Overnatting i Den Franske Rivieraen

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Den Franske Rivieraen

Feriehus og Leiligheter i Den Franske Rivieraen

Få steder er så ikoniske og mytiske som Côte d'Azur, den franske rivieraen. Et område langs Middelhavskysten som var en av de første moderne feriebyene, der verdens jet-settere kommer til å leve ut sine dekadente feriedrømmer. Det har vært et populært sted for europeiske kongelige, adel, rike og berømte - og luksusen her gjør hvem som helst misunnelig, med alle yachter, solbrune modeller, sportsbiler og restauranter i verdensklasse. Selv om Riviera er mest kjent for glamorøse St. Tropez, Monaco eller Cannes Film Festival, så det er mange andre mindre kjente attraksjoner, som for eksempel landsbyene Eze og Gourdon, parfymerier i Grasse og glassblåseri i Biot og keramikkverkstedene i Vallauris. Riviera har vært inspirasjon for mange kjente kunstnere som Picasso og mange av disse fungerer er utstilt i lokale museer og kunstgallerier. Kom til rivieraen for å ta en del av det gode liv, med sol, sand, fantastiske viner og fantastisk vakker natur. Med Wimdu kan du bestille ditt feriehus på den franske rivieraen, og vi tilbyr alt fra moderne leiligheter til luksuriøse feriehus ved sjøen, og også billigere alternativer som mindre hytter og studioer. Vi er sikker på at du vil finne din ultimative overnatting hos oss. Ditt Wimdu team ønsker deg en fantastisk tur til den fantastiske franske riviera!

Tradisjonelle Nice

Nice, hovedstaden i den franske rivieraen, er fortsatt en av områdets mest populære feriesteder. Byen er kjent for sin Promenade des Anglais, som ble bygget i og med alle briter som kom i løpet av vinterene under 1800-tallet. Etter en grov vinter reiste mange tiggere fra nord hit og den britiske ideen da var at disse ville tjene penger ved å bygge det som har blitt Nice viktigste promenade.

Noen av de luksuriøse villaene fra den tiden har blitt bevart, men det meste av det har blitt ombygd igjen og erstattet med mer moderne, og også veldig flotte hus. Hyggelige Vieux Nice (gamlebyen) ble bygget før aristokratene kom til byen for å unnslippe vinteren og er utrolig vakker. Gå rundt på sine svingete små gater, se de søte kirker og hus, eller gå til de lokale innbyggernes mest elskede marked Cours Saleya .

Er du interessert i kunst Nice har mye å tilby deg. Musée Matisse er dedikert til den franske maleren Henri Matisse, og er den største samlingen av hans verker i den vakre villaen fra 1600-tallet, Villa des Arenes. Musee Chagall er dedikert til Marc Chagall, hvis verk ofte er inspirert av religion. I Nice finnes også museet for asiatisk kunst med indisk, kinesisk og sørøst-asiatisk kunst.

Luksus i St.Tropez

Hvem har ikke hørt om Saint Tropez? Den luksuriøse havnebyen med hundrevis av luksusyachter, hummer og champagne! Byen var opprinnelig en liten fiskerlandsby, men etter andre verdenskrig begynte turisme å vokse eksponentielt. Heldigvis føles landsbyen fortsatt ganske liten og koselig, til tross for alle barer og kafeer som nå linjer gamlebyens svingete små gater slik Jean-Jaurès.

På slutten av 1800-tallet, tog seg mange kunstnere her etter Paul Signac erklærte sin kjærlighet til St. Tropez for verden. De berømte kunstneres verk kan nå ses på Musée de l'Annonciade ved siden av havnen. Nær sentrum og havnen er strendene Plage desog la Bouillabaisse, som er populær blant de lokale innbyggerne. Men den beste stranden, Plage Pampelonne, ligger like sør for St Tropez. Pampelonne stranden er fem kilometer lang strand med fin, hvit sand. Hva gjorde denne stranden så kjent er det store antallet klubber langs stranden. Det er også der kjendiser som George Clooney og Jack Nicholson bader og soler.

Filmer i Cannes

Det en gang hvert en liten pittoresk fiskelandsby , er nå en glamorøse badeby som regnes som en av de sosiale sentre i Europa. Cannes skinner mest i mai da den verdensberømte Cannes Film Festival holds. Under festivalen kan du få sjansen til å møte ens idoler - skuespillere, kjendiser og direktører ved det berømte Palais des Festivals på slutten av La Croisette. Tross sitt natteliv, kasinoer og restauranter av høy kvalitet som gir en følelse av eksklusivitet, har Cannes fortsatt muligheter i alle prisklasser. Turister bør se den vakre arkitekturen iLe Suquet med sine brosteinsbelagte gater og fantastiske utsikt, eller sitte på utendørs kafeer og nyte et glass lokal vin. Fra St. Tropez kan du også dra til Lérins-øyene - to øyer i bukta som definitivt bør bli besøkt. Den mindre øya er kalt St. Honorat, og på den kan man i tillegg til å svømme se et kloster og ruinene av et slott. Den største øya er St. Marguerite som også har et slott, butikker, barer og restauranter.

Overnatting på den franske Riviera

Wimdu har mange forskjellige ferieboliger på den franske rivieraen. Hos oss kan du enten velge å bo privat eller med en vert som kan fungere som personlig guide under turen. Vi tilbyr for eksempel private hus og villaer ved sjøen, men også billigere leiligheter og rom. Uansett hvilken type du er ute etter er vi sikker på at du vil finne det med oss!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Gunn
Gunn
10 Utmerket
juni 2016
Rooftop luxury villa, heart of the city centre

Vi hadde noen flotte dager i Nice. Leiligheten var helt super, fin beliggenhet i forhold til sentrum, gammelby og strand. Stor fin terrasse som ble brukt mye. Vi ble møtt av verten til avtalt tid, fikk god informasjon om både leiligheten...

Jon Erik
Jon Erik
8 Veldig bra
desember 2015
so

Fantastisk hus og sted. Boblebad ikke oppvarmet.

Bjørg Myhre
Bjørg Myhre
8 Veldig bra
september 2015
Sentrumsleilighet ved stranden

Fin leilighet, med stor terrasse i rolig strøk. Ble møtt da vi kom av en hyggelig vert. Veldig fornøyd.

Hege
Hege
8 Veldig bra
juli 2015
Beautiful Old Town Apartment

Familie på fire med to tenåringsgutter kan anbefale denne leiligheten på det varmeste. En stor, moderne, praktisk leilighet med svært sentral beliggenhet i Gamlebyen. Kort vei til alt. Verten Mario var svært hyggelig og lett å forholde s...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter