Vi elsker å reise med de vaklende trikkene - 28 trikker betjener sentrum og har kjørt i århundrer! Det er en rekke gode muligheter til dagturer utenfor byen. Den sjarmerende byen Sintra er kun 20 mimnutter unna og har imponerrende gotisk og Portugisisk arkitektur. Byen er omringet av palasser og befestninger - et must å få med seg. Havnebyen Cascais er også kun 20 minutter unna og har en rekke utsøkte strender hvor du kan dyppe tærne i det varme havet! Vi ønsker deg god tur!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Thomas
Thomas
8 Veldig bra
oktober 2014
BAIRRO ALTO, 7 Rooms up to 20 pax

Flott beliggenhet med hyggelige cafeer og klubber i nærheten. Vi var 7 personer. Fine luftige rom med gode senger. 2 av rommene er slik at man må gå igjennom for å komme til neste soverom. 2 fine bad og en fin liten stue med strålende ut...

Jostein
Jostein
10 Utmerket
oktober 2014
Romantic Old Town Flat with Terrace

Flott leilighet, midt i "smørøyet" i Lisboa! Vi overnattet 4 netter her, og fikk med oss ganske mye av Lisboa sentrum. Flott by, en reise som frister å gjentas! Anbefales! :)

Kristin
Kristin
8 Veldig bra
august 2014
CENTRAL CHIADO, 5 ROOMS UP TO 17 GUESTS

Vi bodde 7 personer i 5 netter og hadde et fint opphold. Svært god beliggenhet med gangavstand til metro, til togstasjoner og det mest sentrale sentrum. Bakeri, kjøttbutikk og minimarked 2 minutter å gå fra leiligheten Resaturantstrøket...

Einar
Einar
8 Veldig bra
januar 2014
Nydelig utsikt over elven

Da jeg kom til leiligheten ble jeg mottatt på en hyggelig og effektiv måte. Leiligheten var alle tiders og godt utstyrt, selv om den nok var litt nedslitt. Utsikten - i flere retninger - og beliggenheten er det som gjør leiligheten spesi...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter