Overnatting i Mallorca

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Mallorca

Feriehus og Leiligheter i Mallorca

Mallorca
Den vakre og eksotiske spanske øya Mallorca er en skikkelig godbit å besøke med flotte strender, vakre byer og et robust landskap. Mallorca er den største av Balearene og er noe av et knutepunkt for området av øyer som inkluderer Menorca, Formentera og Ibiza. Sammen er disse øyene ett av de mest populære turistdestinasjonene i verden og alene gjennom flyplassen på Mallorca passerer hvert år 22 millioner mennesker. Mallorca er hjem til noen 500.000 innbyggere som er hovedsakelig basert rundt den største bosetningen på øya, Palma. Mallorca klarer å kunne håndtere en så stor mengde turister uten å gi seg helt til reiselivsnæringen og det er fortsatt nok av deler av øya hvor du kan finne fred og ro. I fortiden har denne rolige øya gitt inspirasjon til kunstnere som komponist Frederic Chopin. Men det er ikke bare sol og bad på øya Mallorca - det er noen interessante historiske bygninger å utforske og sjarmerende gamle byer som gir deg et glimt inn i livet på øya i fortiden. I denne guiden vil vi gå gjennom de beste ting å se og gjøre på øya!

Overnatting

Mallorca er fullpakket med hoteller og herberger, spesielt i den største byen Palma. Hvis du reiser med familien din og ønsker litt mer plass til å strekke ut så hvorfor ikke se nærmere på å leie en ferieleilighet, strandvilla eller hus - du får plass for barna å løpe rundt og et kjøkken hvor du kan tilberede måltider eller bare lage deg en hyggelig morgenkaffe! Wimdu har en stor mengde av overnatting til leie på øya, inkludert villaer med spektakulær utsikt over Middelhavet, leiligheter i gamlebyen i Palma og feriehus for familien i innlandet. Ta en titt på utvalget av overnatting vi tilbyr på Mallorca i dag!

Morsomme fakta

 • Gjennomsnittsalderen på en mallorcaner er 33 år!
 • Navnet Mallorca kommer fra det latinske navnet 'insular major' som betyr 'større øy ".
 • Øya har vært befolket av forskjellige land og grupper gjennom århundrene.

Ting å gjøre på Mallorca

Palma de Mallorca

En dagstur til hovedstaden på Mallorca, Palma de Mallorca, er et must for alle som besøker øya. I byen finner du sjarmerende gater i gamlebyen, et yrende uteliv og mange gode butikker, markeder og historiske attraksjoner. Belver slottet er en av de siste sirkulære slottene igjen i Europa med opprinnelse i det 14. århundre. Det er fantastisk utsikt over byen og bukten og inne i slottet er et museum som har arkeologiske funn og skulpturer. Le Seu-katedralen i Palma er en annen av Palmas attraktive historiske detaljer som er verdt å beundre.
En av de beste tingene med Mallorca er de gode markedene som finner sted over hele øya. Du bør absolutt stoppe for å se deg rundt hvis du kommer over en! De fleste markeder holdes om morgenen og selger friske grønnsaker, krimskrams, suvenirer og kunsthåndverk. I hovedstaden Palma finner du et marked av noe slag på hver dag i uken.

Sightseeing på Mallorca

Mallorca har alle egenskaper av en øy i Middelhavet som gjør slike steder så spennende. Koselige viker, klipper, klart blått hav og himmel og landsbyer rett ut av fortiden. Hva er da høydepunktene på øya? Vi kan anbefale Caves del Drach, et fantastisk naturfenomen spredt over 2000 meter. Innsiden av hulene er fulle av fantastiske fjellformasjoner som stalaktitter og en av de største underjordiske innsjøer i verden. Grottene ligger ved den vakre havnen Porto Cristo. De ble oppdaget over 100 år siden og i dag er de en populær turistattraksjon.
Deia er en spesielt fin landsby som er berømt for sin utrulige skjønnhet. De små murete hus med rustikke terracottatak som omgir en gammel kirke og det er strålende utsikt til havet. Landsbyen er noe av et knutepunkt for lokale kunstnere og kreative typer, og du vil finne flere gallerier i området der du kan se og kanskje kjøpe lokale kunstverk.

Strender

Hva er Mallorcas beste strender? Kanskje er det Playa de Muro, som ligger i nordøst i Badia d'Alcudia bukten. Nyte det vakre klare vannet, gyldne sandstranden og vannsportsaktiviteter. Stranden er bemannet med badevakter og det er en veldig trygg strand for å nyte svømming av. Det er også en veldig ren strand, og du finner flere fine strandbarer og restauranter - den perfekte steder å slappe av etter en svømmetur!

Komme seg rundt

Mallorca er bare en to timers flytur fra de fleste europeiske byer som London, Madrid og Berlin. Fra Oslo er den beregnete flytiden også bare 3 timer og 35 minutt. Palma de Mallorcas flyplassen ligger 8 kilometer fra Palma de Mallorca og en busslinje går hvert 15. minutt mellom 06.00 og 02.00 fra flyplassen inn til byen. Den beste tiden å besøke øya er om sommeren når været er på sitt beste. Å besøke Mallorca om våren er også fint da alle de vårlige blomster er i blomst og øya fortsatt er grønt før sommersolen demper dens farger. Mallorca er også populære blant utendørsentusiaster i vinter fordi øya har flotte muligheter for fotturer, klatring og seiling som nytes best når været er kulere!
Mallorca har et godt utbygd kollektivtilbud og et bussystem forbinder de fleste turistattraksjoner. Å leie bil er anbefalt som det er en flott måte å oppleve endringer i terrenget og det er mange sjarmerende landsbyer og skjulte strender å oppdage som bare er tilgjengelige med et kjøretøy.

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Kjell
Kjell
10 Utmerket
august 2018
Amazing townhouse 6 people with pool XOR

Fint og romslig hus med fantastisk utsikt. Stille og rolig bare noen meter fra sentrum i sjarmerende liten by. Lite minus for noen: Ikke aircondition.

Svein
Svein
10 Utmerket
juli 2017
Spacious Penthouse near Beaches

Veldig fornøyd både med huset og vertskapet. Anbefales på det varmeste

Birgitte
Birgitte
10 Utmerket
juni 2016
Spacious Apartment Sunny Balcony

Fantastisk leilighet som sto til forventningene, meget pålitelig eier som holdt tett kontakt både i forkant og under oppholdet - anbefales!

Marianne
Marianne
8 Veldig bra
august 2015
Stylish and Well-located Apartment - VI

Reiste med familien på fire. Aldri vært i Palma før. Beliggenheten kunne faktisk ikke vært bedre. Hyggelig liten trang gate i Gamlebyen rett i nærheten av katedralen. Hele dette området er nydelig. Leiligheten var romslig, lys, pen og ...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter