Overnatting i Malaga

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Malaga

Feriehus og Overnatting i Malaga

Besøk den vakre Spanske kystbyen Malaga for en avslappende ferie ved kanten av middelhavet. Det er mye å se og gjøre i denne vakre byen i Andalucia inkludert mange gamle bygninger å utforske, skjønne gater å vandre langs, og strender å slappe av på. Byen har kanskje rykte på seg for å være dominert av høye boligblokker og trekke til seg utdrikningslag, men Malaga er kosmopolitisk og kultivert. Det er en by som venter på å bli utforsket. Det er en rekke hoteller og hosteller i Malaga, men dersom du ønsker å bo billigere og mer personlig kan du finne en ferieleilighet eller gjestehus via Wimdu. Da får du se byen fra perspektivet til innbyggerene og kommer nærmere på den autentiske opplevelsen. Vi har alt fra luksuriøse feriehus og leiligheter, til de velutstyrte sommerhuse og billige hytter. Uansett hvilken type du er ute etter, vil du sikkert finne det her! Din Wimdu teamet ønsker deg en behagelig reise til Malaga!

Visste du at..

 • Pablo Picasso ble født i Malaga i 1881
 • Den kjente skuespilleren Antonio Banderas er også fra Malga
 • Det er kanskje en rar attraksjon, men kirkegården i Malaga er veldig populær hos turister

Ting å gjøre i Malaga

Det er nok å gjøre i denne vakre byen ved Costa del Sol. Regionen er rik på kultur og mangfold. En rekke kjente kunstnere har oppholdt seg her, noe som har satt sine spor. Alle besøkende burde få med seg Picasso Museet som er hjem til mange av hans malerier. Det er ett av de få museene som huser verk fra alle de syv stadiene i hans kreative liv. To andre store kunstmuseum i Malaga er Centro De Arte Contemporáno og Museo de Málaga som viser frem kunst fra 18-hundre tallet og senere.

Malaga har to historiske fort - Acazaba og Gibralfaro begge ble bygget for å forsvare byen og er designet i den spesielle Mauriske stilen. De er vel verdt å utforske på egenhånd. Like ved ligger det noe annet av interesse, et Romersk amfiteater som ikke ble oppdaget før 1951! Katedralen i Malaga er også verdt et besøk. Denne vakre katedralen er stor og rommer mange dekorerte søyler og skjønn utsmykking. Det koster 5 euro å komme inn, men det er verd det.

Dersom du leter etter et sted å slappe av og ta en pause fra byen bør du finne de botaniske hagene som går under navnet La Conception. Disse imponerende havene ble satt sammen av to av Malagas rikeste familier. Det er fantastiske planter og trær fra hele verden og en god lunchmeny i kaféen. Det koster fem euro for inngangsbilletten og for tre ekstra får du en guidet tur!

Malaga er i hjertet av Costa del Sol regionen av Spania og det er en rekke morsomme ting å gjøre i området. Golf er populært og du vil finne over 40 golfbaner i Costa del Sol. Det er også mange gode shoppingmuligheter i regionen- Puerto Banus rommer mange internasjonale merkevarer og Calle San Mugel er hjem til Torremelion gaten - berømt for sine smykkebutikker.

Komme seg rundt

Malaga Lufthavn er en av de beste i Spania og har mange hyppige og billige ruteflyvninger til Storbritannia og mange europeiske land. Malaga Lufthavn befinner seg på sydkysten og å komme seg til byen tar ca 25 minutter. Bussene har hyppigavgang fra flyplassen og er den beste måten å komme seg inn til byen på. Å reise med buss er også den beste måten å komme seg rundt i Malaga på og bussnettverket er både rimelig og pålitelig. Det er mange gode muligheter for dagsutflukter til området utenfor byen. Granada ligger vest inn i landet og er hvor det kjente Alhambra Palasset befinner seg. Dette palasset er et fantastisk eksempel på maurisk arkitektur og noe alle burde få med seg i løpet av livet. Den vakre landsbyen Mijas høyt oppe i fjellene over Malaga er også verdt å få med seg. Det er en av regionens ‘hvite byer’ som er berømte for sine vakre fasader.

Overnatting i Malaga

I Malaga er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du enten velge å bo hos en vert som kan fungere som privat guide under turen, eller bestille overnattingssteder som er privat, bare for deg! Ellers vil verten vise deg de aller beste attraksjonene byen har å tilby, og restauranter som kan lage mat på lokale spesialiteter i akkurat den rette måten. Du kan velge å bo i en ferieleilighet, men enda enklere rom og hytter for de som reiser på budsjett. Med Wimdu, kan du selv bo på noens sofa, i en båt, og selv i en bil uansett hva du leter etter, vil du sikkert finne det her. Wimdu ønsker deg en fantastisk tur til Malaga!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Anne-Britt
Anne-Britt
10 Utmerket
oktober 2017
Modern and Cozy Style Flat

En stor, lys og flott leilighet. Svømmebasseng i hagen. Fint hageanlegg. Verten kan legge ved en beskrivelse på hvor og hvordan man tar buss 5 fra leiligheten og til Malaga og til Plaza Major der det er togstasjon for tog til Malaga , fl...

Anne Elise
Anne Elise
8 Veldig bra
september 2017
Lion - Penthouse in Malaga city centre

Vi var en barndomsvenninnegjeng på 5 "godt voksne" som har bodd i "Lion-leiligheten i Malaga i 5 døgn- vi er godt fornøyd med leiligheten - og i særdeleshet takterassen og de muligheter denne gav oss for hyggelig uteliv , spesielt om ett...

Grete
Grete
10 Utmerket
juni 2017
Bright Holiday Home by Beach

Vi var seks voksne damer som har hatt hatt et utmerket opphold. Fint hus med alle fasiliteter. Uteplass på begge sider av huset og stort svømmebasseng få meter unna. 1 minutt å gå til stranda. Ca 30 minutter med buss inn til Malaga sentr...

Åslaug Rise
Åslaug Rise
10 Utmerket
oktober 2016
Beautiful 3 bedroom duplex with Terrace

Koselig og lettvint lelilighet, sentralt i Malaga. Flott takterrasse, som ble benyttet morgen og ettermiddag. Ikke noe manglet, så vi kan bare rose leiligheten.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter