Overnatting i Paphos

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Paphos

Feriehus og Leiligheter i Pafos

Underfulle Paphos er en kystby som ligger i Kypros, den tredje største øya i Middelhavet etter Sardinia og Sicilia. Kypros fikk sin uavhengighet fra Storbritannia i 1960 og maktfordelings gitt til den gresk-kypriotiske flertallet og tyrkisk-kypriotiske minoriteten. Konflikter mellom disse gruppene ført til en okkupasjon av 40% av den nordlige og østlige delen av øya ledet av tyrkerne. Hovedstaden Nicosia er faktisk delt med en grønn linje fra tyrkisk side. Men det betyr ikke at Kypros er et fantastisk ferieparadis med mye å tilby. Det er fortsatt uovertruffen strender, asurblått hav og mange gode barer og restauranter samt flere fornminner! På Kypros har middelhavsklima, med varme, fuktige somre og kalde og våte vintre. Sen vår og tidlig høst er en flott tid å besøke hvis du ønsker å unngå den intense sommervarmen. Med Wimdu kan du bestille din ferie i Paphos, kan vi tilby alt fra luksuriøse ferieleiligheter og loft, til de velutstyrte villaer og billige hus. Uansett hvilken type du er ute etter, vil du sikkert finne det her! Wimdu ønsker deg en behagelig reise til Paphos!

Visste du at..

Paphos er stedet hvor det er sagt at den greske gudinnen for kjærlighet, Afrodite, sies å ha steget ut av vannet. Kypros var det første landet til å bli styrt av en kristen etter at den ble erobret av romerne i 45 e.Kr. Mouflon er en sau som eksisterer bare i Troodos og Pafos -fjellene. Hele Paphos er på UNESCOs verdensarvliste, samt Choirokitia og malte kirker Troodos som også ligger i Kypros.

Attraksjoner

Paphos oppsto i Palaio -Paphos "Gamle Paphos", som ligger 18 kilometer øst for den nåværende byen. Ifølge legenden grunnla byen på tidspunktet for den trojanske krigen. En stor bygning anlegget gravd på stedet har blitt datert til 1200 f.Kr. I dag Paphos er delt inn i to deler, med toppen av bakken er det kommersielle sentrum, og den nedre Kato Paphos inneholder de viktigste arkeologiske steder, samt de fleste hoteller og tavernaer.

Paphos Archaeological Park huser en rekke attraksjoner, inkludert House of Dionysus og House of Theseus, begge ruinene av store romerske villaer kjent sine mosaikker. De Gravene - selv om det faktisk ikke er noen royalty gravlagt her, er det en svært interessant historisk område som står på UNESCOs verdensarvliste. De underjordiske graver, hvorav mange går tilbake uansett til det 4. århundre f.Kr., er skåret ut av solid rock, og antas å ha vært gravstedet Paphitiska aristokrater og høye embetsmenn opp til det tredje århundre e.Kr. Noen av gravene har doriske søyler og freskomalerier på veggene, og det er et veldig interessant sted å besøke :

Paphos Castle, som ligger i utkanten av Pafos havn, ble opprinnelig bygget som en bysantinsk fort for å beskytte havnen. Den gjenoppbygd siden Lusignan i det trettende århundre etter å ha blitt ødelagt av et jordskjelv i 1222. I 1570 ble slottet ødelagt av venetianerne. Etter at de erobret øya, restaurert og styrket osmannerne. Gjennom tidene har det sett mange bruksområder. Det har fungert som en festning, et fengsel og til og med et lager for salt under den britiske okkupasjonen av øya. I de senere årene, tjente slottet som et bakteppe for den årlige utendørs kulturfestival som finner sted i september.

Tala Village er en vakker og tradisjonell liten landsby høyt oppe nord for Paphos. Landsbyen ligger Ayios Neophytos Monastery, et kloster grunnlagt av St. Neophytos som etablerte klostre vendte seg bort fra ham og fikk sin billett det hellige land stjålet i et ran, ble det besluttet at Gud ønsket han ville vie seg i en hule på Tala Mountain. Etter nesten 60 år med å bygge en kirke ut av kalksteinsklipper og dekorere det vakkert i den bysantinske stilen, ble han tilbudt en plass ved siste på Kykkos men avslått, i stedet satt ham opp sitt eget kloster som har overlevd til i dag.

Transporter

Hovedflyplassen på Kypros er Larnaca International Airport like utenfor Larnaca. Fra denne flyplassen, det tar ca 1,5 timer med bil for å komme inn i Paphos. Paphos International Airport er også tilgjengelig, men det vil ikke ha så mye flytrafikk hit. Når du er på Kypros, vil du legge merke til at det er lett å komme seg rundt, og det er busser som går til de fleste steder. Man kan også ta taxi, leiebil og kanskje noen sykkel

Overnattning på Paphos

I Paphos er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Fordelen av å leve et autentisk tysk hjemme er at du får et nært møte med lokalbefolkningen - kanskje du til og med få tips om de beste severdighetene, vakre strender og hvilken restaurant det er at lover lokal delikatesse i akkurat den rette måten! Vi tilbyr alt fra leiligheter, rom, apartments og studioer til sommerhus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Paphos!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter