Overnatting i Roma

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Roma

Ferieleiligheter og Feriehus i Roma

Roma, «Den Evige Byen». Etter å ha gått fra å være en liten landsby i år 27 før felles tidsregning til å bli høysetet for europeisk kultur, religion og makt i nesten to millennier, kan man si at navnet er fortjent. Det sies at dersom du kun har en dag til å se Roma, burde det første du gjør være å skaffe deg minst to til. Uansett om du har planlagt et langt eller kort opphold, vil du dra nytte av å ordne overnattingen med Wimdu. Hva med en luksuriøs ferieleilighet rett ved spansketrappen ? Eller en studio apartment med utsikt overTiber elven?

Viste du at

Forkortelsen S.P.Q.R som du ser over alt i byen, står for «Senatus Populusque Romanus» og betyr «Senatet og Romas Folk» Myten om Romas grunnlegging forteller at byen ble stiftet av tvillingene Romulus og Remus, som ble tatt hånd om av ulver.

Se

museum. Det er nesten unødvendig å ramse opp severdigheter som Colosseum, Panteonet og Forum Romanum, da disse lever i vår fantasi og på mange måter er ensbetydende med vårt bilde av Roma. På grunn av den klassiske arkitekturen og de gamle bygningene i det historiske sentrum, kan det være tilforlatelig å tro at en har blitt transportert tilbake i tid dersom en befinner seg i en lite trafikkert gate omgitt av utsmykkede vegger og marmor skulpturer. De fleste museer er priset veldig overkommelig, og en uke i året er inngangsbillettene stertk reduserte eller gratis, på initiativ fra myndighetene. Et besøk til Vatikanstaten er ofte også en del av reiseruten til besøkende, den vakrePetersplassenog basilikaen er vel verdt å få med seg. Dersom du ønsker å delta på en audiens med paven (mulig på søndager dersom paven er i Roma) er det lurt å møte opp tidlig da dette trekker store folkemengder.Legg også merke til de «Snakkende statuene». Rundt om kring vil du se at noen statuer er fulle av notiser og lapper, som gjerne inneholder vittig politisk kritikk. Denne tradisjonen går tilbake til 1500 tallet og ga Romas borgere en mulighet til å sladre om og kritisere den politiske ledelsen. Den mest kjente snakkende statuen er Pasquino som befinner seg på Piazza Pasquino.

Kremen av Italiensk iskrem.

I tillegg til en storslått historie og kulturarv, kan man ikke glemme den fantastiske maten, en av hjørnestenene i La Dolce Vita; det gode liv. Særlig er Roma kjent for sin utsøkte iskrem, med veldig kreative smaker. Butikker som selger «Gelato» er over alt og en del av livet. Det er lurt å bruke litt tid på å finne et utsalgssted som er sertifisert med Gelaterie Artigianale, et kvalitetsstempel fra Italias mattilsyn. En annen god indikator på at du har funnet god gelato er dersom de lokale står i kø for å bli betjent, noe som er særdeles uitaliensk. Velger du å enkelt ordne overnattingen med Wimdu er en av fordelene at verten din sikkert kan gi deg tips om hvor du finner den beste iskremen.

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Hilde Dons
Hilde Dons
8 Veldig bra
oktober 2017
Amazing Terrace apartment in Trastevere

Leiligheten har en perfekt beliggenhet, det er og en fantastisk terrasse! Kjøkkenet er lite, men tilstrekkelig, særlig når man bare spiser frokost i leiligheten. Gangavstand til det meste, 5 minutter for å krysse over Tiberen til sentrum...

Kirsten
Kirsten
8 Veldig bra
august 2016
Trevi Fountain Lovely Nest

Fantastisk beliggenhet! Utrolig deilig med så mye plass! Men Litt mange forbud/trusler og pekefingre. Vi vasker selvfølgelig opp det vi bruker i kjøkkenskapet men savnet tørkehåndkle f.eks. Greit med masse informasjon om søppelsorteri...

Stian
Stian
10 Utmerket
oktober 2015
Amazing Terrace apartment in Trastevere

Flott leilighet, og utmerket service av Giacomo som ønsket oss velkommen.

Bjørg Myhre
Bjørg Myhre
8 Veldig bra
september 2015
Campo dei Fiori, a prestigious apartment with terrace for up to 4 people (Rif Campo dei Fiori)

En entusiastisk vert møtte oss, og ga oss god informasjon om Roma. Veldig hyggelig opphold, frister til gjentagelse.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter