Overnatting i Palma de Mallorca

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Palma de Mallorca

Feriehus og Overnatting i Palma de Mallorca

Palma er den største byen på øyen Mallorca, og en av regionen største havner. Palma, eller, Palma de Mallorca for å bruke stedets fulle navn befinner seg sydvest på øyen. Siden 1950 har Mallorca utviklet seg til å bli en populær turistdestinasjon, spesielt for tyskere og engelskmenn. Mallorca er den største av fire øyer på den spanske kysten kjent som de Balleriske Øyer. Denne sjarmerende spanske byen kan blant annet by på vakker gotisk arkitektur, historiske bygg, og viltert natteliv. Ordner du overnatting i Palma med en privat leilighet fra Wimdu sikrer du deg den gode ferieopplevelsen. Med en privat leilighet eller feriehus slipper du unna travle turisthoteller og bor billigere uten å ofre komfort.

Viste du at

Navnet Mallorca kommer fra det latinske ‘insula major’; ‘større øy’Til tross for å ha vært befolket siden 5000 før felles tidsregning kom ikke turistene før 1952!Øyen har blitt invadert flere ganger. Kong James I av Aragon invaderte med 15,000 menn i 1229!

Ting å se og gjøre i Palma

Palmas historiske sentrum har nok å tilby besøkende. Vi anbefaler et besøk til Bellver Slott en av de få sirkulære slottene som fremdeles finnes i Europa og som stammer fra det 14 århundre. Slottet har et museum med arkeologiske gjenstander og klassiske skulpturer. Ta en spasertur rundt vollgraven og stig opp trappen til terrassen på toppen for det som kan være byens beste utsiktpunkt. Pueblo Espanol er et annet museum verdt å undersøke. Her finner du en rekke eksempler på Spansk arkitektur. Og i den kategorien kan man ikke utelate den storslagne Le Seu Katedralen som kan ta pusten fra de fleste. Katedralen har vender mot havneområdet og hagene i området rundt er virkelig vakre. Dette er dog ingenting sammenlignet med hve som venter inne i katedralen. Utsmykkingen er fantastisk og vinduene i farvet glass er utrolig vakre.

En annen av våre favoritt ting å gjøre i Palma er å ta Soller Banen til den lille byen Soller. Toget har avgang fra hovedstatsjonen og er ruten er kjent som en av verdens flotteste små togreiser. Turen tar deg ut av Palma forbi åker og jorde for så å klatre opp fjellene til den lille vakre byen Soller, et søvnig og sjarmerende sted.

Palma har bra natteliv, og det beste stedet å oppleve Palma om natten er ved Paseo Maratimo langs ved havet. Her ligger båter og yachter til kai og havneområdet er virkelig idyllisk. Vi anbefaler Tito’s Nightclub en av Palma’s mest kjente diskotek som i sin tid var en av Frank Sintaras favorittsteder. Om natten er også katedralen belyst og er virkelig et vakkert skue.

Palma har en rekke strender som er blant verdens vakreste. Vest for Palma ligger Paguera Stranden som er populær blant turister. Her er det mulighet til å forsøke seg på diverse vannsporter, som vinnsurfing eller vannski. Illetes Stranden ansees for å være en av de virkelig strandperlene, og ligger i en liten bukt omringet av hoteller og trær. Vi anbefaler at du beundrer det rike mangfoldet av liv i sjøen som finnes rundt Palmas kyst ved å booke en båt med glassbunn.

Komme seg rundt

Siden Mallorca er en stor turistdestinasjon ar øyen forbindelser med alle store europeiske byer. Mallorca har fordelen av å kun være 2 timer flyvning fra de fleste europeiske hovedsteder som Paris, Berlin og Londom. Palma ligger kun 8 km fra Palma de Majorca Airport og EMT Linje 1 bussene kjører mellom flyplassen og byen hvert kvarter mellom 06:00 og 02:00. Palma er en storslagen by å utforske til fots og det er mange idylliske brostensgater å vandre langs. En vandring gjennom byen vil gi det et innblikk i dens dagligliv og kanskje finner du ditt favorittsted utenfor allfarvei.

Overnatting i Palma de Mallorca

I Palma de Mallorca er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du enten velge å bo hos en vert som kan fungere som privat guide under turen, eller bestille overnattingssteder som er privat, bare for deg! Ellers vil verten vise deg de aller beste attraksjonene byen har å tilby, og restauranter som kan lage mat på lokale spesialiteter i akkurat den rette måten. Du kan velge å bo i en ferieleilighet, men enda enklere rom og hytter for de som reiser på budsjett. Wimdu ønsker deg en fantastisk tur til Palma de Mallorca!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Birgitte
Birgitte
10 Utmerket
juni 2016
Spacious Apartment Sunny Balcony

Fantastisk leilighet som sto til forventningene, meget pålitelig eier som holdt tett kontakt både i forkant og under oppholdet - anbefales!

Marianne
Marianne
8 Veldig bra
august 2015
Stylish and Well-located Apartment - VI

Reiste med familien på fire. Aldri vært i Palma før. Beliggenheten kunne faktisk ikke vært bedre. Hyggelig liten trang gate i Gamlebyen rett i nærheten av katedralen. Hele dette området er nydelig. Leiligheten var romslig, lys, pen og ...

Kari
Kari
10 Utmerket
mai 2013
Leilighet med terrasse ved stranden

Flott leilighet med god plassering. Alt lagt godt til rette.

Runar
Runar
8 Veldig bra
april 2013
Beautiful Apartment close to Beach

Flott leilighet med perfekt rolig beliggenhet i C'an Pastilla, nær alle nødvendigheter som butikker, bakerier og restauranter. Ideell leilighet for sykkelferie på Mallorca med egen vaskemaskin, store verandaer og tre store soverom. Det e...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter