Overnatting i Norge

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Norge

Feriehus og Leiligheter i Norge

I vår naturskjønne hjemland Norge, kan du tilbringe ferien på en måte som mange andre mennesker rundt om i verden rett og slett ikke har råd. Du kan nyte den spektakulære fjorder, utforske hovedstaden Oslo, dra på spekkhoggersafari eller utforske Bergen. I Norge, vil du finne en dramatiske fjordlandskapet som ikke bør gå glipp av, inkludert Sognefjorden er en av de lengste i verden, og her kan du sitte på noen av verdens vakreste båtturer. Oljeby Stavanger, Tromsø og Trondheim er også vakre steder verdt å besøke når du besøker Norge. Ta Fløibanen i Bergen, Nidarosdomen i Tromsø eller gå på Opera i Oslo som har raskt blitt et naturlig samlingssted for turister og lokalbefolkningen. Den naturlige skjønnheten i Norge vil ta pusten fra alle som ser det, dette blandet med atmosfæriske byer, verdensarv og en nær avstand til Sverige for å bidra til en flott ferie i Skandinavia! Med Wimdu kan du bestille ditt feriehus i Norge, og vi har alt fra enkle leiligheter til luksuriøs overnattninger ved sjøen, men også billigere alternativer som mindre hytter og studioer. I denne opplæringen vil vi gå over de forskjellige tingene du kan se og gjøre i Norge. Din Wimdu team ønsker deg en fantastisk tur til Norge!

Visste du at..

Selv om en stor del av økonomien dreier seg om eksport av olje, prisene for bensin i dette landet en av de høyeste i verden.

Den norske langrennsløperen Bjørn Dæhlie er den mest suksessrike vinteridrettsutøver i olympisk historie.

Grandiose - den frosne pizzafabrikk kondisjonerte Norge uoffisielle nasjonalrett. Hvert år spiser nordmenn mer enn 20 millioner Grandiose - pizza, og deretter andre pizza merker ikke inkludert!

Monty Python-filmen "Life of Brian" ble forbudt i Norge da den ble utgitt i 1982 - det ble ansett som blasfemisk.

Oslo ble kalt Christiania før 1925.

Oslo

I sørøst ligger den norske hovedstaden, Oslo . Med sin relativt liten befolkning på litt over en halv million, er Oslo en av Europas minste storbyer. Byen ligger ved foten av Oslofjord i naturskjønne omgivelser, både i området rundt byen, samt utallige parker og grønne områder som preger bybildet. Oslo har en veldig avslappet atmosfære og en enkel spasertur langs gatene i den indre byen er for mange en attraksjon i seg selv. Men det finnes et bredt utvalg av kulturelle opplevelser tilgjengelig i Oslo. Gå eksempel til Munch -museet, et museum dedikert til den verdensberømte maleren Edvard Munch, som forårsakes av den velkjente og nesten uvurderlig Skrik fra 1893, som kan bli funnet her på museet. Det kan også være morsomt med et besøk til Vikingskiphuset som viser restene og relikvier fra vikingtiden, inkludert tre vikingskip!

Du kan få en mer moderne bilde av Oslo langs byens havneområde, Aker Brygge. Her kan du ta en tur langs kaien og se de mange båtene som er fortøyd her, så vel som å besøke en av de mange kafeer og restauranter i området. En av byens største og mest kjente landemerker er utvilsomt Operahuset i Oslo. Det er hjem til den norske Opera og Ballett, og ligger på bredden av fjorden i nærheten av sentralstasjonen. Bygningen er et kunstverk i seg selv, og ligner på et isfjell, er operahuset en stor hit med turister og lokalbefolkningen siden det åpnet i 2008, har det blitt besøkt av over 10 millioner turister. Du kan få opp på skrått marmortaket til å få noen vakker utsikt over byen og fjorden.

Bergen

Utrolig vakker Bergen er Norge nest største by etter hovedstaden Oslo. Byen er en viktig havneby og med sin egen fiskeflåte og oljeindustrien. På havnen finner du distriktet Bryggen som har massevis av koselige tømmerhytter som fungerer som fine restauranter og kafeer. Bergen har flere World Heritage av UNESCO -listen, og det er attraksjoner som den spektakulære taubanen Fløibanan med utrolig utsikt, Edvard Grieg Museum og den berømte stavkirken i Fantoft. Med den vakre havnen foret med fargerike hus, den utrolige omgivelser med snødekte fjelltopper og silhuetter fra fjordene. Det har over 900 år gamle byen er en hansabyen med en sterk kulturliv, universitet og en unik sjarm. Det avholdes årlig Norge største kulturfestival Festspillene i Bergen, som tiltrekker seg mange tursiter nyter denne fantastiske byen.

Naturfenomener

Det er mange ting som du kan se og gjøre i Norge som rett og slett ikke kan gjøre noe annet. Fra Nordkapp kan for eksempel gå på kjølige fisketurer, fiske krabbe! Du kan også ri en slede husky hunder i Norge. Man kan også gå for en av verdens bratteste jernbaner såkalte Flame Linje.

En av de mest bemerkelsesverdige naturfenomener i denne verden er de mystiske nordlyset. I løpet av de mørke månedene kan være i Nord- Norge for å se de forskjellige fargene danser på himmelen. Det er virkelig utrolig! Et annet must mens i Norge er å besøke den såkalte Pulpit Rock på nordsiden av Lysefjorden. Preikestolen er en 600 meter høy fjellplatå og regnes som Europas nordligste punkt, og selv om det ikke helt samsvarer så Preikestolen besøkes av mer enn 100 000 turister hvert år.

Overnatting i Norge

Wimdu har mange ulike typer overnatting i Norge. Hos oss kan du enten velge å bo privat eller med en vert som kan opptre personlig guide under turen. Vi tilbyr for eksempel private hus og villaer ved sjøen, men også billigere ferieleiligheter og rom. Uansett hvilken type du er ute etter vi er sikker på at du kan finne det med oss!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Elisabeth
Elisabeth
10 Utmerket
oktober 2016
City Apartment with small garden

Vi hadde en flott lang weekend i Bergen. Kunne ikke fått en bedre leilighet enn dette. Trivelig, koselig, rent og til og med friske blomster overalt og deilig champagne. Og husvert Bente, kjempehyggelig. Kommer svært gjerne tilbake.

May-Tove
May-Tove
8 Veldig bra
september 2016
Sjarmerende leilighet godt plassert

Lokal beliggenhet både i fht jernbanestasjonen og sentrum i Bergen. Hyggelig leilighet, men veldig bratt trapp ned til soverommet i underetasjen er kanskje et lite minus. Servanten på badet må være nesten, her renner vannet veldig dårli...

Even V.
Even V.
10 Utmerket
juli 2016
City Apartment with small garden

Vi ble veldig godt mottatt av Bente da vi kom til leiligheten. Bente hadde ordnet det veldig fint til, og vi følte oss svært velkomne. Koselig med godteri på sengene til både barn og voksne. Stor og fin leilighet med nok rom til å både v...

Robert
Robert
10 Utmerket
januar 2016
Charming House Pedersgata

Veldig koselig hus med alt som trengs innen gåavstand fra byen! Vi var her for andre gang og kommer gjerne tilbake igjen!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter