Overnatting i Nederland

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Nederland

Feriehus og Leiligheter i Nederland

Nederland er et av Europas mest individualistiske, naturskjønne og spennende land. Nederlandsk kultur har spredt seg vidt og bredt og landets innflytelse kan føles innom kultur, vitenskap og verdens politikk. Nederlendere er utrolig stolte av landet sitt og har en formidabel sans for humor og appetitt på livet. Bortsett fra den åpenbare trekningen av Amsterdam, har Nederland mange andre turistvennlige byer og attraksjoner langt og bredt for å lokke og opphisse alle slags forskjellige mennesker! Fortsett lese for å finne ut våre favorittflekker i Nederland ...

Overnatting i Nederland

Nederland er et av verdens tettest befolkede land og deretter er boliger vanskelige å finne. Hoteller pleier å være på den dyre siden som et resultat, og selv vandrerhjem kan ende opp med å koste en god del penger. Kanskje en bedre måte å se landet er å bo i en leilighet eller pensjonat. Wimdu tilbyr ferieboliger og private rom i alle Nederlands største byer og turiststeder. Opplev akkurat hvordan en lokal lever og våkne opp i din egen nederlandske leilighet!

Morsomme fakta

 • Det er fortsatt 1000 fungerende vindmøller i Nederland.
 • Nederland var det første landet til å legalisere homoekteskap i 2001!
 • Amsterdams flyplass, Schiphol, er 4.5 meter under havets overflate!
 • Nederland er utrolig flat! Det høyeste punktet er bare 323m over havet!
 • Etter de skandinaviske landene er nederlenderne verdens største kaffedrikkere!
 • Hvor å besøke i Nederland

  Amsterdam

  Amsterdam er hovedstaden i Nederland og den største byen i regionen Randstad. Randstad er nesten helt under havoverflaten, og er det tettest befolkede området i Nederland. Andre byer i Randstad inkluderer Rotterdam, Haag, Leiden, Haarlem og Utrecht. Amsterdam er en av verdens mest besøkte byer, og kan skilte med en utmattende rekke gode attraksjoner og ting å se og gjøre. Vandring langs de mange kanalene i Amsterdam er et must, akkurat som en spasertur gjennom den enorme Dam-plassen. Madame Tussauds og Rijksmuseet er også vel verdt å sjekke ut. Ingen besøk til Amsterdam ville være komplett uten en tur gjennom byens red-light district, De Wallen, der finner du alle samfunnslag nyte den lurvete siden av livet. Også Van Gogh-museet vil opphisse deg og i Paradiso-konserthus finner du internasjonale artister og nye lokale nederlandske talent. Amsterdam er et fantastisk sted å besøke for en weekendreise eller storbyferie- vi vet du vil ha det gøy!

  Haag

  Haag er den administrative hovedstaden i Nederland og ligger på kysten av landet. Byen har flere gode museer, hyggelige parker og et attraktivt strandområde. Kulturelle høydepunkter er Mesdag Collectie (et kunstgalleri som viser verk av nederlandske maleren Mesdag), Gemeente Museum og The Peace Palace, hvor regjeringen opererer fra. Ved sjøen sitter bydelen Scheveningen, et populært sted for lokalbefolkningen til å nyte en spasertur langs stranden eller en drink i en av de mange strandbarene.

  Groningen

  Plassert langt nord i Nederland er studentbyen Groningen. Groningen er den største byen i området og kan skilte med bra uteliv samt flere av Nederlands beste museer. Groninger Museum er verdt et besøk, både for de imponerende utstillingene og designen av bygningen. Nylig har museet arrangert en utstilling av kinesisk samtidskunst. Museets kafé er også kjent for å servere utmerket mat! Prinsenhof Gardens er elsket av lokalbefolkningen og tilreisende, og du vil finne hagene flotte å vandre rundt i. Kanskje den mest berømte severdighet i Groningen er Martinitoren, et tårn i sentrum av byen som kan skryte med fantastisk utsikt over byen fra toppen! Groningen er et flott sted å besøke, utpreget nederlandsk, men med sin egen unike sjarm!

  Leiden

  Leiden er den fullkomne nederlandske byen på bare 30 minutter fra Amsterdam med tog er det et perfekt sted å ta en dagstur til. Leiden er gjennomsyret av historie og er hjem til en av de eldste universitetene i verden. Byen har en vakker gamleby med mange klassiske eksempler på nederlandsk arkitektur. Langs de svingete gatene er mange atmosfæriske nederlandske kafeer og barer. Den ukentlig marked langs bredden av Oude Vest kanalen som går gjennom sentrum er det perfekte sted for å smake fersk fisk og nederlandske bakte råvarer som stroopwafles. Leiden er hjem til Hortus Botanicus, den eldste botaniske hagen i verden samt flere utmerkede museer.

  Andre steder av interesse

  Det er for mange flotte ting å se og gjøre i Nederland for en guide! Vi må nevne Keukenhof Gardens som er en av Europas mest magiske hager, spesielt i april når tulipanene er i full blomst. Utrecht er en fin studentby med sin egen unike atmosfære, akkurat som Delft og Tilburg. Tross for å være flat, er den nederlandske landsbygda veldig unik og flott for fotturer og camping!

  Komme seg rundt

  Nederland er hjem til to store flyplasser samt utallige mindre flyplasser. Schiphol flyplass i utkanten av Amsterdam er en av verdens travleste flyplasser. Den mottar fly fra hele verden og er moderne og godt utformet. Å komme inn i Amsterdam fra Schiphol tar litt over 10 minutter med tog. Haag ligger 30 minutter fra flyplassen. Den andre store flyplassen er Eindhoven Airport, som ligger i den sørvestlige delen av landet. Å komme seg rundt Nederland er ukomplisert takket være størrelsen på landet og meget pålitelige og effektive tog . Ingen by i byregionen Randstad er svært langt fra hverandre, og du vil bli overrasket over hvor raskt det er å krysse fra by til by. Den beste måten å komme seg rundt en by er på sykkel - det er en stor opplevelse også! Nederland er en av de beste landene i verden for sykling og det er dedikerte sykkelbaner på nesten hver vei. Trikkene i Amsterdam, Haag og Rotterdam er også gode måter å komme rundt effektivt.


Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Halvor
Halvor
8 Veldig bra
juli 2017
Modern Apartement at Quiet Canal

Leiligheten ligger I 2. etasje med utsikt mot en kanal i et rolig strøk av Amsterdam. Metro og trikk er like i nærheten. Leilighetens standard er gjennomgående god. Sovrommet ligger mot en stille bakgård. Det eneste man bør være obs på ...

Hege
Hege
10 Utmerket
juli 2017
Luxurious Apartment Well Located

Perfekt leilighet, perfekt beliggenhet, perfekt vertskap. Romslig moderne leilighet med alt tenkelig utstyr. Ligger i et fint område. Noen minutter å gå fra Metrostasjonen. Gangavstand til alt. Fint å gå langs kanalene inn til sentrum. ...

Geir
Geir
10 Utmerket
november 2016
Cozy Flat Near The Center Amsterdam

Meget fin leilighet i rolig strøk. Hyggelig vertinne.

Grethe K.
Grethe K.
10 Utmerket
september 2016
Solrik leilighet med utsikt på Rembrandt park

En fin leilighet med alt man trenger av utstyr. Fine og rolige omgivelser, nærtorg med cafeer og butikker og lett med kommunikasjon inn til de større bydelene.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter