Overnatting i Nice

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Nice

Ferieleiligheter og Feriehus i Nice

Nice er en av de store høydepunktene på den franske rivieraen. Det er en fantastisk by, og er det nest mest besøkte stedet i Frankrike etter Paris. Byen ble grunnlagt i romertiden, og restene av sin begynnelse (kalt Cimiez) kan bli funnet på bakken bak Nice. Området har skiftet hersker flere ganger og har vært okkupert av Italia, Spania og Frankrike. Nice er på den sørlige spissen av Frankrike og har en stor strandpromenade og havn.

Det finnes mange hoteller og herberger i byen, inkludert noen kjente steder som The Regina Hotel, der den engelske dronningen Victoria bodde i løpet av vinteren. Det er også nok av leiligheter til leie på kort sikt, å leie en villa i Nice er også populært, og en flott måte å legge til privatliv og avslapping for oppholdet. Når du bor i en leilighet i Nice du en kan få god følelse for fransk liv, og du kan ende opp med å bo i et område du normalt ikke ville komme til å se.

Morsomme fakta

72% av den voksne franske befolkningen synes det er vanskelig å lese etikettene på fransk vin.Nice er ofte overskyet i sommer, så bilder av Nice med sin berømte blå himmel er vanligvis tatt i vinter.Området mellom Nice og Monaco er den tredje dyreste stedet i verden for eiendom.Popstjernen Prince filmet og spilte hovedrollen i filmen hans "Under the Cherry Moon" i Nice.Henri Matisse gjorde mesteparten av hans maleri i Nice.Franskmennene produserer over 60 millioner hektoliter vin i året.

Ting å se og gjøre i Nice

Nice sentrum er en fantastisk blanding av gammelt og nytt. Gamlebyen er veldig sjarmerende med masse svingete smågater å fortape deg blant. Den nye byen-området, langs stranden, er kantet med trær. Det er mange flotte strender å nyte på. Nice er ikke bare en ferieby uten det er også nok av museer og historiske attraksjoner. Nice har 300 soldager i året - det er den perfekte byen for et besøk! Vi foreslår at du tar en tur ned til stranden Promenade des Anglais så snart du ankommer. Du vil bli bære på en tradisjon som går tilbake til da den engelske aristokratiet pleide å komme til Nice. Promenaden gjenspeiler den store innvirkningen av disse menneskene i utformingen av moderne dag Nice. Det er noen imponerende arkitektur langs strandpromenaden - sjekk ut det fantastiske herskapshuset Belle Epoque. Sen bør du undersøke gamle Nice - den eldste delen av byen. Det finnes marked stall, fortauskafeer og massevis av kirker og katedraler å utforske. Vi foreslår at du utforske det barokke mesterverket Chapelle de la Misericorde - det er kun åpent på tirsdager så planlegg ditt besøk godt hvis du ønsker å se det! Eglise Saint-Jacques er kjent for sin treinteriør og sine fresker, og er også verdt et besøk.

Kunst i Nice

Når det gjelder av museer, vil vi anbefale Palais Massen som ligger på Promenade des Anglais. Mer av et staselig hjem enn et palass inneholder huset i dag museet for kunst og historie. Mange kunstnere ble tiltrukket av kvaliteten på lyset i Provence-regionen og flere museer vise sine arbeider. Uten tvil Nice mest kjente artist var Henri Matisse. Han bodde i bydelen Cimiez og dette er plasseringen av Matisse-museet, som feirer artistens liv og produksjon. Museet inneholder en rekke av hans kunstverk, som han donerte til byen. Colline du Chateau, eller slottfjellet, er hvor du kan finne den flotteste utsikten over byen. Det pleide å være et slott her og noen få deler av det er fortsatt igjen. Her kan du finne en fantastisk panoramautsikt over byen og Middelhavet. Et besøk til den russisk-ortodokse katedralen er også sterkt anbefalt. Det er en arkitektonisk perle fra begynnelsen av det 20. århundre og er en påminnelse om den store mengden av russiske aristokratiet som kom til Nice i midten av det 19. århundret.

Komme seg rundt

Nice flyplass er en av Frankrikes travleste flyplasser. Hvis du flyr til Nice, sørg for at du beundrer den spektakulære utsikten over den franske rivieraen som du kommer ned mot flyplassen. Flyplassen ligger ca 30 minutter fra Nice sentrum og den mest pålitelige måten å reise fra flyplassen inn i Nice er med Flybussen. Busselskapet som opererer i Nice kalles Lignes d'Azur og det er den viktigste formen for offentlig transport i byen. Alt du sannsynligvis ønsker å se er konsentrert i sentrum, og det er mulig å gå mellom alle de store attraksjonene. Cimiez Hill kan nås med buss. Transportsystemet er pålitelig og billig, og det er integrert. noe som betyr at billetten vil dekke deg på både buss og det nye trikkesystem. Hvis du velger en villa i Nice må du kanskje vurdere å leie bil, som de beste villaene er vanligvis ligger lengre burt fra de sentrale stedene i byen. Nice lange og fantastiske strand er fantastisk for å sykle langs. Monaco ligger ca 15 kilometer unna, og den italienske grensen ligger litt over 20 kilometer fra byen. Sjekk ut det beste fra Wimdu i Nice og den omkringliggende regionen ovenfor.

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Gunn
Gunn
10 Utmerket
juni 2016
Rooftop luxury villa, heart of the city centre

Vi hadde noen flotte dager i Nice. Leiligheten var helt super, fin beliggenhet i forhold til sentrum, gammelby og strand. Stor fin terrasse som ble brukt mye. Vi ble møtt av verten til avtalt tid, fikk god informasjon om både leiligheten...

Bjørg Myhre
Bjørg Myhre
8 Veldig bra
september 2015
Sentrumsleilighet ved stranden

Fin leilighet, med stor terrasse i rolig strøk. Ble møtt da vi kom av en hyggelig vert. Veldig fornøyd.

Hege
Hege
8 Veldig bra
juli 2015
Beautiful Old Town Apartment

Familie på fire med to tenåringsgutter kan anbefale denne leiligheten på det varmeste. En stor, moderne, praktisk leilighet med svært sentral beliggenhet i Gamlebyen. Kort vei til alt. Verten Mario var svært hyggelig og lett å forholde s...

Aina
Aina
8 Veldig bra
oktober 2014
BERLIOZANICE Classic Flat in Musicians

Første gang vi har brukt Wimdu, og vi er kjempefornøyde. Fornøyd med bookingen og fornøyd med verten Sabine, som vi fant veldig imøtekommende og hyggelig. Og som svarte raskt på mailene med alle spørsmålene mine. Leiligheten svarte til f...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter