Overnatting i Reykjavik

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Reykjavik

Ferieleiligheter og Feriehus i Reykjavik

Islands hovedstad Reykjavik er en av verdens mest spennende, vakre, og farverike byer. Denne rene, fredelige og romslige byen ligger i det sørvestlige hjørnet av Islans ved Atlanterhavets nordlige ende. Reykjavik er en av verdens reneste byer og Island er kjent for sin bruk av ren energi og overflod av grønne området og natur. Den lille skandinaviske øyen har vært bebodd siden 870AD da vikingene først oppdaget den. Landet har en sterk kulturell tilknytning til vikingtiden, noe islenderne er veldig stolte av. Fra å være en liten fiskelandsby har Reykjavik vokst til å være en by i verdensklasse med gode handelsforbindelser, tjenester og livsuttrykk. Reykjavik er en fryd å besøke og du kan ta dagsturer til spennende omliggende områder. Med Reykjavik som hovedbase under ferien kan du dekke det meste av severdigheter på øyen. Leier du en privat leilighet via Wimdu så blir du ikke tatt ut av Islands atmosfære ved å måtte bo på fulle, dyre hoteller. Isteden vil du se byen fra perspektivet til dens innbyggere og vil kunne utforske spennende Island på dine egne premisser.

Visste du at..

Mange Islendere tror på alver og enkelte veier har blitt omlagt for å ikke forstyrre områder hvor de sies å bo.Reykjavik er vedens minste hovedstad.Strikking er en allmenn fritidsaktivitet blant både menn og kvinner.

Severdigheter og Attraksjoner i Reykjavik

Det er en masse interessante ting å se og gjøre i Reykjavik. Være sikker på å få med deg designet på Harpa Konferanse og Konsert Senter, Hallgrimskirkja som har utmerket utsikt over byen og sjøen fra tårnet, og Islands Nasjonalmuseum for en helhetlig presentasjon av Islands historie. Og sist men ikke minst, Blue Lagoon som er Islands mest kjente helse-spa.

Tradisjonell Islands mat, som tørrfisk og kjøttsuppe kan prøves på Café Loki og Restaurant Vox ved Hilton Hotellet server banebrytende nordisk mat uten noen importerte ingredienser.

Island er kjent for sine spa og varme kilder som bringer til overflaten vann fra langt under bakken. Noe som betyr at det er en rekke åpne varme bad hvor du kan slappe av. Mange Islendere starter dagen med en svømmetur rundt disse helse-spaene og vannet sies å ha en god effekt på huden. Reykjavik betyr ‘Rykende Vik’ på gammelnorsk - en referanse til de mange varme kildene.

Skjønne Island

Mye av hva Reykjavik har å tilby besøkende sentrer rundt landets kjærlighet for natur og øyas unike beliggenhet. Det er en hovedstad med naturen som nærmeste nabo, og til tross for hvor mye byen har å gi, anbefaler vi at du også utforsker landeområdet. Du kan ri på hest, fiske laks og vandre i de vakre åsene og fjellene. Det arrangeres turer av Reykjavik og omliggende områder som tar deg til de beste severdighetene, et populært alternativer for turister som kun er her for en kort periode. Den Gylne Sirkel Ruten tar for seg Islands mest kjente geysir, det 22 meter høye Gullafoss Vannfall Islands mest kjente geotermiske kraftstasjon og den flotte Thingvelljr Nasjonalpark.

Islandsk Kultur og Begivenheter

Naturlivet på Island spiller har også gjenklang i Reykjaviks kulturscene. Om vinteren er det kun sollys 4 timer om dagen og om sommeren går solen aldri ned! For å holde humøret oppe arrangeres Vinterlys Festivalen med henblikk på å oppmuntre innbyggerne under den tunge vinteren. Reykjavik er også vert til Iceland Airwaves Rock Festival i Oktober, Food and Fun festivalen i Februar, den populære Kulturnatten og en Pride Parade hvor den utagerende borgermesteren svinger seg i kvinneklær.

Musikk fra Island er internasjonalt erkjent og landet har produsert en rekke kjente artister. Inkludert Islands Symfoniorkester, Sigur Ros og Islands mest kjente merkelige sanger Björk. Musikk fra Island sies å ha en nesten annenverdslig kvalitet og mange musikere har valfartet hit i et forsøk på å få fatt i lyden.

Komme seg rundt

Reykjavik ligger 40 minutter fra Islands største flyplass Keflavik Internasjonale Lufthavn. Dette er Islands hovednav for internasjonale flyvninger mens Reykjavik Lufthavn som ligger nærmere byen er forbeholdt innenlandsflyvninger. Reykjavik er liten ok til å utforske til fots og det er mulig å få med seg de fleste severdighetene og interessante delene av byen på kort tid. Reykjavik har også et vellutbygget buss system dersom du foretrekker ikke å gå. Bussene betjener også alle andre deler av øya. Det er også en rekke ferjeforbindelser og om sommeren tar en ferje passasjerer fra Reykjavik til øyen Videy for Lystårnet befinner seg. Islands lille befolkning og generelle vennlighet betyr at det å haike er en populær måte å komme seg rundt på - prøv det!

Overnattning i Reykjavik

Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Fordelen av å leve et autentisk hjemme er at du får et nært møte med lokalbefolkningen - kanskje du til og med få tips om de beste severdighetene, vakre strender og hvilken restaurant det er at lover lokal delikatesse i akkurat den rette måten! Vi tilbyr alt fra ferieleiligheter, rom, apartments og studioer til sommerhus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Reykjavik!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Tore
Tore
10 Utmerket
september 2017
Charming Flat in central Reykjavik

Hei Vi hadde ett flott opphold i Reykjavik og leiligheten til Gudmundur. Gudmundur og leiligheten svarte til av forventning vi hadde. Topp service og leiligheten passet oss midt i blinken. Takk for denne gang og kommer gjerne tilbake. Be...

Øyvind
Øyvind
8 Veldig bra
mai 2016
Luxury Apartment in the Very Center

Bra leilighet med god standard, god støyisolering mot trafikkert vei, grei gangavstand til sentrum og utenfor "partysonen", utmerket beliggenhet i forhold til buss til og fra flyplass og aktiviteter. Matvarer tvers over gata. Det eneste...

Jørn Olaf
Jørn Olaf
10 Utmerket
juni 2015
Downtown Diamond at Vífilsgata Reykjavík

Flott opphold i ei leilighet som var ganske ren og velholdt. Den hadde gode senger og var passe dekorert. Det eneste som eventuelt kan forbedres er: Varmtvannet i dusjen bør bli lettere å justere temperaturen på. Gjerne 2 sett med nø...

Kristina
Kristina
10 Utmerket
mai 2015
RoofTop Reykjavik med balkong

Lys, praktisk, koselig og stilfull leilighet. Rein og fin, og utstyrt med litt basisvarer som kaffi, te, salt, pepar og sukker på kjøkkenet. Me reiste med små barn, og fekk sprinkelseng og trappegrind montert utan å måtte be om dette. De...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter