Overnatting i Napoli

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Napoli

Ferieleiligheter og Apartments i Napoli

Med nærmere en million innbyggere, er Napoli Italias tredje største by. Byen har en fantastisk beliggenhet med den berømte utsikten over Napolibukten og øyene Ischa, Procida og Capri. Den store vulkanden Vesuvijus stiger grandly i bakgrunnen av byen. Dette hadde den kraftige utbrudd i 79 f.Kr som begravde byen Pompeii i lava. Dette er nå gravd opp og vitne om Romerriket. Det Kongelige Slott, Palazzo Reale, var en gang hjemmet til den italienske Viceroys med et vakkert palass hage fylt med avenyer, planter, statuer og hemmelige hager. Det finnes en masse overnatting i Napoli, må man imidlertid være forsiktig med å bestille i tid når det blir fullt på de fleste hoteller og herberger ganske raskt. Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Vi tilbyr alt fra søte hytter, leiligheter, rom og studioer. Vi har også sommer hus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Napoli!

Fascinerende Napoli

Romantisk Napoli, som ligger på den sørlige italienske kysten, er et friluftsmuseum med et utrolig utvalg av historiske severdigheter og monumenter. Som en av de eldste kontinuerlig bebodde byer i verden, det historiske sentrum en åpenbar plass på UNESCO World Heritage List. Napoli har 448 historiske severdigheter å se noe som er den høyeste konsentrasjonen av historiske severdigheter i alle byer i verden! Ligger på Middelhaveti skyggen av Vesuv, det er mange unnskyldninger for å besøke Napoli. Slapp av i en villa i Napoli, mens du nyter middelhavssolen. Nyt den omfattende samlingen av gamle romerske gjenstander og fornminner i Museo Archeologico Nazionale. Ingen tur til Napoli ville være komplett uten et besøk til de bevarte byene Pompeii og Herculaneum, de berømte ofre for den ødeleggende utbruddet av Vesuv i år 79 e.Kr. Fråtse i kunst og arkitektur Museo Cappella Sansevero, bygget på slutten av 1500-tallet. Museo di Capodimonte har mange malerier av berømte renessansekunstnere. Den en gang kongelige leiligheter huser nå en imponerende samling av 1700-tallet møbler. Under renessansen, og pedagogiske økter var Napoli et viktig sted for kultur og politikk. Fra pizza til mandolin, har Napoli hadde en lang tradisjon for innflytelse i verden

Attraksjoner

Mange bygninger og gater i Napoli er dekket i graffitti, noen misliker dette sterkt, mens andre synes det hjelper til Napoli 'spesielle sjarm og karakter. Heller ikke er den byen er ikke akkurat vakker i midten, som mange andre italienske byer, men i stedet er det områdene rundt Lungomare ( Riviera di Chiaia eller via Francesco Caracciolo veldig elegenta. Via dei Mille og Vomero - skråningen er de viktigste shoppingområdene. I Napoli er det imidlertid mange vakre torg og historiske bygninger de beste attraksjonene i henhold til oss:
 • Castelnuovo eller Maschio New Castle er en av symbolene på byen Napoli. Byggingen begynte i 1279 på ordre fra Karl I av Anjou, og bygningen består av fem sylindriske tårn kronet med brystvernet, og er beskyttet av en vollgrav.
 • Duomo - Napoli 's hovedkirke med to luksuriøse kapeller. I den vil du finne utgravning av en romersk område. Nær Duomo finner du St. Gennaro Treasure Museum, med kunstutstillinger fra Duomo og en tung fresco kapell.
 • Piazza del Plebiscito er en av de vakreste torgene i Italia, og hvor du kan få et glimt av noen av de mest populære attraksjonene i Napoli. Plassen er omgitt på den ene siden av det kongelige palasset, og på den andre siden av den neoklassiske fasaden av kirken San Francesco di Paola bygget etter modell av Pantheon i Roma, og utvidet med en buet søyle. Kirken er to ride statuer, en av Canova, som representerer Ferdinand I av Bourbon, er den andre Carlo III av Spania.
 • Piazza del Gesù og Piazza Maggiore S.Domenico er blant de mest ekstravagante barokke kirker i verden! Tvers over gaten finner du klosteret Santa Chiara. Det er verdt et besøk for sin vakre hage som er dekorert med fresker og fargerike søyler. Hvis du fortsetter S. Domenico Square mot deg vil gå forbi kirken Sant'Angelo a Nilo kirke med sin Donatello Altar. Sansevero Chapel i nærheten er også kjent for sine marmorskulpturerav tilslørte tall.
 • Il Parco di Capodimonte er en park som dekker 134 hektar og seksten bygninger, inkludert boliger, hantverkarboder, kirker og fontener og statuer, og enda en kirkegård i Capuchin Hermitage. I 1743, kong Charles og hans kone grunnla Slottet i den kongelige fabrikk i Kina, som tradisjonen fortsatt eksisterer i dag. I museet kan du se Bourbon, blant disse svært berømte porselen.
 • Catacombs of San Gennaro er interessante middelalder katakombene på Capodimontekullen.
 • Museo Archeologico Nazionale, som jeg sa museet med den største samlingen av romerske arkeologiske funn i verden. Sin samling er fascinerende når det gjelder både kvalitet og kvantitet av objektene på skjermen. Napoli arkeologiske museet har veggmalerier og andre gjenstander som er fjernet fra Pompeii, Herculaneum og andre arkeologiske steder i området. I tillegg kan du beundre Farnese samling av romerske skulpturer ( inkludert de berømte skulpturer i Caracala Baths ).
 • Napoli Sotterranea Under middelalderkirken San Lorenzo Maggiore kan vitne restene av den romerske byen, tunneler også fungert som tilfluktsrom under andre verdenskrig.

Overnatting i Napoli

I Napoli er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du enten velge å bo hos en vert som kan fungere som privat guide under turen, eller bestille overnattingssteder som er privat, bare for deg! Ellers vil verten vise deg de aller beste attraksjonene byen har å tilby, og restauranter som kan lage mat på lokale spesialiteter i akkurat den rette måten. Du kan velge å bo i en ferieleilighet, men enda enklere rom og hytter for de som reiser på budsjett. Wimdu ønsker deg en fantastisk tur til Napoli!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter