Overnatting i Madeira

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Madeira

Feriehus og Leiligheter i Madeira

Madeira, den portugisiske øygruppen i Atlanterhavet, er et fantastisk feriemål som største øya med samme navn. Hovedstaden på denne øya heter Funchal, med en historie som strekker seg så langt tilbake som år 1421. På Madeira vil du finne en fin, mildt klima, og en generelt rolig atmosfære. På denne utrolig vakre og kuperte øya er også i nærheten av mange attraksjoner og her du hvor som helst utøve en rekke idretter som golf, seiling og paragliding! Du velger selv om du bare ønsker å slappe av eller ha en veldig aktiv ferie på Madeira. Uavhengig av budsjettet eller alder, er det mye å få til dette øyparadiset. Det er også det enorme kjøpesenteret Madeira shopping, fine restauranter og koselige kafeer. Besøk Atlantic perle allerede i sommer for en uforglemmelig ferie!Det finnes en masse overnatting i Madeira, må man imidlertid være forsiktig med å bestille i tid når det blir fullt på de fleste hoteller og herberger ganske raskt. Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Vi tilbyr alt fra søte hytter, leiligheter, rom og studioer. Vi har også sommer hus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Madeira!

Artige Fakta

Øyene ble oppdaget offisielt i 1418 etter Joao Gonçalbes Zarcos. Christopher Columbus møtte sin kone, Filipa Moniz, Porto Santo. Noen kjente personer som besøkte Madeira var keiserinne Sissi, keiser Karl I av Østerrike og Winston Churchill. Lauri av Madeira, det vil si, de Madeira skog har blitt erklært en World Heritage Site av UNESCO. Madeira er en av de tryggeste stedene i verden! Omtrent 20% av insektene er endemisk til øya Madeira.

Madeira

Det er den største øya i øygruppen, men er fortsatt bare 57 km lang og 22 km bred. Skulle imidlertid ikke deres lille størrelsen gjør ikke du tror at det er lite å se eller gjøre på øya, er det snarere det motsatte. De fleste severdigheter kan bli funnet i naturen, men hovedstaden Funchal tilbyr også noen interessante historiske severdigheter. Ikke gjør det, for eksempel Sé -katedralen, som er et eksempel på den gamle troen på Gud i byen. Gå selv til palasset Museu da Quinta som den første herskeren av øya hadde bygget høyt oppe på en ås for å alltid være i stand til å overvåke byen og dens innbyggere. Ved siden av palasset finner du et kloster Convento de Santa Clara med tilhørende kirke. Dette er hvor mange par som skal gifte seg så det er en utrolig vakker bygning! Madeira Story Centre er et interessant museum som forteller om øyas 14 millioner år gammel historie. Andre fine museer Museo de Arte Sacro og Museo de la Quinta das Cruces.

Mange kommer til Madeira for å oppleve den imponerende naturen med sine brå vulkanske klipper og frodige grøntområder. På kysten, kan du få en sterk opplevelse med blått hav og himmel, og de grønne fjellene. Besøk Monte, den lille landsbyen med utsikt over Funchal ved kirken Sehora de Monte. Du kommer til Monte via en taubane som går fra Funchel og fra dette vil du ha en fantastisk utsikt over landskapet. I Monte kan du også besøke den fascinerende Monte Palace Tropical Garden. Når du er i Madeira, anbefaler vi også at du besøker en av de mange vinprodusenter for å smake på lokal vin!

Porto Santo

Porto Santo er fortsatt mindre enn Madeira, men også fortjener et besøk! Øya har en utrolig 9 km lang sandstrand, med turkist vann som bør være helsefremmende på grunn av sin sammensetning basert på restene av marine dyr. På stranden, den aldri blir overfylt, men her kan du virkelig nyte en ekte ferieparadis! På øya, er det vanlig å hengi seg til fotturer, og hvis du ikke tror det er nok til å gå på den lange, vakre stranden, kan du også klatre opp Pico do Castelo, eller rundt Pico do Facho. Det er også en utrolig tursti langs en fjellvegg rundt Pico Branco opp til Terra Cha, og du kan se fantastiske vulkanske formasjoner når du går opp til Pico de Ana Ferreira. Andre steder av interesse i Porto Santo er: The House - Museum of Christopher Columbus, Quinta da Palmeira og synspunkter Portela og Pico das Flores. Øya er også et perfekt sted for golfentusiaster, samt hesteelskere.

Komme seg rundt

Madeira flyplass ligger ca 1 mil sør for Madeira. Flyplassen betjenes av en rekke flyselskaper, inkludert Easyjet og Ryanair, og det er daglige avganger til Stockholm. En buss går mellom flyplassen og byen, og går hvert 20 minutt og tar 20 minutter. Komme rundt Madeira er enkel og steder av interesse er tydelig skiltet. Hvis du holder deg til den gamle byen delen av byen, slik at du vil finne de fleste attraksjoner innen gangavstand fra hverandre. Hvis du foretrekker å bruke offentlig transport, vil du finne en effektiv buss-og trikkesystem som forbinder byen. Hvis strender, avslapping og friluftsliv er noe for deg, kan du også sjekke ut øya Ibiza, som ligger nær Costa Blanca. Direct Ferries fra Madeira til Ibiza går daglig i sommersesongen. Det er også en ferge direkte til Palma de Mallorca på Island Mallorca.

Overnatting i Madeira

I Madeira er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du enten velge å bo hos en vert som kan fungere som privat guide under turen, eller bestille overnattingssteder som er privat, bare for deg! Ellers vil verten vise deg de aller beste attraksjonene byen har å tilby, og restauranter som kan lage mat på lokale spesialiteter i akkurat den rette måten. Du kan velge å bo i en ferieleilighet, men enda enklere rom og hytter for de som reiser på budsjett. Wimdu ønsker deg en fantastisk tur til Madeira!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter