Overnatting i Moskva

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Moskva

Ferieleiligheter og Apartments i Moskva

Moskva, den russiske hovedstaden og Europas største by, er en eklektisk blanding av gammelt og nytt. For ditt neste besøk til Moskva, vurder å bruke Wimdu for å bestille en billig leilighet til leie fra private eiere eller en B&B. Enten du velger å overnatte i en apartment eller et b & b, er Moskva et interessant sted å besøke, full av historiske skatter og mange rester av den tidligere keiserlige og sovjetiske fortiden. De fleste besøkende til Moskva begynner med en omvisning på den Røde Plass, som er omgitt av mange andre kjente steder, som Kreml, den offisielle residensen til presidenten i Russland, St. Basil-katedralen, den arkitektonisk vakre kirken bygget i det sekstende århundre, og Lenins mausoleum, hvor du kan se Lenins siste hvilested.

Bo som en lokal innbygger med leilighet i Moskva

For de som ønsker å delta i autentisk russisk kultur er en overnatting i leilighet perfekt. Du kan nyte en ekte russisk frokost på en balkong med utsikt over en vakker elv der morgensolen gnistrer i glassaktig vann. Gjennom Wimdus hjemmeside leier lokale mennekser ut sine apartment til deg. Verten kan velge om de vil velge å tilby Bed & Breakfast i sine hjem. Verten din kan også gi deg råd om de mest autentiske russiske restauranter å besøke, for å få en ytterligere innsikt i matkulturen. Og med de pengene du sparer på din innkvartering med Wimdu kan du kjøpe litt ekstra kaviar!

Overnatt komfortabelt med bed and breakfast på reisen

Har du vurdert å overnatte i en leilighet med bed and breakfast i Moskva og virkelig oppleve den ekte bed and breakfast kulturen? Verten din vil servere deg en tradisjonell frokost som kan nytes med utsikt over den vakre byen og kan deretter guide deg og vise deg byens skjulte skatter. Nyt fordelene av din egen vert gjennom oppholdet og alle fasiliteter, samtidig som du bor like komfortabelt som på et hotell. La Wimdu hjelpe deg med å spare penger, unn deg det lille ekstra på turen din.

Prøv rimelige Wimdu apartments som alternativ til trange hostel

Er du lei av å løpe rundt med en guidebok i hånden og spørre rundt på i underkant av eksisterende russisk? I et hostel, stoler du på personalet eller guidebøker, og med Wimdu har du en lokal innbygger til disposisjon. Du kan spørre ham om Moskva skjulte skatter. Leiligheter hos Wimdu er like rimelige som et hostel, men du trenger imidlertid ikke bli stuet inn i et overfylt og upersonlig hostel. Med Wimdu kan du også bestille og betale for overnatting sikkert fra hjemmet, i stedet for å løpe rundt på jakt etter en gratis vandrerhjemmet ved ankomst i Moskva. Med Wimdu sparer du tid og energi, mens du kan oppleve Moskva som en lokal beboer med din egen apartment. Travel like a local! Tokyo | Lisboa | Milano | San Francisco | Singapore | Santiago de Chile | Seoul | Hamburg | Miami Beach | Cape Town | Budapest

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter