Overnatting i Phuket

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Phuket

Feriehus og Leiligheter i Phuket

Phuket er den største øya i Thailand og bare en times flytur fra Bangkok. Reisende blir ofte overrasket over selve størrelsen på øya, som er mindre enn 48 km lang og 21 km på det bredeste punktet. På tuppen av Phang Nga -provinsen er det et par hissige broer som forbinder øya med fastlandet, noe som har resultert i regionen omgjort til Thailands rikeste på grunn av turisme. Øya er mest fjellrike og en fjellkjede som strekker seg fra nord til sør langs øyas vestre del. Fjellene er en del av et større fjellkjede som strekker seg 440 km fra Kra -halvøya. Langs vestkysten finner du strendene Kata, Karon og Patong, som er svært populær blant svenskene. Hovedstaden på øya er Phuket Town, som ligger på den sørøstlige delen av øya, knapt en times kjøretur fra Phuket lufthavn. Phuket by er et populært utgangspunkt for å utforske øya. I Phuket er det varmt hele året, med en relativt fuktig temperatur. Mars til mai regnes som den " hot" sesong, og sommeren monsun sesongen varer fra da av og til oktober. Det regner, men ikke så mye farlig, ofte er det bare noen få tyngre bursts som varer noen få minutter til en time - etter at det er varme og sol igjen. Phuket er det perfekte feriemål for de som ønsker å få mest mulig ut av ferien. Her kan du ligge og slappe av på stranden hele dagen, gå på morsomme utflukter og se buddhistiske templer og monumenter, ri elefanter og lære å dykke! Wimdu har flere ferievillaer i Phuket, kan du velge å bestille alt fra vakre Thai bungalower ved sjøen til ferieleiligheter med svømmebasseng! Wimdu ønsker deg en behagelig reise til Phuket!

Visste du at..

Thailand er større enn Storbritannia, Island, Belgia og Østerrike til sammen. Thaiboksing er den nasjonale idretten i Thailand. Thailand er også det eneste landet i Sørøst- Asia aldri kolonisert av en europeisk stormakt. 95% av den thailandske befolkningen er buddhister.

Se og gjøre

Phuket er velsignet med en så stor overflod av naturlige attraksjoner som gjør sine kulturelle attraksjoner blir ofte oversett. Hvis du kan ta med deg selv for å dra deg vekk fra de ikoniske strender og vakre sjøen, er det en hel tropisk øy venter på å bli oppdaget:

Old Town - Når det kommer til andre hovedsteder rundt om i verden, folk har en tendens til å gå først og fremst til den gamle byen for å få en smak av byens historie og kultur. I Phuket, er det ikke like opplagt for mange, men det betyr ikke at dette er ingenting å hente. I gamlebyen kan du rusle rundt i de travle markeder, nyter krydret krydret mat og se den virkelige Thailand. I gamlebyen, gatene er veldig smale og maleriske arkitektur fra 1800-tallet og er skjermet av rikdommene som fulgte med tinn handel, og her er den beste xemplen på portugisisk og kinesisk arkitektur i Thailand

Chalong Bay Rum Distillery - Award- vinnende og helt naturlig ånd er skapt av en ung fransk par i Muang. Turen inkluderer en gratis cocktail og muligheten til å prøve workshops. Opplev den interne driften av denne vakre destilleriet.

Buddhisttempel - Øya Phuket er hjem til 29 buddhistiske templer, Wat Chalon er kanskje den mest herlig. Over 30 håndlagde Buddhas ligger rundt gylne tempelet. Dens imponerende ytre tiltrekker seg mange besøkende, men vær nøye med å respektere religiøse kjole hvis du ønsker å komme inn i templet, dekke knær og skuldre!

Big Buddha - Phuket Big Buddha er en av de viktigste og mest ærverdige landemerker. Den store statuen sitter på toppen av Nakkerd Hills mellom Chalong og Kata og en høyde på 45 meter, er det lett å se fra lang avstand. Med sin beliggenhet i åsen, det gir kanskje den beste utsikten, en 360 - graders panoramautsikt over Phuket Town, Kata, Karon strender, Chalong Bay og mer. Du kommer hit via en seks kilometer lange veien som fører bort fra Phukets hovedpulsåren. Like nedenfor monumentet ligger den vakre stranden Karon så etter å ha besøkt statuen i varmen, kan du ta en forfriskende dukkert i sjøen!

Overnattning på Phuket

Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Fordelen av å leve et autentisk hjemme er at du får et nært møte med lokalbefolkningen - kanskje du til og med få tips om de beste severdighetene, vakre strender og hvilken restaurant det er at lover lokal delikatesse i akkurat den rette måten! Vi tilbyr alt fra leiligheter, rom, apartments og studioer til sommerhus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Phuket!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter