Overnatting i Malta

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Malta

Feriehus og Leiligheter i Malta

Malta er en øygruppe som ligger sør for Sicilia i Middelhavet. Øygruppen har vært bebodd i ca 6000 år, og er hjem til noen av verdens eldste bygninger. De tre bebodde øyene, Malta, Gozo og Comino. På grunn av sin strategiske beliggenhet og dype havner, har Malta tiltrukket seg mange vegfarende nasjoner gjennom århundrene. I 1530, tok Knights of St John of Jerusalem av øya og bygget de massive festningsverkene som selv motsto tung bombing under andre verdenskrig. Øya ble tatt over av Frankrike for en stund i 1798, men ble kjøpt av britene i 1800 og bodde under denne regelen til 1964 da det ble uavhengig. Det sies at øya er som et utendørs museum, med mange interessante steder å se rundt øya. Utvilsomt, er Malta et historisk fascinerende og full av aktiviteter for hele familien å nyte. Med Wimdu kan du bestille ferien overnatting i Malta, tilbyr vi alt fra luksus feriehus med basseng for mindre hytter og studioer samt ferske ferieleiligheter. Uansett hva du leter etter, kan du sikkert finne det med oss! Wimdu ønsker deg en behagelig reise til Malta!

Visste du at..

Maltas megalittiske templer er eldre enn både Stonehenge og de egyptiske pyramidene! Det står i Bibelen at Paulus havarerte på Malta i 60 e.Kr. og ble igjen for å tjene sitt folk. Malta er fortsatt en del av Commonwealth, men fikk sin uavhengighet fra Storbritannia i 1964. Malta ble kalt "Melita" av de gamle romerne og grekerne, som betyr "honning landet". Maltas skjærgård er en av de beste naturlige dypvannshavner verden.

Attraksjoner

Til tross for sin relativt lille størrelse til å være et land, er det mye å undre seg og gjøre rundt øya. Start med den gamle hovedstaden Mdina, også kalt " The Silent City" og en imponerende festning med flott utsikt på det høyeste punktet på øya, omgitt av den vakre byen Rabat. Hovedstaden Valletta er den moderne hovedstaden, men har sin egen rike historie. Her kan du shoppe og gå på museer, og med besøke St Johns Co- katedral, som ble bygget i 1570-tallet. Katedralen huser kunstverk av Caravaggio, gobeliner og mange relikvier, samt gravene til Tempelridderordenen.

Mange kommer til Malta bare for å kunne dra nytte av alle de morsomme utendørsaktiviteter. Vandring er spesielt populært, og spesielt langs Gozo kysten. Dykking i Malta er sannsynligvis blant de beste du kan få i Europa, og kanskje til og med det billigste stedet å få dykkersertifikat på! Så er det også massevis av vannsport som kan praktiseres fra Maltas store strender, her kan du for eksempel seiling, jet-ski, parasaila, ri en bananbåt og mer. Du kan også gå på flere morsomme dagsturer, besøker Blue Grotto er også en veldig spesiell opplevelse. Det er syv huler og viker på Maltas sørsiden kjent for dype blå vannet og spektakulære naturlige fjellformasjoner.

For en smak av tradisjonell maltesisk liv, besøke den sørlige delen av øya, der noen av de fineste kirkene kan bli funnet. Mye av det som gikk tapt på grunn av rask urbanisering i de nordlige byene er fortsatt i sør. Hvis du besøker i sommer, sørg for å gå til en av de bygd eller by feiringer holdt over hele øya. Det finnes også en rekke vin festivaler organisert i sommer, der du må betale € 10 for et glass og fyll i uendelighet av maltesiske viner. Malta Jazz Festival finner sted i juli i Ta'Liesse kaien i Valletta Grand Harbour, og har mange internasjonale jazzstjerner som deltar i en form for utveksling med lokale talentfulle musikere.

Maltesisk mat

I turiststeder kan være vanskelig å finne ekte maltesisk mat. Den solgte veldig britisk mat som salte paier, fisk og chips og kjøttretter. Hvis du er på utkikk etter noen som er litt av turist steder kan du finne familieeide og andre litt mer autentiske restauranter. Stay tuned for Lampukipaj (fisk sektor), kaningryte, Bragioli (köttrullader), Kapunata, (en maltesisk versjon av Rottatouille), og < sterk > Soppa ta' l-armla (grønnsaksuppe) servert med Ġbejniet (sau eller geitost).

Komme seg rundt

Malta International Airport ligger på Gudja. Du kommer til denne enten med taxi eller organisert busstur. Det er også skyttelbusser til Valletta, men det er også veldig billig å leie en bil for å komme seg rundt på øya. Den mest kostnadseffektive alternativet er å forhåndsbestille bilen på nettet før du ankommer. Biler kjører på venstre side i Malta! For de som ønsker å bruke offentlig transport, yte service Arriva en praktisk og rimelig alternativ til bilen, og en daglig billett vil koste deg bare € 2,60.

Overnattning i Malta

I Malta er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Fordelen av å leve et autentisk tysk hjemme er at du får et nært møte med lokalbefolkningen - kanskje du til og med få tips om de beste severdighetene, vakre strender og hvilken restaurant det er at lover lokal delikatesse i akkurat den rette måten! Vi tilbyr alt fra leiligheter, rom, apartments og studioer til sommer hus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Malta!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter