Overnatting i Portugal

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Portugal

Feriehus og Leiligheter i Portugal

Portugal er et av Europas eldste land og er lokalisert i den sørvestlige utkanten av Europa på den iberiske halvøya. Portugal er hjem til 10 millioner mennesker som er spredt over 64 750 km². 'Den milde land' har en svært variert landskap, mange spennende historiske relikvier og et varmt middelhavsklima. Moderne Portugal er en perfekt blanding av tradisjonell livsstil og moderne levesett og landet kan skilte med en avslappet livsstil og vennlige innbyggere. Men det er ikke bare historiske slott og kirker i Portugal. Atlanterhavet gir rikelig anledning til å nyte vannsport og det rike og varierte landskapet betyr at det også finnes mange muligheter til golf og ridning! Fortsett lese før å finne ut om Portugals høydepunkter!

Overnatting i Portugal

Portugals reiselivsvirksomhet er godt utbygd og det er mange hoteller og herberger spredt over hele landet. Hovedstaden Lisboa er spesielt vel tjent for overnatting, og det er innkvartering i alle prisklasser. Hvis du ønsker å oppleve hvordan det er å leve i Portugal så hvorfor ikke bo i et ekte portugisisk hus? Wimdu har et bredt utvalg av ferieleiligheter og villaer over hele landet, og våre verter er klare til å ønske deg velkommen inn i deres hjem!

Morsomme fakta

 • Over halvparten av verdens kork kommer fra Portugal!
 • Portugisiske folk spiser mer fisk og skalldyr per hode enn folk i noe annet land i verden!
 • Portugal og Spania er de eneste EU-landene som har avskaffet livsvarig fengsel.
 • Portugal er hjemmet til Europas lengste bro - den heter Vasco de Gama og er over 16 kilometer lang!

Portugal - Ting å se og gjøre

Algarve

Algarve-regionen i Portugal, som ligger på den sørlige enden av landet er en toppdestinasjon for turister fra hele Europa. Den vakre steinete røde kysten, gylne sandstrender og 3000 soltimer som regionen nyter betyr det er et enormt populært sommerferie reisemål. Navnet Algarve kommer fra det arabiske ordet for "vest" som gjenspeiler regionens historie som inkluderer 500 års maurisk styre. Hva er det å se og gjøre i Algarve? Kanskje det mest imponerende synet i regionen er Pegoes akvedukten som ble bygget i det 16. århundre. Den ligger tre kilometer fra ridderbyen Tomar og er forbløffende stor. Det er et fint eksempel på arkitektur fra den tiden og er ekstremt fotogen også! De pittoreske kystbyene Tavira og Olhao er begge høydepunkter i Algarve. Begge er sjarmerende, drømmende byer som overlever av fiske og turisme. Du vil finne fiskemarkeder, små restauranter og vakker utsikt ut mot havet! Hovedstaden i Algarve erFaro og der finner du imponerande bymurer som indikerer tidligere geografiske betydning av byen. Dagens Faro er et populært turistmål med en godt bevart barokk katedral og flotte strender. I nærheten av Faro ligger den fascinerende Ruinas Romanas de Milreu - et utgravingsfelt som er en av få imponerende eksempler igjen av romersk styre - det er også verdt å se.Wimdu vil også anbefale byen Estoi som er der den imponerende Palace de Estoi ligger. Det er en av de få palasser igjen i Portugal og er plettfritt bevart. På palassets begrunnelse er vakre hager, statuer, fontener og en stor kirke. Nærliggende Loule er kjent for sin keramikk, og i mange år turister har strømmet til byen for den. Byen Lagos var en gang et stort kommersielt senter for handelsvarer og slaver fra Afrika og byen Portimao inneholder en stor dokk for skip. Portimao har tiltrukket turister siden begynnelsen av det 19. århundre! Den kongelige Sagres festningen står stolt på en stor, steinete platå vest for Lagos, og er vert å oppleve!

Lisboa

Lisboa er det bankende hjertet av Portugal. Byen, som er kjent som den "hvite byen", ligger i en massiv bukt. Byen ble nesten helt ødelagt etter det mest ødeleggende jordskjelvet som noen gang har truffet en europeisk by i 1755. Jordskjelvet forlot 40.000 mennesker døde og mange, mange flere hjemløse. Byen har senere blitt ombygd og er i dag en av Europas vakreste og mest spennende byer! Brasileria er byens sentrale torg og var stedet for tyrefekting i forgagne tider. I dag finnes på torget fontener og blomsterboder. Det er et livlig møtested og er et flott sted å starte ditt eventyr i Lisboa. En av de få bygningene til å overleve jordskjelvet er Carmos klosterBairro Alto. Derfra kan du få en idé for geografien i området rundt og se fantastisk utsikt over havet, hus og gamlebyen i Alfama. Hvilke andre ting er interessant å se i Lisboa? Sjekk ut Jardin de Estrella som inneholder en stor samling av tropiske planter. Det er et flott sted å komme vekk fra kjas og mas i Lisboa. Like ved er den grandiose Basilica de Estrela som er vel verdt å beundre også!

Andre ting å se i Portugal

Over hele Portugal vil du finne mange slott og religiøse bygninger. En av de beste og mest imponerende er Batalha kloster, et gotisk middelalderkloster bygget mellom det 14. og 16. århundre. Det ble bygget for å feire uavhengighet fra spansk styre og både det forseggjort interiør med glassmalerier og den imponerende kalksteins utsiden er verdt å se. Det er godt bevart og inneholder mange overdådige skatter. Du vil finne klosteret i byen Batalha nord for Lisboa.En annen flott ting å gjøre i Portugal, er å ta et elvecruise på elven Douro. Det er en av de store elvene på den iberiske halvøya og Douro -cruisereiser er tilgjengelige fra Porto ned til Regua. Mange mennesker sier at en tur til Porto ikke er komplett uten en avslappende tur på Douro og cruise-båtene har restauranter og barer ombord. Flere 7 dagers cruise er tilgjengelige med innkvartering, og du får se en unik side til Portugal. Det er vel verdt det!

Komme seg rundt

De fleste store flyselskap flyr til Portugal og billige lavprisselskaper som EasyJet opererer også i landet. Det er flyplasser i Lisboa, Porto og Faro i Algarve. Å komme til Portugal med tog er mulig og langdistansetog går fra Portugal til Madrid i Spania og Sør-Frankrike. Å komme seg rundt Portugal er greit. Tog er den beste og raskeste modusen for transport for å komme seg rundt, men buss er billigere. Det er godt mulig å sykle i Portugal og lokalbefolkningen er kjent for å gi respekt til syklister.

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Halvor
Halvor
8 Veldig bra
juli 2018
RH Alfama Chocolate Apartment

Leiligheten ligger fint til i Alfama. Renholdet er godt og det er bare ca 10 minutters gange til Metro (Santa Apalonia). Det var litt surr med henting og ved utsjekk, men representanter for firmaet som leier ut leiligheten løste alle pr...

Bjørg
Bjørg
8 Veldig bra
september 2017
Beautiful House with Terrace

Veldig hyggelig vert som fortalte mye om Porto. Flott leilighet som ligger ganske sentralt. Mye bråk av hunder i nabolaget.

Thomas
Thomas
8 Veldig bra
oktober 2014
BAIRRO ALTO, 7 Rooms up to 20 pax

Flott beliggenhet med hyggelige cafeer og klubber i nærheten. Vi var 7 personer. Fine luftige rom med gode senger. 2 av rommene er slik at man må gå igjennom for å komme til neste soverom. 2 fine bad og en fin liten stue med strålende ut...

Jostein
Jostein
10 Utmerket
oktober 2014
Romantic Old Town Flat with Terrace

Flott leilighet, midt i "smørøyet" i Lisboa! Vi overnattet 4 netter her, og fikk med oss ganske mye av Lisboa sentrum. Flott by, en reise som frister å gjentas! Anbefales! :)

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter