Overnatting i London

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i London

Ferieleiligheter og Feriehus i London

Er du litt smågal etter engelsk fotball, eller fortsatt besatt etter «The British Invation»? Enten du vil se Liverpool på hjemmebane, besøke Abbey Road Studios med vennegjengen for å gjenskape det klassiske albumcoveret, eller ganske enkelt vil oppleve en av Europas historiske storbyer, så kan Wimdu hjelpe deg med å få det meste ut av London opplevelsen.Det sies at når man er trett av London er man trett av livet. Tar man innover seg hva denne metropolen har å by på, skjønner man hva som menes med det. For å ha full tilgang til hele byen kan du leie en skikkelig London Apartment nærKings Cross. Alternativt kan vi by på trendy loftsleiligheter i Notting Hill. Reiser du med en stor gruppe kan vi garantere at ferien blir minneverdig om dere leier denne konverterte kirken rett vedCamden Square. For å få det meste ut av ferieleiligheten og for at du skal ha den beste opplevelsen, ønsker vi også å gi den en kort guide til noen av Londons spennende attraksjoner og berømte uteliv.

…viste du at:

«The Great London Fire» som raste i 1666 og som ødela store deler av byen kun førte til 8 dødsfall.London Eye er verdens største pariserhjul.25% av befolkningen i London ikke er født i England.

Attraksjoner

En trenger knapt nevne de mange severdighetene som har blitt synonyme med London. The Houses of Parliament og Big Ben (Det er faktisk klokken som bære dette navnet. Nylig ble klokketårnet omdøpt til Elizabeth Tower for å markere diamant jubileet til Dronning Elizabeth II) for å nevne noen. En førstegangsturist i London slipper vanligvis ikke unna uten noen bilder av Buckingham Palace og vaktskiftet utenfor. I sommermånedene byr slottet også på guidede turer, som kan være verdt å få med seg for de som holder av alt kongelig. For de historieinteresserte er det heller ingen mangel på ting å ta seg til. London huser blant annet The Imperial War Museum, det grandiose British Museum samt The National Gallery. Med en leilighet fra Wimdu er du aldri langt unna severdighetene, og midlene du sparer på å ordne overnatting i London gjennom vår tjeneste kan brukes til å gjøre ferien ekstra minneverdig.

Mat, drikke og underholdning

Tradisjonelle retter fra London inkluderer både den velkjente kjøttpaien med potetstappe og de appetittlige hot jellied eels. Med litt variert hell kan en også prøve velkjent pup mat som Fish & Chips eller curry. Booker du ferieleiligheten med Wimdu kan kanskje verten gi deg råd om hvor du finner puben med den beste, mest autentiske London maten.Om kveldene er Shoreditch i East End definitivt det hippeste stedet å være, med en lang rekke klubber, barer og konsertarenaer. Nyt en bedre middag ved en av restaurantene i Canary Wharf, eller slå deg løs langs Brick Lane. Har har du også sjansen til å legge ut på en av de fineste spaserturene langs Themsen. I West End kan du få med deg de hotteste nyte musikalene og teaterforestillingene, eller en konsert ved Royal Albert Hall.Dersom ditt krav til en god kveld ute på byen er Lyd! Lyd! Lyd! Vet du nok at London er hjemmet til noen av verdens mest kjente superklubber som Ministry of Sound og Fabric and Heaven , hvor du garantert finner god stemning og fet lyd. Den velreiste clubhopper burde også ta turen innom Soho på kveldstid hvor du snart forstår hvorfor London har tilnavnet «The Swinging City».

Når dagen er omme.

Etter en lang dag tettpakket med aktiviteter er det deilig å slappe av et sted du føler deg hjemme. Med en leilighet i London fra Wimdu, velger du selv om du vil bo midt i de mest «happening» områddene, nærmest flest severdigheter, eller med gangavstand til Old Trafford. Med Wimdu ordener du enkelt overatting i London på en måte som passer alle budsjetter og reiseplaner. Enten du vil ha en apartment i Soho eller feriehus i Elephant and Castle, Wimdu hjelper deg med å planlegge den perfekte storbyferien.

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Morten
Morten
8 Veldig bra
mars 2016
Fantastic Bright Studio - Tower Bridge

Leiligheten er nok litt mindre enn bildene kan gi inntrykk av, men den inneholder alt du trenger. Veldig fin beliggenhet bare noen minutters gange fra Tower Bridge. Hyggelig maritimt miljø rett ved St Katharine Docs, med flust av gode s...

Trine
Trine
10 Utmerket
september 2015
Beautiful Apartment in Portobello Market

Fint beliggende i Notting Hill. Perfekt sted for overnatting til karnevalet (det vi dro dit for). Hyggelig dame som leide ut en ok leilighet. Her har man alle muligheter. Vi kommer gjerne igjen :)

Wenche
Wenche
8 Veldig bra
juli 2015
Amazing Apartment Whitechapel up to 8 (GR)

Fin leilighet, sentralt - vi trivdes veldig godt :) Fikk raskt svar på e-post i forkant av Emran og svar på alt vi lurte på. Linker til forskjellige nyttige websider også. Vi kommer tilbake :) Takk for denne gang!

Kjetil
Kjetil
10 Utmerket
juli 2015
Stylish and Modern Penthouse

Fin leilighet, som stod til forventningene. Noe trafikk og sirenestøy trekker ned helhetsinntrykket.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter