Overnatting i Orlando

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Orlando

Ferieleiligheter og Apartments i Orlando

Orlando ligger i Orange County, Florida, og er ofte forbundet med sine fantastiske temaparker, den mest kjente er Disney World, men det finnes også Universal Studios, Sea World, Ripley 's Believe It Or Not og Wet n'Wild. Ingen av disse er egentlig i selve byen, men det er masse på menyen i tillegg til temaparker til å holde deg opptatt på ditt besøk i Orlando. Klimaet i byen varierer fra varmt til varmere, med den beste tiden å besøke er i løpet av våren og høsten når været er mildere. Dessuten har de fleste turistene en tendens til å komme om sommerene når barna har sommerferie!

Morsomme fakta

 • Orlando er hjem til den første vannparken i hele verden, Wet n'Wild, som åpnet i 1977.
 • Orlando er i Orange County, selv om mesteparten av alle de sitruslunder som stedet fikk sitt navn fra er borte.
 • Etter Las Vegas er Orlando er den nest mest besøkte reisemål i USA.
 • Orlando ble opprinnelig kalt Jernigan, etter den første permanente innbyggeren i området, som senere fikk et dårlig rykte, så navnet ble endret.
 • I 2010 besøkte 54 millioner mennesker Orlando på ferie eller forretningsreise, noe som gjør den til en av de mest besøkte reisemål verden over.

Things to Do

Foruten sine temaparker, ville vi å fortelle deg noen av de andre tingene som du kan gjøre i Orlando. Ikke uten grunn denne byen er kjent som The City Beautiful. Det finnes et stort utvalg av parker å besøke, inkludert Arboretet ved University of Central Florida, som sprer seg over 80 dekar og inneholder mer enn 600 arter av planter. World of Orchids er et massivt drivhus med klimaet som i en tropisk regnskog som er fylt med tusenvis av orkideer i blomst, samt bekker, fosser og levende papegøyer. Orlando har også en rekke museer, som Museum of Art, Science Center og Cornell kunstmuseum. Men ja, vi forstår at hvis du har kommet hele veien til Orlando, er det temaparker du tenker på, så her er noen du parker som også kan være lurt å sjekke ut etter Disneyland. Et Go Orlando kort vil gi deg tilgang til mange av attraksjonene for en redusert avgift.

1) Discovery Cove, som ofte selges ut som den begrenser besøkende til 1000 per dag, gir deg en hel dag med moro med mulighet for en 30 minutters interaksjon med delfiner.
2) Gatorland, som er en liten park med et alligator og reptil tema.
3) Orlando Watersports Complex, som tilbyr leksjoner og turer på to separate kabelsystemer for vannski, wakeboard eller kneeboardet. En av kablene er for nybegynner og en for avanserede.
4) Florida EcoSafaris ved Forever Florida, som er en 4700 mål stor øko-ranch som kan skilte med ni forskjellige økosystemer komplett med alligatorer, sorte bærer og til og med den utrydningstruede Florida panteren.

For de av dere leter etter noen natteliv, ta turen over til Central Boulevard og Orange Avenue i sentrum, som er der de fleste barer ligger. HUE er et trendy sted for et hipt publikum, men hvis du er interessert i noe mer stilig, gå til Grand Bohemian Hotel på Orange Avenue for noen av deres utmerkede jazz.

Orlandos delikatesser

Det er så mange restauranter i Orlando at du vil bli bortskjemt for valg på søket etter næring. Disneys Epcot Center tilbyr noen flotte opplevelser når det kommer til amerikanske og etniske restauranter, blant annet to veldig gode og helt forskjellige restauranter, førsteklasses restauranten Canadian Steakhouse» og den unike "Marokko" som har et nattlig fyrverkeri ved 21:00. El Inka Grill er et flott sted å gå for peruanske mat, med en ceviche laget med frisk sitron juice som er en av deres må-ha retter. Skulle du ønske å gjøre mat i din egen bolig, er det lurt å gå over til Winn Dixie supermarked i Lake Buena Vista, der du kan spare mye av budsjettet ditt på ingredienser for hjemmelaget mat.

Komme seg rundt

Orlando International Airport ligger mot sørøst for sentrum, men sentralt for tilgang til andre attraksjoner i området. Orlando er leiebil-hovedstaden i verden og mange turister bestemmer seg for friheten med å ha sin egen transport. Det er mange transporttjenester på vei til ulike hoteller rundt i byen, ellers finnes Shuttle og Town Car Services som kjører til forskjellige steder rundt i byen eller til temaparker og er et billigere alternativ enn drosjer. Orlandos offentlige transport består av LYNX busser og gratis Lymmo busstjenesten som følger en rute rundt i sentrum. Det finnes også en I-Ride tralletjeneste som er billig, men den er ganske treg og har en begrenset rutedekning.

Overnatting i Orlando

Det er en stor mengde overnattingsmuligheter i Orlando, med mer eller mindre et hotell på hvert hjørne, og priser som passer ethvert budsjett. Hvis du er ute etter å holde nede budsjettet ditt slik at du kan bruke mer på fornøyelsesparker og andre herligheter som denne byen har å by på, hvorfor ikke velge en ferieleilighet med Wimdu? Lei en fin leilighet eller et rom med frokost fra en av våre hyggelige verter i området, slik at du får se hvordan lokalbefolkningen lever og dra nytte av noen insider tips om området verten kan ha å tilby. Vi er sikre på at du kan finne noe som passer akkurat deg på sidene våres. Wimdu kan hjelpe deg at ha en enda bedre storbyferie i Orlando. Hos oss kan du finne ferieleiligheter og apartments over hele Orlando! Ha en flott reise!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Per Arvid
Per Arvid
10 Utmerket
april 2017
Beautiful Villa with Private Pool

Nydelig stort og velholdt hus. Stille og rolig område og ikke så veldig langt til andre fasiliteter. Det eneste vi savnet var vaskemidler, oppvaskbørste, salt og pepper. Det hadde betydd mye og kostet lite å sette frem.

Marie Jeanette
Marie Jeanette
10 Utmerket
februar 2016
Orlando Villa near Disney

Vi var seks personer som bodde i dette huset i 14 dager. Et utrolig trivelig hus og hyggelig nabolag. Trygt og god, samt stille og rolig. Vi stortrivdes. Har ingenting å utsette på verken hus eller noe annet. Verten var veldig behjelpeli...

Sveinung
Sveinung
10 Utmerket
november 2015
AWESOME 3 Bedroom Villa With Private Pool Close to Disney!

Flott hus, som annonsert. Vi kom seint, men fin tilrettelegging for henting av nøkkel. Grei veibeskrivelse og flott beligghet av huset. Koselig nabolag med fastboende og utleie hus. Christopher var veldig imøtekommende og veiledet oss go...

Jan Fredrik
Jan Fredrik
8 Veldig bra
mars 2015
Villa Sunshine with Pool

En fantastisk leilighet. Men: Vær obs på meget tidlig utsjekking: kl 10. 9.45 begynte rengjøringspersonellet å mase. Stilte seg opp med bil på utsiden for å vente. Ble krevd $50 av depositumet da vi ikke klarte å komme oss ut før kl 10.4...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter