Overnatting i Manchester

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Manchester

Ferieleiligheter og Apartments i Manchester

Metropolen Manchester er en av Europas mest spennende byer og en ideell kandidat for din neste storbyferie. Manchester har mange attraksjoner å by på, og innbyggerne er både gjestmilde vennlige. Det er mange hoteller og herberger å velge mellom som dekker alle typer behov og størrelser, men stadig flere reisende velger å benytte seg a private leiligheter. Dette er kjernen av Wimdu sitt konsept og gjennom våre plattform finner du rimelige gjestehus og ferieleiligheter med høy standard. Siden Manchester er et steinkast unna Liverpool og Sheffield kan dette være begynnelsen på en rundreise i nordengland. Ordner du overnattingen gjennom Wimdu så slipper du å bekymre deg for å finne hotelpass og kan isteden fokusere på å få med deg mest mulig av byens mange severdigheter. For at du skal få det meste ut av dit besøk, ønsker vi å gi deg noen gode tips om hva som finnes av aktiviteter.

Men viste du at

En stor andel av verdens mest berømte musikere kommer fra Manchester, inkludert Oasis, The Stone Roses, The Smiths, Simply Red og The Fall.20 vinnere nobelprisvinnere kommer fra Manchester.Manchester var verdens første industrialiserte by.

Besøk Manchester

Som sagt har Manchester mye å tilby besøkende. En rekke museer omhandler industrihistoriens mange opp og ned turer, og det er verdt å besøke disse da byens historie er veldig fascinerende. The People’s History Museum Forteller historien til Manchesters arbeiderklasse over de siste 100 årene. Blant annet får du en innsikt i de første fagbevegelsene; laugene , og deres kamp for demokrati. Manchester Musem er et annet høykvalitetsmuseum som spesialiserer seg i naturhistorie og andre kulturer. Her er vil du finne mange interaktive utstillinger som gjør materialet alt annet en tørr. Inngangen er gratis for begge museene.

Pub Livet

Det er en overflod av barer i sentrum, og har du sikret deg en downtown apartment har du det hele rett utenfor dørterskelen. 57 Thomas Street er et godt sted å begynne. Denne puben er hjem til Manchesters mest kjente mikrobryggeri; Marble Beers. The Circus Tavern som ligger i Great Portland Street er også verdt å undersøke, selv om du kun får ståplass. For denne puben er kjent som den miste i Europa, og solgte inntil nylig kun én drikk; Tetley’s Beer.

Manchesters Musikkscene

Manchesters musikkscene er legendarisk. Siden The Sex Pistols spilte her I 1975 har det utviklet seg et musikalskt miljø som ingen annen by kan måle seg med. I publikum under denne berømte forestillingen var de vordene medlemmende av blant annet Joy Division, Simply Red, The Smiths, og The Fall, som alle var med på å definere lyden til en generasjon.

Manchester fortsatte å produsere suksessfulle band på nitti og totusentallet, mest kjent av disse er Oasis og Elbow. Innbyggerne i Manchester er stolte av sin musikalske historie og det finnes mange livescener hvor du kan se lokale håpefulle i aksjon. Vi anbefaler å besøke Night and Day Café i Oldham Street, som huser mange lokale band og internasjonale artister. Kafeen er liten, men har en intim atmosfære. Videre anbefales også et besøk til Führer Bunker hvor du kan se en konsert i det gamle industridistriktet Salford. Her spiller banene i bur og bunkeren er også hjem til det ny oppstartede plateselskapet SWAYS. Også har man Manchester Apollo, et mellomstort spillested i en kino med interiør fra 1930 tallet. Mange av Manchesters mest berømte musikere bor fremdeles i byen og kan skues i offentligheten. Så hold øynene åpne etter Ian Brown fra The Stone Roses, Mark Smith fra The Fall, eller Shawn Ryder fra Happy Mondays!

Transport i Manchester.

Manchester Lufthavn er sør for byen, og den beste måten å komme seg til og fra på er via tog. Reisen tar ca 20 minutter og over 50,000 reiser foretas hver dag. Metroshuttle knytter sammen togstasjoner, handlesentre og forretninger via tre linjer som krysser bysentrum. Best av alt, Metroshuttle er helt gratis. Fra stasjonene Manchester Oxford Road og Manchester Picadilly kommer du deg lett til Sheffield og Liverpool på en time. Eller hva med et besøk til sjøbyen ?

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter